И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 263
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
И аз бях много мързелива до след двете бременности. Тогава нещата с теглото излязоха извън контрол. Качих ужасно много килограми, а и никога не съм била слаба. Беше наложително нещо да се направи, защото си имам и ген за напълняване
От форума се запалих по домашните тренировки. В началото нямаше особен ефект върху външността, но на чисто психическо ниво ми действаха страхотно. Постепенно се пристрастих към това усещане за щастие, което ми носеха. На втората година започнаха да се забелязват и промените по тялото. Не съм слаба, защото ям много, но пък няма висящи телеса.

# 91
В болниците има инсталация за вкарване на свеж въздух, а персоналът е с предпазни средства, същото се изисква в момента и от пациентите, които чакат и не се позволява струпване. В едно или няколко училища в България има същата инсталация, маските правилно поставени са задължителни, а за нос над маската пишат неизвинено отсъствие. Но в 99,9 % от училищата не е така и ни е ясно, че това няма да стане.

# 92
Аааа, има инсталация за свеж въздух в всички училища! Ама, по мое време и казвахме "отворен прозорец" Simple Smile

Добро и усмихнато утро!
Весел и спокоен празник!
(Перуника, съжалявам! Кураж!)

И, ако чакате Дядо Мраз да донесе подарък (за по-порасналите от нас), моля приберете кучетата и котките Simple Smile

# 93
  • София
Еееех, дойде този ден!
Сигурна съм за себе си, че новата година ще е много по-добра. Чисто психологически се чувствам добре от края на тази.
Както страхотно ми пожелаха тези дни, не весело посрещане на новата, а скорошно изпращане на старата, така и аз на вас!
Нека бъде една мирна, здрава, усмихната и съвсем обикновена година!

# 94
Привет! Изчетох ви. Чакам си тиквения медал Joy
След като и 4-мата си направихме антигенни тестове, и за всеобща радост вече са отрицателни, казвам чао на короната. Засега. Ще се ваксинираме наесен. Иначе идният понеделник аз трябваше да бъда ваксинирана.
Изнесохме се в къщата ни в троянския Балкан и тук ще посрещнем Новата Година. Толкова съжалявам, че е топло като пролет. Искам си снега, който да пасне идеално на камината.
Пожелавам ви весело посрещане довечера! И пожелания за щастлива и спокойна 2021 година!
Благодаря ви, за това че бяхме тук и преминахме заедно през какво ли не тази година!
Heart

# 95
  • Някъде в Европа...
Добро утро!
Дикси, чудесна новина! Весело да ви е!
В последния ден на тази безлична година - Благодаря ви, че ви има!
Да си пожелаем тази да е единствената такава!
За следващата съм скептична...Докато не тръгнем без маски навсякъде, думата "дезифектант" не изчезне трайно от разговорите ни, не пътуваме спокойно и без дистанция в превозните средства и не започнем да целуваме бабите и дядовците си спокойно (боже, не съм си виждала единствената ми жива баба от есента на 2019 г 😢), нищо не е свършило...А аз не вярвам всичко това да се случи 2021 г, за жалост..
Искам си живота, който имахме до края на 2019 г. ...Не съм песимист, реалист съм, за жалост....
Ако трябва да направя лична равносметка - навърших 40г през 2019 и животът вече не е същия 🤣, няма и да бъде - за съжаление тръгна към лошо 🤣 - умишлена дистанция от роднини; провалени планове; радост, че не ти предстоят (трагично е, да те радва това) и са минали важни житейски събития и си имал възможност да си ги отпразнуваш както трябва (говоря за сватби, раждане на дете, ако щете погребения), защото в настоящето дори това е невъзможно;  яд, преминал в безразличие за всичко, което ни се случва...
Яд ме е, че ни се наложи и ще ни се налага да приемаме за нормални ненормални неща. Иска ми се това да свършва днес, а знам, че няма..а най-лошото е, че дори не може да се предвиди кога ще е краят...
Не искам да се научавам да живея със сегашната реалност!!!!

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 12:20 от AIR

# 96
Аз изпращам с облекчение 2020 година, която поне нищо не ми отне, а предимно ми даде. Даде ми предизвикателството да си докажа, че имам силата да се справя и в трудното. Даде ми време за осмисляне, време да намаля скоростта и време да обърна внимание на най-ценното ми - семейството!
Оставям зад гърба си немалкото тревоги, както и неслучили се усмивки, несбъднати срещи, разкъсани от далечни разстояния. Поставям точката в края на дългото изречение 2020 и си давам ясната сметка, че дори и да няма пандемия, винаги остава едно усещане за нещо неизживяно в годината зад гърба ни.

А в очакване на новото, по-добро начало, идващо с настъпването на 2021 година се опирам оптимистично на думите на Георги Господинов: "Да разберем, че „Аз сме“ ще е по-важно от „Аз съм“!

Пожелавам Ви щастливо изпращане на старата година и усмихнато посрещане на Новата! Simple Smile
Бъдете здрави!

# 97
И от мен весело посрещане на Новата година! Да бъде по-добра!
Хей, Доня, честит рожден ден! ❤️

# 98
  • Между гори и планини
Бети, благодаря ☺️

Момичета понеже ставам на 25 😉, почерпете се макар и виртуално за мое здраве! Домашна торта с банани и ананас. Няма търговски вид .

# 99
З

Да посрещнете със споделена радост 2021.
Всички да са здрави!

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 02:14 от Amanda.D

# 100
И аз се включвам в пожеланията за една щастлива и успешна 2021г. Тази, която изпращаме, ми донесе от всичко по много. Радвам се, че положителното е свързано с децата, че лошото преживях без драми и успях да запазя оптимизма си. Пожелавам си отново успешно да преминем през НВО Simple Smile
Весело да е посрещането на Новата Година на всички!

# 101
Честит рожден ден, Доня! Желая здраве, топлина в дома и много щастие споделено с близките хора!

Минавам да ви пожелая весело изпращане на страта година и още по-щастливо посрещане на новата година! Нека новата 2021 година да дойде с надежда за по-добри дни и здраве по света!

# 102
  • Някъде в Европа...
Доня, честита да си! От сърце желая здраве, реализирани планове и сбъдване на всички мечти! 🎉🎉🎉

# 103
  • София
Весело на всички! 🥂

Доня, честит личен  празник! 🥳

# 104
Видяхте ли новата заповед за учениците от 5 до 12 клас? Остават дистанционно до 31 януари.

Общи условия

Активация на акаунт