В БУРГАС, по паркове и в градини, не ден, не два, а лятото премина...

• 13 765
  • 329
  •   1
Отговори
# 90
Не е ли по-добре ако ще сме с децата да е събота или неделя? Защото през седмицата аз примерно мога да дойда към 18 часа - в 17:30 взимам Румен от яслата. А и след 17 часа май не става да сме на вън, ще трябва да сме някъде на закрито. Освен сладкарницата на България и МакДоналдс, други подходящи места?
Другият вариант е вечерна среща без деца. Аз лично го предпочитам, но май няма други желаещи Whistling

# 91
      Аз съм за. Каквото и да решите. Mr. Green

# 92
и аз  мога да дойда на ве4ерна среща...но само този месец,4е татито ни е в отпуска и ще могат да се гледат 2 часа  hahaha

# 93
Аз сега си мисля, че доста мами не четат тази тема или го правят много рядко. И тъй като ми е неудобно вече да разпращам лични с покана за срещата може да пуснем една тема в клюкарника, за да я видят всички. Само трябва да се реши окончателно вечерна среща ли ще е или с деца. Може да си пуснем и анкета с дати, за да видим кога ще е удобно на повече хора.
То е ясно, че няма да се съберем всички бургаски мами, но поне да знаят за срещата и който може да заповяда.

# 94
сигурно не сте забелязали моето дву-дневно отсъствие,но да се издам къде бях  Mr. Green
мързи ме да обеснявам.....ще ви представя снимков материал,4е да добиете някаква представа  Laughing
http://snimka.bg/album.php?album_id=67102(парола:debora)

абе ,Цачито,.... бех на Перперикон,а не те видех никъде  newsm78 где се скри бре ,моме?  Thinking

# 95
адашке,честита годишнина,и на вас и на нас  Party
да ни обичат още 25 пъти по 2г поне  Mr. Green
ние тази вечер ще сме на Китайска луна....(в една от пресе4ките на Богориди дето е).
айде уж така случайно да се срещнем  hahaha
по-късно ще ти пиша и в колко часа ще сме там  Laughing

# 96

Честита годишнина
  на tedka* и teodorastamova
   Пожелавам ви да изживеете днес онзи прекрасен ден от преди 2 г.Да сте много щастливи.Сълзите във вашите семейства да са само от щастие.И още много години да се радвате на любовта си

# 97
Честита годишнина  на tedka* и teodorastamova ! Дълъг и щастлив семеен живот!    newsm67

# 98
Ха,ама много сте ранобудни!Тъкмо си мислех,че ще ви изпреваря Laughing
tedka,честита годишнина и на вас,пожелавам ви да ви се случват само хубави неща и много усмивки да съпътстват живота ви newsm51!!!
А останалите черпя- Wine Glass ,то явно и на нас това ще ни е почерпката Sad,че се оказа ,че свекито няма да може да гледа малката(отново).
tedka,много щях да се радвам да се съберем,но нали моето дете баба няма ,аз си го нося от Сливен,аз ще си го и гледам.Не исках да си развалям настроението,обсъждайки човек,който не мога да понасям,ама не можах да се въздържа Twisted Evil
Благодаря за хубавите пожелания!!!

# 99
еееее Теди,мн жалко.... така ми се искаше да си празнуваме заедно,4е напоследък с мъжо няма какво да си кажем като седнем на някое заведение...все приказките ни се въртят около Дебора...може би ако я нямаше нея,досега да сме се разделили  Cry
мн ми е спекло нещо....годинките си минават,а ние сякаш се отчуждаваме и за всичко е виновно скучното ни ежедневие  Rolling Eyes  съжалявам ,4е ви занимавам с моите ядове,но на празници съм все спекла.....  мн ме е яд,хич немога да се зарадвам на празника  Cry дано мъжо да ме зарадва с нещо дове4ера  Mr. Green

# 100
  • Den Haag
Честита годишнина  на tedka* и teodorastamova   bouquet  bouquet  bouquet

# 101
  • Den Haag
Здравейте, нуждая се от помощта ви, търся си чистачка за вкъщи, ако познавате някоя добра и свястна жена, моля да ми дадете координати  Praynig.
Предварително ви Благодаря

# 102
  • у нас
Честити годишнини на Tedka* и на Teodorastamova!!!

Желая ВИ море от любов,
легло от рози,
много сладки пози Grinning
и алкохолни дози!!!

Ама не пийте много, че утре ще ви боли главата newsm03

Весело изкарване!!!

# 103
мерси на всички за пожеланията   bouquet а сега дайте сериозно да решим кога да си направим срещичката.  Crossing Arms
задават се мн топли и слън4еви дни,дайте да ги използваме максимално  Mr. Green
аз предлагам : четвъртък, 16:30ч,  градинката пред х.България
от там ще решим къде ще ходим,а може и там да си останем  Laughing

# 104
Момичета някоя от вас знае ли къде се правят чаши със ваша снимка.В смисъл искам чаша на която да има снимка на мен ,малката и тати.Много ще съм ви благодарна ако дадете малко инфо Hug

Общи условия

Активация на акаунт