В БУРГАС, по паркове и в градини, не ден, не два, а лятото премина...

• 13 784
  • 329
  •   1
Отговори
# 225
  • В кошера...
Здравейте, мами от Бургас!
Аз живея близо до Бургас и тъй като ще ходим утре да пазаруваме, моля да ме посъветвате къде мога да купя дебело якенце за едногодишно момченце. Къде беше магазина на ВИП Бейби???
Също така ни предстои рожден ден - от къде да купя украси и такива неща, нали се сещате - за настроение? Чудя се от къде да поръчаме торта? Някой да е запознат с цените и детските торти на сладкарница "Неделя"? Защото аз се сещам само за "Роза". Благодаря ви!

# 226
Някой може ли да ми каже тел. на Ферфериева (хомеопат)? ще сменям нашия хомеопат,а за нея съм 4увала само хубави неща.  Hug

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 20:33 от tedka*

# 227
Някой може ли да ми каже тел. на Ферферлиева (хомеопат)? ще сменям нашия хомеопат,а за нея съм 4увала само хубави неща.  Hug
0889530195

# 228
  • Бургас
Здравейте, мами от Бургас!
Аз живея близо до Бургас и тъй като ще ходим утре да пазаруваме, моля да ме посъветвате къде мога да купя дебело якенце за едногодишно момченце. Къде беше магазина на ВИП Бейби???
Също така ни предстои рожден ден - от къде да купя украси и такива неща, нали се сещате - за настроение? Чудя се от къде да поръчаме торта? Някой да е запознат с цените и детските торти на сладкарница "Неделя"? Защото аз се сещам само за "Роза". Благодаря ви!

V-baby  е на ул.Стефан Караджа , в края към  ул.Цар Симеон

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=dc6243b2c5c5b391e03d72d405041a … p;id=303&num=

Якета има на една фирма  MC baby ,испанска казват,че е - виждала съм в Аладин,Синди и магазина в Триа да ги продават около 50+ лева,дано да съм ти в помощ

# 229
Някой може ли да ми каже тел. на Ферферлиева (хомеопат)? ще сменям нашия хомеопат,а за нея съм 4увала само хубави неща.  Hug
0889530195

благодаря ти,Ваня   bouquet
а знаеш ли къде се намира кабинета и?  newsm78

# 230

Също така ни предстои рожден ден - от къде да купя украси и такива неща, нали се сещате - за настроение?
Украси и всичко ,за което се сетиш ,има в магазина на "Смарти Парти",до паркинга на х-л България (страничния).

# 231
  • вкъщи
tedka кабинета на д-р ферфериева е на гладстон 94,служебния и тел е 833745.и ние май ще ходим днес или утре,че теди е хремава.

# 232
Украси има и в куку магазина на върха на ул"Кирил и Методи" Peace
Днес сме на консултация.Малката не са я теглили и мерили 3 м. Нямам търпение да видя колко е пораснала Wink
Днес имаме и личен празник с мъжо.2години от сватбата married.Кога станаха две години незнам newsm78 Grinning
Приемете моята виртуална почерпка  party023 beer3 Wine Glass  food002 Popcorn cook

# 233
Честита годишнина,mishel!!!Още 30 пъти по две да празнувате(най-малко) Wink!

# 234
ЧЕСТИТО И ОТ НАС МИШЕЛ
МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА ТЕ СЛУША МЪЖЛЕТО
[/color]
smile3525 smile3525 smile3525  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Тедка защо ще сменяш хомеопата?Аз се зарадвах, че има такъв наблизо, ама явно нещо не става, а?

Добре дошла и на Медунка  bouquet успешно пазарене и весел първи рожден ден  bouquet
Рени много е пораснал Галко страшен хубавец, да вземем да си го заплюем ли newsm78 Wink

Абе майчета какво правите в това гадно време излизате ли на разходки. Ние вчера бяхме, но днес е много мрачно и май ще прескочим. Адски ме депресира мисълта, че вече по-рядко ще се излиза и как ще минава времето незная newsm78

А да и да ви попитам. Вие откога започнахте да давате плодови пюренца на бебоците. Ние от около 2-3седмици пием сокове, а на 20.10.става на 3 месеца и се чудя дали да не й давам вече и пюренца. Вие как смятате. newsm78

# 235

Рени много е пораснал Галко страшен хубавец, да вземем да си го заплюем ли newsm78 Wink

Галя ами разтат като гъбки тия бебенца бе.Какво да ги правиш. Сладури.  Heart Eyes

Честити годишнина на Мишелката ! Много любов и разбирателство!    loveuuu

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 15:56 от Ренито

# 236
Здравейте, от скоро открих този форум и не съм много на ясно със системата Confused Писах въпрос като нова тема ама никой не ми отговори, може би неправилно съм го пуснала не където и както трябва. Повтарям си тук въпросчето, дано се отзовете. Търся място и клоуни за РД на 4 год. момиченце, също така места удобни за майки с деца или само за деца през зимата. Предварително благодаря на всички които знаете нещичко по въпроса.

# 237
alek,много хубави рожденни дни организират Смарти.
През зимата най-често посещаваме детския център в Операта.Тази зима смятам да я водя и в Палавници.
И на мен ми се иска да има повече такива места.

# 238
много благодаря, къде е това палавници и какво представлява /операта ни е омръзнала, а смарти парти вече сме ги посещавали многократно  за наши 2рд и като гости/, какво ще кажете за МД за рд,

# 239
  • Бургас / Славейков
Ето отново съм тук .След двуседмично пътуване се прибрахме сМария удома.Прекарахме добре.една седмица врудозем при баба и която не я беше виждала от как сее родила.И една седмица в пазарджик при прабааи .както бяхме решили кръсктихмее на бачковския манастир .а такъв дъжд валя измокрихме се целите.но и наче времето през останалата част от престоя ни беше хубаво.Мислих че вече друга тема сте отворили ама май не ви се пише нещо.Срещата мина ли или предстои.ние можем да дойдем но ако е с децата.Е вече ще съм по редовна ввключването в нета.

Общи условия

Активация на акаунт