И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 272
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
Бети, дай линк, моля👍
Ти кажи, в колко часа и по кой канал да гледаме твоя младеж🙂

Доня, честита да си!

# 106
https://www.google.com/amp/s/www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ofi … 035567%3famp=true
Тук го видях. И във Фейсбук ми излезе като заповед с днешна дата, но сега не го намирам.
Новогодишната програма на Канал 1 започва в 20.30 Simple Smile

# 107
  • София
В профила на Стаматов е качена заповедта.
Нашата математичка явно ще трябва да се прежали за онлайн класно. Отложи го за след празниците с надежда да са в училище, но уви...

# 108
# 109
  • у дома
Видяхте ли новата заповед за учениците от 5 до 12 клас? Остават дистанционно до 31 януари.
Аз не видях ,но ми казаха и със сигурност е вярно...
Ето-Дидева е дала линк,както винаги...
Доня да си жива и здрава!
Аз искам в 23 и 59 да извикаме както в играта Джуманджиии,но Ковиииид и играта да свърши,но съм реалист за съжаление и не виждам  това да стане скоро...Ние загубихме познати от вируса и с облекчение изпращам 2020г с надежда в  следващата да няма поне загуби и да бъде по-добра!
Весело посрещане,момичета!Дано успеем до 12кл на децата да се съберем и видим...

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 18:14 от svetlaem

# 110
  • София
Карам по важност. 😃
1. Честита да си, Доня и все така хубаво да е около теб! ❤️
2. В последния ден на годината да пожелая да сме здрави, да сме смели, с много ум и разум в главата и винаги с чувство за хумор в сърцата! С две думи да сме такива каквито сме си. 😁
3. Заповедта... ами заповедта нещо не ми се коментира.

Хубав празник на всички тази вечер! 😊

# 111
  • софия
Доня, бъди честита! Нека хубавото бъде повече от лошото, бъди обичана и обичаща, здрава и щастлива Balloon

Весело посрещане на 2021 с едно коледно пънче в прогрес за Нова година Simple Smile
Изпращам 2020 с усещането, че нищо важно не ми отне, но ми затвърди усещането, че много хубаво не е на хубаво. Не за друго, а за да го оценим Simple Smile Хубаво е, че всички обични хора са живи. Надявам се, че през 2021 ще бъдат и здрави. Даде ми и хубави емоции - по-спокойно темпо, повече време с обичните хора, предизвикателството да се опитам да бъда там, където имат нужда от мен и да се опитам да направя най-доброто за незаменим за мен човек, сбъдване на една от мечтите на мрън, което е безценно.
Оставям за 2021 безброй усмивки, надежда и вяра, несбъднати срещи с хубави хора и пътешествия, емоции и неочаквани предизвикателства. Надявам се хубавото да е много повече от лошото, а промяната, която започна, да бъде за добро - повече духовност, повече съпричастност и неочаквано добро.

От сърце ви пожелавам много здраве, късмет, спокойствие и безброй мечти (без тях за къде сме Simple Smile)! Да си пожелаем вълшебство в Новогодишната нощ, която сбъдва желания, и да не спираме да вярваме, че има нещо, някъде, което сбъдва чудесата!
Да изпратим 2020 със здраве и посрещнем Новата година с искрена надежда, положително настроение и още повече здраве, до година - до ваксина (за тези, които я искат)!

Хубаво е, че сме заедно тук Heart
Хубава вечер, момичета!

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 13:54 от zvаnchе

# 112
Доня, честит рожден ден! Здрава и щастлива бъди!

Пожелавам хубава 2021 година! Година, в която да изхвърлим маските и да ги заменим със самолетни билети!

# 113
  • Някъде в Европа...
Ееее, поне моят набор ще посрещне НГ зарадван заради заповедта 🤣..
Нищо няма да му казвам сега, а довечера като му звънна да му честитя 😉

# 114
Доня,
На многая лета!

Дами,
По вода да ви върви през новата 2021! Да ви е цветна и да ви е хубаво на душата!
Супер сила сте всички! Да знаете❤

# 115
  • София
Доня, честит рожден ден! Всичко най-най ти пожелавам:)
Момичета, весело посрещане на Новата година! Нека тя бъде светла, здрава, щастлива и успешна!

# 116
  • Между гори и планини
Благодаря за прекрасните пожелания, момичета! Въпреки, че отскоро съм с вас, ви чувствам много близки 🥰
Желая ви весело посрещане на новата година! Нека 2021 сбъдне желанията ви за пътуване, успехи, радост, смях и най-вече здраве!
Моя младеж, се издаде, че ми е купил подарък. Въпреки, че снимка с него без да прави отегчена физиономия, ми беше достатъчно ☺️

# 117
Честит празник, Доня! Много сте сладки! Здрава и щастлива да си!

Весело посрещане на Новата година и да ни донесе само хубави мигове!

# 118
  • софия
Много сте хубави, Доня!

# 119
Доня, ама ти наистина ставаш на 25! Красота:heart:
И двамата сте много хубави!
Днес се сдобих с чанта, шапка и " Бягащата с вълци" .  Шмърци ми припомни колко много ми се чете, но около нас почти не се предлагат книги. Това намерих. Любопитно четиво е.
Децата обикалят навън, докато съседите не са почнали стрелбата

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 15:58 от Amanda.D

Общи условия

Активация на акаунт