Банята - 37 тема

• 55 711
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Сф
Мм ми каза.Във фирмата ги  Поръчват  от Варна, по размер на светлия отвор се поръчват.
   http://parro-shop.com/
Или пишете на търсачката " ревизионни отвори Варна" и вижте излиза ли още някоя фирма оттам.Знае че идват от Варна със сигурност.

# 497
Благодаря Ви много за предложенията, ще ги разгледаме и ще се свържем с фирмите.

# 498
Здравейте, постът ми бе изтрит.
Явно е забранено да се предлага предмет, който не ни е нужен ( нов , не разопакован ), а може да послужи на някой друг и би му спестил разход в ремонта  Sad.

В същото време се предлагат/препоръчват фирми/майстори, което си е пак вид търговия само, че с услуги, а не с вещи.

Най-вероятно и тоя ми пост ще бъде изтрит...

# 499
  • софия
Здравейте, постът ми бе изтрит.
Явно е забранено да се предлага предмет, който не ни е нужен ( нов , не разопакован ), а може да послужи на някой друг и би му спестил разход в ремонта  Sad.

В същото време се предлагат/препоръчват фирми/майстори, което си е пак вид търговия само, че с услуги, а не с вещи.

Най-вероятно и тоя ми пост ще бъде изтрит...
Объркала си се нещо. Правиш го на неправилното място и за това те трият. Не е нужна да се нервираш.

# 500
Включвам се да кажа, механизъм за ревизионна вратичка плочка купувах от Минерва, май беше към 90 лв преди две години.

# 501
zvаnchе, чак пък да съм се нервирала... учудена  съм.

# 502
Ние сме си купили такава ревизионна шахта преди 20год. и сме много доволни.
https://minera.bg/products/%d1%80%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d0%b7%d0%b8% … 0%be%d1%80%d0%b8/

# 503
  • София
И в моята баня на село душът беше по средата, а тоалетната в дъното. И аз бях свикнала, но ММ настоя сега при ремонта са им разменим местата. Това е проектът:

# 504
Дидка, така е много по-удобно разпределението, браво на мъж ти, често тези неща не им правят впечатление.

Имам баня, която е като твоята - с тъмен първи ред на стената. Имай предвид, че варовикът се натрупва много точно там и много си личи на тъмните плочки. Просто при чистене на най-ниското е най-неудобно, съответно по-малко усилия се влагат.

# 505
Моля за отзиви за санитария Кolo. Допадна ни една тяхна серия, но като че ли нищо не съм чувала за марката. Качествени ли са? Между Коло и Видима кое е за предпочитане?

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 21:24 от Queen L

# 506
  • Сф
Моля за отзиви за санитария Кolo. Допадна ни една тяхна серия, но като че ли нищо не съм чувала за марката. Качествени ли са? Между Коло и Видима кое е за предпочитане?
Видимата са по ок. Това от майстори, които са направили поне 50+ бани. Не мога повече да разпитвам, защото са на работа.  Залагай си на Видимата, да нямаш ядове Simple Smile

# 507
  • Пловдив
Видимата са по ок. Това от майстори, които са направили поне 50+ бани. Не мога повече да разпитвам, защото са на работа.  Залагай си на Видимата, да нямаш ядове Simple Smile
Интересно е да се чуе малко повече аргументация.
И аз заглеждам една мивка на Коло и го считах за читава марка, след като е в Геберит груп.
Имамм си и резервен вариянт на Идеал Стандарт.

# 508
Имаме 2 римлес чинии на Коло. Както и мивка. Към момента никакви драми не сме имали.

# 509
  • Sofia
Аз благодаря на момичетата, които ме насочиха към Джия. Това е проектът, който ми направиха:

Много приятен проект са Ви направили.

Общи условия

Активация на акаунт