И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 286
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Хах, Старо Стефаново! 😊
Мъжът ми беше снимал там филм преди няколко години.

# 136
Интересно, ходили сме там преди няколко години, но не го разпознах..
Старост- нерадост😀
В свое оправдание ще кажа, че там се запознах с много симпатичен Куч, и почти през цялото време се опознавахме, та съм поизпуснала другите забележителности.

# 137
  • София
Честит рожден ден, Доня! Бъди все така позитивна, усмихната, много обичана, щастлива и най-вече здрава! 🍀🌺🎁 Много сте хубави, пупу! 🥰
На всички вас, момичета, желая здрава и по-добра година! Щом оцеляхме психически през тази, има надежда. Simple Smile Много ми е приятно да си пиша с вас тук. Бях зарязала форума от доста години, но надничах покрай НВО. Като се опитах да се логна, се оказа, че си помня паролата Simple Smile , само приех някакви нови условия и така.
За новата година не искам нищо, защото се видя че нищо не става по плановете ни. Нека само сме здрави, другото все ще се нареди! Прегръщам ви и до скоро! 🥂💕🍀

# 138
  • sofia
Ех, Доня, в този много специален ден за теб, ти желая да останеш все това прекрасно момиче на 25😉 Младежът е фантастичен, излъчвате топлина и хармония😊
   Момичета, нека всеки да получи през новата година това, което ще го направи най-удоволетворен и щастлив. А събитията винаги се подреждат така, че да стигнем там, където трябва. Наздраве на всички!

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 23:15 от googlish

# 139
Честит рожден ден, Доня! Бъди здрава, щастлива и благословена!
(Прекрасен младеж имаш Simple Smile Дано винаги се усмихва, това ще усмихва и теб!)

На всички, желая една прекрасна вечер и година изпълнена с много здраве, приятни емоции и сбъднати мечти!

Благодаря, за времето прекарано заедно, добрите мисли и споделената подкрепа!

# 140
  • София
Ох,чудя се що е толкова тихо,а то нова тема имало....Ще ви чета утре.Влизам само да изпратя пожелания за весело посрещане на новата година.Дано е по-здрава, по-успешна и да крачим през нея с късмет! Наздраве!

# 141
Наслаждавам се на поредната чаша вино в компанията на новогодишната програма на БНТ и ми е едно приятно носталгично - все едно съм се върнала в детството, но без виното 😂
#хубавомие

Доня, честит рожден ден! Жива и здрава да си! Късмет, успех и попътен вятър! 🥳🥂🍀

# 142
  • у дома...
Шмръц, и мен БНТ ме изненадват приятно. До преди час гледахме повторение на новогодишната програма 89/90 година. Ани се заливаше от смях! И на модата, и на прическата. На танците да не говорим. Стана ми едно мило...

# 143
Шмръц, и мен БНТ ме изненадват приятно. До преди час гледахме повторение на новогодишната програма 89/90 година. Ани се заливаше от смях! И на модата, и на прическата. На танците да не говорим. Стана ми едно мило...
Изпуснала съм аз 89/90, но и това, което гледам ме връща назад в спомените с любими песни на баща ми, за който вече само мога да си спомням. И в момента Николина Чакърдъкова изпълнява любима негова песен и ми се стопля сърцето! 🥰

# 144
Ние гледаме БНТ, заради момчето на Бети:-)
Бети, дай жокер за нашето момче, де:-)

Мм много се развълнува и той от песента на Чакърдъкова, една от любимите му е.

# 145
  • Някъде в Европа...
При мен положението е спокойно..така да остане през цялото дежурство..

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 18:23 от AIR

# 146
  • у дома
Ние гледаме БНТ, заради момчето на Бети:-)
Бети, дай жокер за нашето момче, де:-)

Мм много се развълнува и той от песента на Чакърдъкова, една от любимите му е.
Аз понеже го познавам на живо го разпознааах ❤❤❤

# 147
Хайде, наздраве! Simple Smile
И аз гледам/слушам БНТ. И се оглеждам за около 18 годишен младеж. Бети 🌹
Домочадието хапна набързо, символично,  и се отправи към компютрите. Аз си пийвам мавруд с домашен суджук и сирене. Няма да се давам, все някак ще устискам до новата година.

# 148
  • Sofia
Доня, жива и здрава да си! Още 50 години все на 25 да си!
Прекрасна година желая на всички, от здраве да не се отървете! И най-важното - пожелавам ви да имате достатъчно време с любими хора, за любими занимания, на любими места и любими пътешествия! Бъдете...Днес и Сега❤️

# 149
Желая ви да сте здрави, силни и неуморни, да се прегръщате, да пътувате, да се усмихвате, да варите супа от шестици (в голямата тенджера), да ядете редовно кюфтета, да четете, да работите, да покорявате върхове, да идете на море с приятели (поне два пъти), да танцувате, да спортувате и да правите всичко, както преди.
Бъдете щастливи!

Доня, честит празник!

Ако някой днес е видял две дъги през цялата 2021 ще му върви по вода.

Общи условия

Активация на акаунт