Доколко се променя жената след секс?

• 15 832
  • 351
  •   1
Отговори
# 315
  • Далечният изток
Бе той си е ценен за себе си, има си самочувствието, знае си цената. Щом успява да убеди някоя да го издържа, значи има нещо...
Щом има такива жени, що да няма и такива мъже...

# 316
За мен винаги е било важно да имам, затова си скъсвам г... от работа, но не доумявам как има мъже, които не се захващат за работа и търсят жена, за която да се закачат ,като пиявица .
Какво самочувствие имат тия мъже?

Е тва е, мен от работа обикновено ме боли глава, или пък в някои случаи имам мускулна треска на ръцете.
Ама хората работят с квото могат...

А за пиявиците - ми вие държавни служители не би трябвало да поглеждате изобщо? По-големи пиявици от тях няма.

# 317
Бе той си е ценен за себе си, има си самочувствието, знае си цената. Щом успява да убеди някоя да го издържа, значи има нещо...
Там е работата, че нямаше нищо. Той го съзнаваше и това страшно го комплексираше. Няколко пъти ми прави нервни кризи...А аз как не обичам такива работи...No Mouth
Имал е някаква приятелка преди 5 години доста по-възрастна от него, по неговото описание доста пълничка (след като мен ме имаше за хърбава, а аз не съм) и доста самотна (била от 20 години сама). Та с нея е живял 3 години, у тях разбира се, докато един слънчев ден на нея и писнало и наела човек да му събере партакешите и изхвърли пред вратата. Той го играеше наранен от жените. Joy
Затова и бил сам. Според мен няма много желаещи или такива като мен, които се бързо усещат и ги пишем в графата мимолетни връзки.
Една жена има много по-големи шансове да се пласира по такъв начин от един мъж, защото мъжете предлагат подкрепа във всякакъв смисъл...Докато той, какво предлага? - един гол. Ми то писва след няколко срещи, не може да трае вечно, особено когато няма друго. Simple Smile

# 318
  • София
Там е работата, че нямаше нищо. Той го съзнаваше и това страшно го комплексираше. Няколко пъти ми прави нервни кризи...А аз как не обичам такива работи...No Mouth
Имал е някаква приятелка преди 5 години доста по-възрастна от него, по неговото описание доста пълничка (след като мен ме имаше за хърбава, а аз не съм) и доста самотна (била от 20 години сама). Та с нея е живял 3 години, у тях разбира се, докато един слънчев ден на нея и писнало и наела човек да му събере партакешите и изхвърли пред вратата. Той го играеше наранен от жените. Joy
Затова и бил сам. Според мен няма много желаещи или такива като мен, които се бързо усещат и ги пишем в графата мимолетни връзки.
Една жена има много по-големи шансове да се пласира по такъв начин от един мъж, защото мъжете предлагат подкрепа във всякакъв смисъл...Докато той, какво предлага? - един гол. Ми то писва след няколко срещи, не може да трае вечно, особено когато няма друго. Simple Smile
Абсолютно. Аз смятам, че в една връзка парите е без значение кой ги има в повече и кой на кого дава. Не съм се възползвал, но ми е абсолютно все едно кой ще изкарва парите. Аз съм за еманципацията. Още повече, че аз готвя и чистя, просто, защото на жена нямам доверие, че ще го направи както трябва. Живота е 30-40г макс, АКО имаш късмет (от 20 до 60. След това... ебати), така че ми е през малката п...а кой изкарва повече пари. Мен ме интересува секса да е хубав и да не ме натоварва психически с глупости

# 319
  • София
О, този и драми разигравал, горкият, как три години живял при една лелка, пък тя го изгонила накрая, ама го издържала! Този е професионалист в намирането на жени да го хранят, а той им се отплаща с... то пък, поне с нещо да им се отплаща!

# 320
Е как, отплаща се ....със златния си 😀
Явно се намират жени, на които им е достатъчно.

# 321
  • София
И колкото и да е златен, пак му е височка тарифата. Какви неща трябва да умее да прави и колко трябва да умее да прави, че да си заработи издръжката? Нито е млад, нито красив, а и с проблемна биография. Тц, няма как да стане тая работа.

