Доколко се променя жената след секс?

• 15 837
  • 351
  •   1
Отговори
# 300
Като сте толкова загрижени, пуснете ѝ от вашите...

# 301
  • София
Най- милито си давам Sleepy

Джеймс, от днес си ревенина невяста.

# 302
Ми нахално е, най-малкото. Още не сте се опознали отвъд физиката си, не сте си изградили елементарно доверие, какво ще занимаваш другия с проблеми, предполага се, че поне предговора на връзката би трябвало да е за хубаво, не за прехвърляне на грижи. Носѝ я на ръце 3 етажа, какви заеми, какви 5 лева. Логично си разжалван обратно до ниво jpg у сайт. Не е нещо нечувано.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 09:26 от vяsko

# 303
  • София
Ама, това този ли е, дето я носеше трите етажа на ръце? Човекът си действа по схема - носи я на ръце, малко романтика и после щрак, дай пари на заем!

# 304
  • София
Е, не от добра душа е бил по затворите.
Кокошка някаква.

# 305
  • София
Озорил се е тоя с това носене 3 етажа. Представям си аз със моите 75 кила и ако е някоя такава, мой тип. Ужас

# 306
  • София
Височка му е тарифата за едното носене три етажа.

# 307
Като имаш предвид, че никой не го е карал. Баси! Аз умрях от страх, че ще ме изпусне, а точно сега сменяме  застрахователната компания и застраховката ми живот/инвалидност не е още влязла в сила. Joy
Ха-ха-ха 10хил ли? Аре, въз! На мен и 100 ми се откъсват трудно от сърцето!
Носи ме на ръце 3 етажа, а после цяла седмица ме притеснява с охкания и пъшкания, как животът му не се развивал по план. Демек, че трябва да работи. Това го уморявало. Joy
Моят си е точно по план, аре бегай намери някоя, която да ти уйдисва на капризите! Успех в търсенето на 50! Мен това ми вгорчава и секса, и отношенията, и всичко! Bowtie

# 308
  • София
Като имаш предвид, че никой не го е карал. Баси! Аз умрях от страх, че ще ме изпусне, а точно сега сменяме  застрахователната компания и застраховката ми живот/инвалидност не е още влязла в сила. Joy
Ха-ха-ха 10хил ли? Аре, въз! На мен и 100 ми се откъсват трудно от сърцето!
Носи ме на ръце 3 етажа, а после цяла седмица ме притеснява с охкания и пъшкания, как животът му не се развивал по план. Демек, че трябва да работи. Това го уморявало. Joy
Моят си е точно по план, аре бегай намери някоя, която да ти уйдисва на капризите! Успех в търсенето на 50! Мен това ми вгорчава и секса, и отношенията, и всичко! Bowtie
Да, тежко е да се работи Simple Smile))))

# 309
Да, тежко е да се работи Simple Smile))))
И на мен ми е тежко, затова и съм стипца.
C'est la vie!
Някои работят и имат, други не работят и нямат. Sunglasses

# 310
За мен винаги е било важно да имам, затова си скъсвам г... от работа, но не доумявам как има мъже, които не се захващат за работа и търсят жена, за която да се закачат ,като пиявица .
Какво самочувствие имат тия мъже?

# 311
  • Пловдив
На мъже, които са толкова ценни, че заслужават да бъдат издържани.

# 312

Съжалявам, но това не е ценостен мъж, особено в очите на жената.

# 313
  • Пловдив

Съжалявам, но това не е ценостен мъж, особено в очите на жената.
Това е така за теб. Но е факт, че има такива мъже. Значи има жени за които са ценни.

# 314
На такъв му е достатъчно, че е ценностен в очите на жената, която го издържа. Мнението на останалите не го касае.

Общи условия

Активация на акаунт