В БУРГАС, по паркове и в градини, не ден, не два, а лятото премина...

• 13 804
  • 329
  •   1
Отговори
# 180
Ами стискаме палци тогава всичко да е наред. Дано да няма усложнения този път Hug

# 181
  • Бургас
Здравейте, ние се завърнахме от София. При нас всичко е наред - Жасмина няма епилепсия. Направиха и и  пълни кръвни изследвания - оказа се, че няма и следа от наченки на рахит, въпреки меките участъци по главичката. Тук са ни направили само половината изследвания, защото лабораторията не можела да направи другите. Брей, ми как поставят диагнози не знам - докторката в София се шашна.

# 182
момичета, надявам се силно, че това ще е последният ми въпрос-молба, свързан с ваксината на дъщеря ми.
И той е: ако някоя от вас може да ми препоръча педиатър, който да подкрепи решението ми да НЕ слагам ваксината, моля да ми пише на лични.
Ще се опитам да обясня.
При първа качествена ваксина, направена по всички предписания, дъщеря ми направи реакция.
При следващи коклюшът, като съставка бе изключен.
Сега разбирам, че единствената ваксина е ДТ жива, българско производство, при това за по - големи деца.
Имаше реакция и на нея - загуби си гласа за близо месец. Бяхме се примирили, че това ще и остане завинаги.
Чета статистики за заболеваемост от тези две болести - не са високи. Единични случаи на възрастни хора.
Много ми е тревожно и се насочвам към подобно решение.
Личната лекарка отказа.

# 183
ЧРД на Ванката на Sesana
newsm18                       Tada                        bdbaloni

# 184
Здравейте бургаски мамчета.Много рядко пиша за което се извинявам.Сега ми предстои да правим рожденият ден на синът ми(големия) и имам един въпрос към мамите които имат по-големи дечица.Понеже сега е много модерно да си празнуваш рожденият ден някъде в заведение та въпроса ми е свързан именно с това.Освен Мак Доналс и Това Смарти парти къде другаде се правят рожденни дни.Интересуват ме и цените и дали има такива какички дето занимават малчуганите.Моят на който и рожден ден да отиде все нарисуван се връща.Явно в момента е хит.Благодаря ви предварително.  bouquet

# 185
момичета,няма ли желаещи на 15.10 от 17:30ч да се спретнем срещичка,без дечковците?  newsm78  какво е това мълчане по въпроса....никой не се изказва....а аз си мислех,4е всички ще сте навити  Crossing Arms

# 186
  • вкъщи
Честит рожден ден на ванко!
нека бъде здрав,щастлив и все така красив! nbirthday newsm67  ura  party023 Tada  costumed034

# 187
                     bdbaloni Честит рожден ден на Ванко  bdbaloni
                                                      baloni baloni baloni
          Нека бъде жив и здрав и много,много щастлив

Здравейте
Искам да ви кажа,че поръчах чаша и ключодържател в Кодака на Богориди.Много благодаря на всички които ме упътиха  bouquet
Малеееее Алекс как падна вчера от дивана направо ми изкара акъла.За първи път прави такъв скок.Ужас.Сега сме с цицина,синина и пукната устна CryМного ме е яд,а аз бях на 20см разстояние.Ама тя белата става за секунда
Лек ден на всички

# 188
Здравейте мамчета
Искам и аз да ви попитам нещо
Знаетеле тел на онези големите таксита дето са като пикапи, че количката ми е мн голяма и мн трудно се сгъва, а в тях влиза цялата.

Предварително благодаря
Алпи Каб
 0878/811-234
 056/811-234
 0885/811-234
  Моля smile3503!

# 189
Здравейте бургаски мамчета.Много рядко пиша за което се извинявам.Сега ми предстои да правим рожденият ден на синът ми(големия) и имам един въпрос към мамите които имат по-големи дечица.Понеже сега е много модерно да си празнуваш рожденият ден някъде в заведение та въпроса ми е свързан именно с това.Освен Мак Доналс и Това Смарти парти къде другаде се правят рожденни дни.Интересуват ме и цените и дали има такива какички дето занимават малчуганите.Моят на който и рожден ден да отиде все нарисуван се връща.Явно в момента е хит.Благодаря ви предварително.  bouquet
Здравей мамче! Simple Smile
Детски център "Палавници"

Приема деца от 3 до 12 г. Почасово гледане на деца, забавачница, целодневни и полудневни програми, празнуване на рожденни дни, детски партита, градски лагери през зимната, пролетната и лятната ваканция.
ул. "Александър Стамболийски" 14
тел.: 056/ 81 41 16

В този център са много любезни и мисля, че ще ти свърши работа.
Весело изкарване!

# 190
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ванко  bdbaloni
момичета,няма ли желаещи на 15.10 от 17:30ч да се спретнем срещичка,без дечковците?  newsm78  какво е това мълчане по въпроса....никой не се изказва....а аз си мислех,4е всички ще сте навити  Crossing Arms
Тедка, аз съм много навита за среща, но не мога без малкия. Не че няма на кого да го оставя, но цяла седмица съм на бачкане и събота и неделя ми остава да го лигавя и никъде не отивам без него Simple Smile

# 191
Наистина ,че лятото започна да отминава  SadКакво ще правиме през зимата Simple SmileДайте идея къде да водиме децата през зимата . newsm78Аз например живея до Пикадили къде мога да ги водя,разбира се където не се пуши newsm78 и да има някви занимавки за деца Mr. Green
Преди я имаше тази пицария в "ЗОРНИЦА"-голяма ,просторна,с вентилационна,с камина ,с две детски колички ,но нали я развалиха и построиха кооперация SadИ сега се чудя къде?????? newsm78

# 192
  • у нас
Честит Рожден Ден на Ванко на Сесана!!!
Да е жив и здрав и да слуша мама и тати!!!

# 193
  • Бургас
Честит рожден ден на Ванко пожелавам му много безгрижно и щасливо детство и да слушка много ама с двете ушички.

А това за зимата наистина е кофти и аз се чудя какво ще правим и къде ще ходим в студените дни.
А за срещичката и на мен ми се ще ама нали се отглеждаме сами и нямаме баба под ръка пък се и кърмим на 3часа,не че ми пречи да кърмя и навън , но ще трябва да съм с бебка.

Целувки и лек ден

# 194
  • Бургас
А сега ще се пробвам да ви покажа мойта прелест с тати[img15]http://images10.snimka.bg/001160184-thumb.jpg[/img16]

Общи условия

Активация на акаунт