# 322
  • София
Досега не съм видяла 50 годишен да е шугърбейби на някого, както и обратно.

# 323
  • София
Ми то на 50 какво шугър бейби, по-скоро... дърт... марципан Joy

# 324
  • София
О, има, има, ама там си трябва размах! Сещам се за един публичен случай, който още тече като интрига. Една руска певица (вече застаряваща, но за тях все още популярна) се хнава с един такъв шугър на 60+, но на такива руснаците им казват Алфонс. Той ужким капитан на яхта, регати, дрън-дрън, дори успя да я прикотка и се ожени за нея, нанесе се при нея. Всичко добре, но в един момент тя умря, според думите на децата й при подозрителни обстоятелства. Той взе да разправя, че тя била алкохоличка, разиграва някакви драми на погребението и сега започнаха да се съдят за всичко. Много е интересен за наблюдаване как се държи и какво приказва. Както се казва, няма доказателства, а той сега приказва някакви глупости уж не му трябва нищо, обаче и нищо не дава от наследството. Клише отвсякъде, абсолютен майстор в баламосването.

# 325
Скрит текст:

Не те разбирам, Ревена! Пък било и за мимолетна връзка. Тогава не би имало значение какъв е , а теб те е жегнало.
Да "сипеш"  върху мъжете с които си била, е като да да го правиш върху себе си. Все пак е твой избор.

# 326
  • Далечният изток
И аз не разбирам защо се отдава толкова голямо значение на някаква мимолетна връзка...  Не те удовлетворява, прекратяваш и продължаваш. Или само го казваш, а всъщност не е била такава в съзнанието ти. Иначе нямаше да превземаш всяка тема за отношения и да се разпростираш със все подробностите...

# 327
Скрит текст:

Не те разбирам, Ревена! Пък било и за мимолетна връзка. Тогава не би имало значение какъв е , а теб те е жегнало.
Да "сипеш"  върху мъжете с които си била, е като да да го правиш върху себе си. Все пак е твой избор.
Aма чудя си се сама на акъла, затова сипя. Всеки $ похарчен за някой, който не заслужава ме жегва, как няма да ме жегне? Аз да не съм си намерила здравето и времето на улицата? И аз не обичам психологически драми. Затова си научих урока: Вече като ми каже някой, че животът му е бил супер интересен, но и пълен с драми...Беж краченца да те няма!
Ми тя, тази дама от (горната история) се е пропила покрай него вероятно. Такова нещо трудно се издържа психологически.
Имал супер качества, ама всичките до едно си останаха само на думи без да има кой да ги потвърди.
А единствената жена, която на младини му е родила дете и която (според него) го обичала безусловно в момента (пак по неговите думи) е на антидепресанти.
Никога не съм имала никаква зависимост. Не ми е време да започвам сега! Simple Smile

# 328
  • София
Нали накрая се оказа, че го е чакала месец ли, два ли, да излезе от затвора, явно не е било толкова мимолетно положението. Жегва си я, чувства се излъгана и използвана. Най-голямата й грешка е, че го е завела вкъщи, а май точно този беше, който й рина снега пред вратата. Може и да бъркам кой кой е в сериала.

За актрисата - децата й подозират, че той я е пропил нарочно, а тя избягвала алкохола. Не се знае кое е истината, актьорите се прикриват също както другите хора, ако става въпрос за честта на пагона. Но съм склонна да приема версията, че като я е надушил нарочно е започнал да я налива и да я изолира от децата й. Децата й също не са били от особено загрижените явно, защото рядко са й се обаждали, някак не са се съпротивлявали особено.

# 329
Идвал е у дома, да, ама никога не съм го канила да живее с мен. Да този е, със снега. И това нямаше нужда да прави. Аз се справям достатъчно добре и сама в живота. Той беше този, който искаше постоянна връзка, не - аз. Затова и го изчаках. Викам си, още нищо не си видяла, може би пък има нещо по-различно? Пък и нали не съм на зор, защо пък не?  Е, видях - нямаше!
Децата й също не са били от особено загрижените явно, защото рядко са й се обаждали, някак не са се съпротивлявали особено.
Това е за темата за паниците. Нали не трябвало да кусат от чуждата паница? Сега, що реват като той има претенции за наследството?

Общи условия

Активация на акаунт