Банята - 37 тема

• 55 750
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Поздравления за nelina и мъжа й. У нас не може да се случи това.

Скрит текст:

Стигнала съм до извода, че всеки мъж си го влече нещо. ММ например чете и гледа клипчета и така си купи всичко необходимо за видеонаблюдението със съответните кабели, камери, записващи устройства, приложения и т.н. Всички камери може да се гледат и на телевизора и на телефоните. Малко се отклоних от темата.

# 196
Имам едно умуване в баня, в която плочки не се слагат от ... до,  как се завършва и изобщо как става прехода между плочката и стената. Нещо под наклон ли се намазва по "границата" или се слага някаква лайсна, която не ми много харесва. Гледам, че така е модата в момента. Хубаво е по снимките, но дявола е в детайлите казват.

Нашата е с первази (baseboards).

# 197
  • Бургас
Благодаря ти за идеята, ако дадеш и някоя снимчица ще е хубаво. Тези первази, за които обясняваш аз ги разбирам да се сложат до плочките на пода. Но плочките, които са поставени на около 1 метър, как да се завърши. Хареса ми идеята за пури, но не всички серии предлагат и остава вариант за стериопорените. Тези идеи ги научих тук от вас и ви благодаря. На Нелина преходите за мен са висш пилотаж.

# 198
Харесах аксесоари з банята от бамбук. Дали от влагата ще се раздуе или въобще как реагира на влагата?
Не знам дали е удачно в мократа част да сложим такива аксесоари.

# 199
Благодаря ти за идеята, ако дадеш и някоя снимчица ще е хубаво. Тези первази, за които обясняваш аз ги разбирам да се сложат до плочките на пода. Но плочките, които са поставени на около 1 метър, как да се завърши.

Не съм сигурна дали разбрах какво имаш предвид Simple Smile.

Ето две снимки от нашата тоалетна - поставените плочки и на втората снимка със сложените вече первази.

# 200
Calli, тази тоалетна да не е в USA?

# 201
  • София
Друго имаше предвид потребителката, според мен. Но да, такива подобни се слагат, само че по-мънички и загладени. Някои серии плочки си имат такива завършващи елементи. А ма много места съм виждала нищо да не се слага, ако се пада по-горе, почти не се вижда.

# 202
Здравейте, предстои закупуване на душ система с пита и подвижен душ. За батерия сме избрали това https://www.hornbach.de/shop/Einhebel-Wannenmischer-hansgrohe-Fo … tment.bad.product......       За съжаление не може да купим техен душ, затова сме се спрели на полска марка AMIGO FERRO и на една турска Terra - E.C.A.. Ще се радвам на всяко мнение. Приемам и други предложения. Благодаря   Smile

това е смесител за вана и душ, не е смесител за душ система Simple Smile в този формат можете да го боднете на стената, да го комбинирате със слушалка и шлаух и да си имате душче. принципно душ-системите се вграждат в стената и изглеждат така: https://rocando.bg/dush-sistema. душ-колоните са с външен монтаж и има и такива, които са с чучур, душ-слушалка и душ-пита

# 203
Декември месец беше 270лв  сега е около 370лв.
От къде идва това увеличение?

# 204
  • София
Декември месец беше 270лв  сега е около 370лв.
От къде идва това увеличение?

Казаха ми ,че отначалото на годината се е вдигнал алуминия. Ако някой скоро е слагал врата за баня с перо и праг на по ниска цена да пише .

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 11:32 от rumen_iankov

# 205
Каква е уловката тук, за да е такава цената (освен, че не е плътно до стената): https://baniamechta.com/monoblok-roca-the-gap-round-rimless-3420 … 0n1000-801d12003/

# 206
Примоция*, каква. Нали виждаш колко е била нормално?

* Сега да не вземе някой да ме поправи, че се пише промоция? Wink

# 207
А двойното оттичане какво значи? Разбрах, че ми трябва моноблок с долно. Надявам се, че този би могъл да ми свърши работа. Техническите ми познания в случая не са на особено ниво.

# 208
А двойното оттичане какво значи? Разбрах, че ми трябва моноблок с долно. Надявам се, че този би могъл да ми свърши работа. Техническите ми познания в случая не са на особено ниво.

Значи " и тако, и вако", повечето са така, защото е скъпо да се правят или само с долно, или само с горно. Къде по-лесно е да са и с двете, пък клиентът да си избира. Става за теб, споко. Виж схемата - пунктираната линия.

# 209
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт