Доколко се променя жената след секс?

• 15 848
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На 80 приказки ли да им чете? Joy

Много ми е зор, че отрепка не ми е обърнала внимание хахахахах

# 286
Няма 80 още. Всъщност е на 72. Не е нужно нищо да им чете. Добре си му е така сам. И на мен също. Simple Smile
Отрепката беше парче месо. Прочетена книга. Следващият път повече ще внимавам да не се връзвам на съвети, че нещата се правели с любов.

# 287
Мъж, който те обича, не ти иска пари назаем. На баща си също не съм давала. Бе какви мъже са това бе.

# 288
  • София
Посредствени.

# 289
Пари на заем, ела на среща ако искаш, но ще си ходиш сама..
Кой крив, кой прав, когато си казал -да

# 290
Мъж, който те обича, не ти иска пари назаем. На баща си също не съм давала. Бе какви мъже са това бе.
Защо? Какъв е проблемът, ако имаш възможност да ги дадеш и той ги връща?
Така се гради доверие точно с някой, който те обича. Трябва да е почтен, разбира се.
Това не е много силно качество за българите, знам, ама се намират тук-там и свестни. Blush

# 291
Нали за секс идеше реч, как стигнахте до парите назаем? Дюс Бигълоу обсъдихте ли го вече?

# 292
  • София
На мен ми е странно мъж да иска пари на заем от жена.

# 293
На мен ми е странно мъж да иска пари на заем от жена.
На мен ми е странно чужд мъж да иска пари на заем. Сексът в продължение на няколко уикенда не го прави все още свой. Затова и аз направих първа забележка, втора забележка и отрязах.
Между свои в семейството го считам за нормално. Затова сме хора да си помагаме.
Баща ми например не ми дава нищо на заем, а направо безвъзмездно, когато имам нужда.

# 294
Абе искането, изискването ...щом ги приемаш така, говорят сами по себе си, точно толкова, колкото да се раздаваш и да чувстваш, че нещо не е както трябва..

# 295
Защо? Какъв е проблемът, ако имаш възможност да ги дадеш и той ги връща?
Така се гради доверие точно с някой, който те обича. Трябва да е почтен, разбира се.
Това не е много силно качество за българите, знам, ама се намират тук-там и свестни. Blush
Защото ако те обича ще иска да ти се хареса и да изглежда мъжкар в твоите очи, да гледаш на него, като на преспективен мъж който е способен да се грижи за теб и да си доволна.

# 296
  • София
Този човек кредитна карта няма ли? Банка да вземе кредит няма ли? Овърдрафт за него няма ли? В днешно време има толкова начини човек да реши въпроса с някакви суми, а не да иска от любовницата или от любовника си. Мен би ме подразнило и би поставило много въпроси защо един мъж ще ми иска пари на заем периодично, толкова ли лоша кредитна история има или е гол като сокол?

# 297

Защото ако те обича ще иска да ти се хареса и да изглежда мъжкар в твоите очи, да гледаш на него, като на преспективен мъж който е способен да се грижи за теб и да си доволна.
Ми явно не ме е обичал. Аз затова и коригирах ситуацията.
Имаше и друго...Постоянно ми се казваше, че съм незряла като 20 - годишна.
Та в този ред на мисли се сещам, че точно на 20 години си деляхме така разходите и си помагахме, когато ''закъсаме''. На 50 се предполага да имаш уреден и добре организиран живот. Аз го имам, когато съм сама. Затова и не ми трябват такива сътресения.
Загрижеността беше фалшива. Аз ще готвя, аз всичко ще оправя...Ти само... дай пари!
Нито можеше да готви, нито пък беше кой знае какъв майстор! Наложи се след него да работя и да оправям неща из банята след като му платих, при това.
Така че пак опираме до това:
Скрит текст:

Предишната му го беше издържала 3 години.
Аз едвам устисках уикендите в продължение на 2 месеца, а съм супер търпелива.JoyJoyJoy
Изводът е: За всеки влак си има пътници! Blush

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 17:40 от Ravenna

# 298
Боже, дай на Равена нов мъж, да отдъхнем всички!

# 299
  • София
Боже, дай на Равена нов мъж, да отдъхнем всички!
Надай се Joy

Общи условия

Активация на акаунт