Новата 2021 Година Дойде, ЮНСКОТО Тумбаче не Спира да Расте (Тема 4 - 2021)

• 43 328
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • варна
Зиги , само едно голямо гуш от мен ❤❤❤

# 436
Зиги, толкова съжалявам, че трябва да минеш през това. Пожелавам ти сила и щастлива новина когато си готова.
Аз продължавам терапията и се надявам семейство да се оправи напълно. Баща ми все още е с лоши полазатели. Днес ще правят второ преливане на плазма. Баба ми е на кислород и системи.
Стискайте палци и бъдете възможно най-спокойни.

# 437
Момичетата, които правите ФМ във Фенина и Маркова, там има ли възможност да си занесе флашка и да ти качат снимките?
Че вчера не знам какво е станало, ама са ми качили снимките от БХС, а тия от ФМ ги няма. То имае някакъв проблем и не отиваха и към компютъра, та ръчно вкараха данните, ама ми е тъпо. Таткото никога не е влизал на преглед, та само на снимки го вижда и исках д аму покажа повечко този път.

# 438
Преди 4 години се сблъсках с този избор,но в средата на 6месец,съжалявам за вас!
Знам как се чувстваш и ти желая много сила и дано последват добри новини.

Дами, моята въртележка край няма.

Докторът държеше да намерим причината за уголемената нухална транслуценция и добре че. Златен е.

Амниоцентеза - чиста.
Фетална в 19-а седмица - перфектна.

Препоръча ми изследване на редки микроделеции от амниотичната течност и от там изскочи проблемът. Делеция 2q23.1 с прояви - тежко физически и умнствено изоставане, наред с други последици. Среща се 1 на милион буквално.

Та, за огромно съжаление, решихме да прекъснем бременността. Най-горчивият избор в живота ми, направо присъда. Утре ще говоря със завеждащ отделение в Шейново.

Ще хвърлям по едно око засега тук, че сте ми безкрайно симпатични.

Пожелавам нито една лоша новина да няма оттук нататък тук. Стискайте ми палци бързо да се възстановя и при първа възможност да опитваме отново.

# 439
  • София
Зиги, думите не ми стигат...след толкова чакане на добри новини от амиоцинтезата, и след като ги получи, да се окаже, че все пак има проблем и няма щастлив край историята...много ми е тъжно, не мога да си представя как се чувствате вие. Браво на лекаря, че не остави нещата така. Пожелавам ти оттук насетне бързо възстановяване и много слънчеви дни, за да отмият малко спомените! И да ни се похвалиш, когато пак ти се случи чудото! Кураж и сили 😘❤

# 440
Зиги, съжалявам, че се е наложило да направите този избор. Пожелавам ти много сила и когато сте готови, да се случат нещата по най-добрия начин.

Канди, стискам палци за всички.

Аз имам малко драма, мъжът ми не желае да ходя присъствено на работа. Обаче спряха възможността за хоум офис и отказват да ми направят компромис. Явно ще трябва да говоря с АГ и да ползвам болничен. Вие работите ли още?

# 441
  • София
Благодаря, момичета! Много сте мили! ❤️

# 442
Зиги, съжалявам за това което ви се случва! Стегна ме гърлото и нямам думи 😔 Бъдете силни! Пожелавам ти с цялото си сърце когато се почувствате готови да ни се похвалиш с хубавата новина! 🤗
Имаш златен доктор наистина!

# 443
Аз имам малко драма, мъжът ми не желае да ходя присъствено на работа. Обаче спряха възможността за хоум офис и отказват да ми направят компромис. Явно ще трябва да говоря с АГ и да ползвам болничен. Вие работите ли още?

И у нас положението е същото- тази седмица за последно съм хоум офис, като от началото на ноември до сега бях през седмица. На мен също не ми се рискува да ходя на работа. В ненатоварените дни на моето бюро сядат между 70-90 човека ежедневно, а сега и гриповете ще се появят отново, та чакам срещата с АГ, за да обсъдим въпроса с болничния. Притеснява ме също, че не мога да да спя през нощта, реално ми се връзват 3-4 часа сън на нощ, а работя с много пари и ме е страх да не направя някоя фатална грешка, за която после ще трябва да си плащам. Не ми се искаше да излизам толкова рано болничен (17 г.с. съм в момента), но няма как...

# 444
  • София / Виена
Привет на всички прекрасни бъдещи мами!
Включва се малко късно при вас, бебчо се движи по-големичък и от първоначален термин 02.07. се очаква може би  седмица по-рано - около 26.06. (В момента съм 17г.с.)
Ако може и мен да ме добавите във вашите редици с юнски коремчета - На 26г. съм, от Бургас и това ще ни е първа рожба.
Пожелавам ви леко и безпроблемно бебелеене! Heart Exl

# 445
Зиги, ужасно съжалявам, много тежък момент и решение, дано имаш сили да се справиш и да се съвземеш от този ужас и скоро да се похвалиш отново с положителен тест и успешна бременност на финал!

# 446
Здравейте, момичета. Да се включа и аз към юнските бебета. На 30 г. съм, чакаме момиченце и терминът ми е на 25.06.2021г. За сега всичко е наред с бебенце, но малко се притесних четейки ви тук в страничката. На мен никога не са ми следили кръвоток с доплер. Ходя при двама доктори, във фемина също ходих на ранна ФМ, но за сега никой не е следил този кръвоток. Миналата сряда бях на преглед (16 г.с + 5 ) и бебенце беше 190 гр. Пушачка съм и от както разбрах, че съм бременна съм намалила до 5 цигарите. Моля ви да ми споделите повече за този доплер и има ли място за притеснение. Успех на всички и дано няма повече толкова тижки новини като с Раче и Зиги.

# 447
Добре дошли на новите момичета!

anile, ако си била във Фемина със сигурност са те прегледали с доплер. На екрана се виждат едни червени и сини проблясъци. След това в листа от прегледа ще пише резултат за RI и PI. Може да не са обсъдили просто, защото не всеки лекар обяснява подробно.

# 448
ZiggyStardust наистина много тъжно и трудно,но и правилно решение според мен сте взели.От сърце ти желая следващия път една безпроблемна и прекрасна бременност!

# 449
Раче, Зиги, много съжалявам за това, което се е случило. Кураж и късмет и когато дойде подходящото време, да си гушнете скъпоценните богатства и да бъдете много щастливи! 🙏
По въпроса за болничните - аз съм си вкъщи от 10-та седмица, сега съм в 21-ва. Първо пуснах отпуска, след което - болничен. Изобщо не се чувствах добре, много първи тежки месеци карах, дори и сега продължава неразположението ми. Не мога и да спя добре и това допълнително засилва умората ми. Отделно работата ми е високорискова, много тежка и отговорна, свързана е с ежедневно преминаване на много хора, вируси и т.н. и АГ сама ме посъветва да си остана вкъщи. Преценете си рисковете в средата на работа и най-важното - как се чувствате, дали сте в кондиция да си изпълнявате задълженията. В някои случаи дори да имаш желание да работиш до последно, просто няма как.

Общи условия

Активация на акаунт