В БУРГАС, по паркове и в градини, не ден, не два, а лятото премина...

• 13 788
  • 329
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
да ама нестана айде друг път

# 196
Честит рожден ден на адаша!
Sesana, да ти е жив и здрав!

happy bd

Мен за срещата временно не ме бройте. Имам малко проблеми в къщи, свекърва ми е в болницата и трябва да гледам вечер и племенника....

# 197
  • Бургас
Благодаря ви момичета. Ей не може да се скрие човек от вас  Laughing
Никакво време нямап, че пиша една програма и затова се покривам дълбоко в Delphi-то и това е. Айде като мине ще пусна снимчици. Мариана получи ли ми личното съобщение, че се притеснявам дали сте разбрали с Тедито за утре  Embarassed
Пак ви благодаря на всички.

Ама че дата Петък - 13ти  Mr. Green

# 198
А сега ще се пробвам да ви покажа мойта прелест с тати
Eто, стана. Laughing
 Sesana, ЧРД на синчето ти!  bouquet

# 199
  • Бургас
 nbirthday  Честит Рожден Ден на Ванко!Весел празник на цялото семейство! На 13 се раждат късметлии,около мен има доста хора родени на 13  !  Tada

Елиа ,поправих ти линка

А сега ще се пробвам да ви покажа мойта прелест с тати

smile3555, ух,сега видях

# 200
  • вкъщи
да танче,получих го.
утре с теди сме на линия,да нагушкаш ванко от мен.

# 201
Здравейте бургаски мамчета.Много рядко пиша за което се извинявам.Сега ми предстои да правим рожденият ден на синът ми(големия) и имам един въпрос към мамите които имат по-големи дечица.Понеже сега е много модерно да си празнуваш рожденият ден някъде в заведение та въпроса ми е свързан именно с това.Освен Мак Доналс и Това Смарти парти къде другаде се правят рожденни дни.Интересуват ме и цените и дали има такива какички дето занимават малчуганите.Моят на който и рожден ден да отиде все нарисуван се връща.Явно в момента е хит.Благодаря ви предварително.  bouquet
В кафе Ултра и Зимната градина на х-л България, ако искаш да го организира фирма оттам ще те насочат и ще ти дадат визитки

# 202
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Здравейте момчета
Доста сте изписали.Аз искам да ви се похваля че на 6.10 и за се причислих към родилите майчета.Имаме си една малка сладка принцеса която се роди 3050 и 52 см в 9.00 в Майчин дом Варна.Малката се казва Виктория.Вече сме си у дома и се гледаме.Нямам много врене за нета ,а имам едно въпросче.Надявам се че ще ми отговорите.Става въпрос за еднократната помощ от 200 лв.Какви документи се попълват,къде се подават и тн.т.Моля ви споделете

# 203
Честито  бебе  на  alex126 ! Здраво да ви е и да ви е много послушно !

За едн. помощ-чакаш 15 дни да излезе акта за раждане,после го взимаш и с оригинала в социалното.Те ще ти го вземат и ще ти кажат кога ще отидеш да си го получиш и документа за парите.Те ще ти бъдат приведени по сметка.Затова ще трябва да отидеш до банката да си получиш картата,от която ще си ги изтеглиш.
Много дълго стана  ooooh! Ама дано разбра  Hug

# 204
  bouquet Честито Алекс   bouquet.Няма по-голяма радост от това да станеш мама на една малка рожбичка.

# 205
  • Варна
Момичета, спешно ми трябва инструктор - добър, спокоен, разбран. За нервна кандидат- шофьорка. Телефони?  Praynig

# 206
0888313411 Савин Стоянов  Peace

# 207
Daffodil, вярно ли е това от подписа ти? Grinning

# 208
  • Бургас
Забравих да пиша, че Амелиа има момиче Юлиана, да и е живаи здрава и много да я слуша.   bouquet  bouquet  bouquet

# 209
  • Варна
Daffodil, вярно ли е това от подписа ти? Grinning

Aaa, това е цитат на култовата личност от Клюкарника жоро01. Беше творил поезия един ден... Grinning

Всъщност, за него ли питаш или за Българска Армия? Wink

Общи условия

Активация на акаунт