И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 277
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
Страхотни сте, Доня!❤

А пък при нас се появи двойна дъга🙂

# 121
  • у дома...
2020 ми отне много близки за мен хора.
2020 сбъдна една от мечтите на дъщеря ми - да учи испански.
През 2020 най-после видях истинското лице на хора, които са забивали нож в гърба ми. Дано Бог им прости.
През 2020 повярвах малко повече в себе си. Знам, че мога да се справя.
През 2020 срещнах вас. Без вас едва ли щях да излезна от изпитанието НВО и кандидатстването почти нормална. И все по-добре се чувствам сред вас, мили момичета! Живи и здрави да сте и след много години да си имаме отчетна тема и за внуците ни.
Много здраве и прекрасни мигове и за семействата ви. И нека силата бъде с наборчетата.

# 122
Бисе, много тъмно при вас. Тук е пролет и е много слънчево.

Аз за първа година се зарових в снимките си през годината и си извадих 12 най-значими, които да ми напомнят каква година е било. И хубавите, и лошите.

# 123
Мария, беше притъмняло, че и дъжд валя.
Сега започна да просветва.
Ние преди обяд ходихме на разходка в Кайлъка. Беше пълно с хора.

# 124
  • София
Последните няколко теми ви изпуснах, но влизам сега специално да ви пожелая весел празник довечера и дано новата година да е тази, за която си мечтаем. Бъдете здрави и щастливи, спокойни и обичани!

Честит празник и на Доня, да иляди Cake

# 125
Честит рожден ден, Доня!
Ние се поразходихме преди обяд из гората, за да изпратим подобаващо 2020г. В личен план не беше чак толкова лоша година за мен, имаше и доста хубави моменти, но предвид колко е ужасна като цяло за обществото, се радвам, че свършва. Надявам се идващата да е по-щастлива за всички.
Желая ви весело посрещане, момичета и разбира се много радости, здраве, късмет, щастие на вас и семействата ви. И успех и късмет на вече уж поотрасналите ни момчета и момичета.

# 126
  • Отвъд алеята зад шкафа
Gadamer, ако не си суеверна ще ми е интересно да споделиш кои дестинации избрахте?

Извинявам се, чак сега влизам в темата. Исландия и Намибия. С ковид застраховка при евентуална отмяна на пътуването.

Ние сме в едно село, някъде между Ловеч и Априлци.

Честит Рожден Ден, Доня!

За нашето семейство беше хубава и успешна година, ако изключа Ковид от картинката. Надявам се Светът да преодолее този вирус и да мислим повече как да бъдем заедно, а не изолирани.

Днес осъзнах, че кандидатстването след 7 клас беше през тази година. Ако щете вярвайте, струва ми се преди цяла вечност. Вече го изтривам от паметта си.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 17:11 от gadamer

# 127
  • София
Бети, благодаря за темата!

Доня, да си жива и здрава и да се радваш на хармонията, която си постигнала!

Ние сме в Добринище, децата покараха ски предните дни, днес валя здрав дъжд.

И аз съм от тези, които гледат позитивите в тази година, а не е като да нямаше. В глобален план ми се иска да свършва и да идва по- хубава. Искам близките ми да са здрави, а на себе си пожелавам обоняние. Wink

Весело посрещане!

# 128
Еха, Гадамер, колко истинско и чисто е там, където сте!
Някакво безвремие долавям...

# 129
  • София
Доня, да сте живи и здрави цялото семейство!
И за мен изминалата година не беше лоша, като изключим К19. Дано 2021 вече да не е главна тема - дали с ваксина или с лекарство да го преборим, близките ни хора да са живи и здрави, да пътуваме на воля и да се съберем! Да бъде!

# 130
  • Отвъд алеята зад шкафа

И аз го усетих това безвремие..селото е старо и полуобезлюдено. Празни къщи с катинари, обрасли дворове, изоставено училище в двора на църквата..Преобладава кирпич и каменни покриви.

# 131
  • София
Доня, честит рожден ден! Желая ти да си усмихната, грижовна и щастлива, здрава и много обичана! Чудесни сте на снимката с набора, по-често го прилъгвай!
Gadamer, много интересни дестинации, ще стискаме палци всичко да е наред и да разказвате после!
Наздраве на всички!

# 132
Честит празник, Доня!
Весело посрещане на всички!
Желая ви здраве и сбъднати мечти!

# 133
Gadamer,
Това е Старо Стефаново нали?

quote author=gadamer link=topic=1283819.msg42050196#msg42050196 date=1609429452]

И аз го усетих това безвремие..селото е старо и полуобезлюдено. Празни къщи с катинари, обрасли дворове, изоставено училище в двора на църквата..Преобладава кирпич и каменни покриви.
[/quote]

# 134
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, това е селото.

Общи условия

Активация на акаунт