Професионални серии за коса 144

• 52 299
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
ani_d,

Да, това са маските. Едните са по-натурални цветове, а другите за по-екстравагантни промени. Тук са по-прегледно показани различните нюанси от двете серии: https://www.arlen.bg/product/17183/otsvetyavashta-maska-za-vseki … h-mask-150ml.html

# 166
Тези маски изглеждат приятно, по-натам ще си взема да ги пробвам!

Благодарение на съфорумка🌸, пробвах 2 изостанали неща от преди години и едно ново за мен.
* термозащита олиосета - много приятен крем, лек аромат, много блясък и плътност и никакво утежняване на моята коса. Усетих изсушаване на връхчетата от нея и след нея слагам коприната на Чи, става много добре!
* маска deep care lakme - беше ми любима преди години, после я забравих, те смениха визия, вероятно и формула, та отново се запознах с нея. Ароматът определено е променен, но ефектът е страхотен! Определено скоро ще купя в пълен размер. Отново косата е плътна, лъскава, подхранена и жилава.
* термозащита напура - преди години минах през една опаковка, но тогава много ми утежняваше косата, а може и да е било от силните продукти, които използвах, за да ски запазя косата на главата. Изключителен блясък, приглаждане, улесняване на “издухването” с четка и сешоар. Държи косата изправена до следващо миене, гладка и подредена. Към момента не знам дали бих я подновила, но ще я сложа в списъка, за да не я забравя.

Пробвах и ампула Олиосета - ароматът ме подразни, но ми хареса ефекта от нея. Определено бих пробвала и маска от марката.

# 167
Здравейте Simple Smile Купих си течните кристали за диамантен блясък Alfaparf Cristalli Liquidi и розовия флуид за цъфтящи краища пак на Алфапарф. Ползвах преди крема на Маракеш против цъфтеж, бях много доволна, но винаги имам желание да пробвам и нови неща. Кристали не съм ползвала отдавна. Искам да ви попитам вие като последна стъпка ли ги ползвате в грижата за косата? Не знам флуида преди това ли да го нанасям. Благодаря предварително :*

# 168
  • София
ani_d,

Да, това са маските. Едните са по-натурални цветове, а другите за по-екстравагантни промени. Тук са по-прегледно показани различните нюанси от двете серии: https://www.arlen.bg/product/17183/otsvetyavashta-maska-za-vseki … h-mask-150ml.html

А защо да не се слагат в корена?
Не може ли като боя да се ползват?
Аз съм руса и корена кестеняв, ако слагам само по дължините няма ли да е голям контраста?

# 169
Момичета, получих си шампоана Терапист, но съм прясно боядисана, чудя се дали да го пробвам или да го оставя за по-нататък? Дали ще свали боята?

# 170
Ехааа преди 2 години все разпитвах в темата за кератиновото протезиране на Ланза, и така и не открих от къде да го взема. От тогава и спрях да чета темата . Днес случайно влизам  и Урааа явно вече се намира мацки мооооля ви за линк Kissing FaceKissing FaceKissing Face

# 171
Такааа, поръчах Олаплекс 0 и 3. Днес пристига и пресата на Бразил кератин. Кажете ми протокола, моля.
Мисля да измия с Дпш на Шу, после Олаплекс 0, да постоя 10мин и да мацна Олаплекс 3.тогава с пресата и после маска да слагам ли?
Моля, за помощ в насоките
И след пресата да стоя ли с шапка пак някакво време преди измиване?

# 172
Здравейте Hug
Прочетох темата, както и няколко предишни. Използвам професионални продукти за коса от 2020. Моята коса е на едри къдрици, с които просто спрях да се опитвам да се боря, защото все не мога да попадна на точния продукт. А и след едно приспиване, става като гнездо. От години си ходя изправена, там поне няма грешки. Взех си преса  Diva Genesis, сешоар Parlux - нищо общо с предишните Ремингтъни. Ползвам термозащита на Керастаз, но онзи ден бях при фризьора и неговата термозащита ми се стори много приятна. Follow me - препоръча ми я с две ръце, понеже не само предпазвала от топлина и УВ, а и има някакви подхранващи масла. Че даже е и 24-25 лв Grinning

От мистик ойл на Лореал май само аз не съм доволна. Косата ми стои лепкава след него и съм го захвърлила в един шкаф...

Сега съм сложила в кошницата кремът на Mi Amante, гледам и за нова четка за издухване, че старата сдаде багажа. Вие какви четки ползвате и от кои сте доволни? Мисля да пробвам на Оливия Гардън ето тази, 55мм. Хем не е скъпа, че 50-60лв за четка сякаш не ми се дават.
https://www.notino.bg/olivia-garden/ceramic-ion-tourmaline-krgla … -kosa/p-15792481/
Hug

# 173
  • София
Минути за реклама Simple Smile
Все симисля,че независимо от продуктите сешоара (Parlux Alyon) и четката (Olivia Garden) си казват последната дума.

# 174
Уау... страхотна прическа! И това със сешоар... леле!

# 175
  • Пловдив
Магика, разкошна коса!
Каква големина четка на Olivia Garden използваш и коя точно е?

# 176
И аз моля за снимка на четката и размер. От няколко дни ги гледам. Искам да си правя къдрици/вълни и смятам че е доста по щадящо с четка, отколкото с преса. Simple Smile Техниката е трудна за усвояване, но смятам да опитам.

# 177
  • Седмото небе
Много съм доволна, днес си получих  комплекта против косопад и за енергизиране на Алфапарф за 42 лв с БД от Нотино:

Мислех след раждането да ги почвам, като знам че ще ме нападне яко косопад, но не издържам и ги почвам от днес. Очарована съм, че във всяка кутия към пластмасовата поставка на всеки 6 ампули има по един апликатор. Даже като гледам количеството от 13 мл ще ми стигне за 2 употреби всяка. Засега само помирисах Ш и е доооста ментов, очаквам сериозно да охлажда скалпа, кефи ме това, че и е безсулфатен. Надявам се да ми понася и да мога да го ползвам често. Очертава се да ги ползвам дълго време и се надявам да имат ефект като се комбинират нещата. После може да търся и нещо за нови растежи. Или пък да го взема успоредно и да редувам нещата против косопад с тези за по-бърз растеж? Дали би било ефективно така?

# 178
За косопад след раждането се поопрявих с 2 кутии ампули лилави алфапарф и шампоан за косопад фитовал и алфапарф с лилав надпис пак. Нова коса растеше. Ампулата действа  даже леко паре на скалпа като лед но топъл... странно  усещане.

# 179
apolonia,
оцветявящата маска на Wella можеш да си я нанесеш и от корените. За друга маска коментирах, че е добре да се избягва скалпът при нанасянето.

Общи условия

Активация на акаунт