Професионални серии за коса 144

• 52 294
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте някой ползвал ли е Alterna Caviar Clinical Densifying Shampoo?Имам ужасен косопад и руса,тънка,изтощена коса.Днес приключих блондинската серия на Керастаз и се чудя как да си спасявам косата

# 151
Здравейте някой ползвал ли е Alterna Caviar Clinical Densifying Shampoo?Имам ужасен косопад и руса,тънка,изтощена коса.
Аз.
Косопадът няма да се повлияе от него.
Ш може да ви създаде временно усещане за уплътняване на косъма, ако се използва и с другите продукти от серията. Нищо повече. Аз имам само шампоана и скалп трийтмънта.

Alterna Caviar Anti-Aging Clinical Densifying Leave-in Scalp Treatment + Mousse + Conditioner
[img width= height=]https://embedwistia-a.akamaihd.net/deliveries/58a183e0ac88a4c774646ea38a11885d.webp?image_crop_resized=1280x720[/img]

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 16:39 от Agent Provocateur

# 152
Есенция Лимонова,
Много добри отзиви имат мои близки, които са ползвали ампули за косопад Compagnia Del Colore и продуктите Cerafill Retaliate на Redken (има и балсам към серията).
Има също и ампули:
Както и серум:
За ампулите на Alfaparf също знам, че са ефективни.

Лично аз съм скептична дали маска/балсам биха спомогнали с нещо и от личен опит мога да препоръчам серума Initialiste на Kerastase.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 16:34 от Аня Филипова 649504

# 153
Момичета, аз да задам един леко тъп въпрос.. С небоядисана коса съм и краищата ми са с оранжево-червени оттенъци, които ме вбесяват 🤯
Та въпроса ми е, ако използвам оцветяващите маски, ще има ли някаква промяна в цвета ми? И друго, ако няма да има никакъв ефект от тях, бихте ли ми препоръчали боя за коса, която да се задържи на косъма ми. Бременна съм и май хормоните ми вече се чудят за какво да се захванат, че да ме изнервят Grinning

# 154
Аз най-добри резултати при борбата с косопад съм забелязвала след ампулите на керастаз с аминексил и след Целаген. Винаги обаче съчетавам локалната грижа и с прием на добавки.

# 155
  • Бургас/Пз
Най-после избрах сешоар, ето тази Валера, дано да е хубав https://www.za-kosa.com/valera-vanity-comfort-royal-blue-2000w.html

Здравейте,

Ако не сте го поръчали в Техномикс е 129 лв.
Аз поръчах друг модел на Valera - https://www.tehnomix.bg/seshoar-valera-va-8605-pp
Благодаря много. Не беше обработена поръчката и я отказах. Поръчах го от Техномикс. Почудих се за по-мощния, но съм си сложила лимит до 200лв и поръчах пак този

# 156
  • Пловдив
Есенция Лимонова, при мен няколко пъти вече косопадът се оправи с ампули Аминексил на Лореал. Винаги имам от тях налични и щом усетя да се засилва - използвам 1-2.
Също шампоанът за стимулиране на растеж на Меди + шампоан против силен косопад на Напура, ампулите Анаген и Стаминген (така ли се пишат? не мога да проверя в момента).
Подхранвах и стимулирах скалпа с маслени маски.

# 157
PeachHoney ще споделя,разбира се,само да дойде,че чак след 11ти ще ги изпращат май.Официалното пускане до колкото разбрах е на 10ти.
Разрових се днес повече и се отказах от шампоана,изглежда да е хипер хидратиращ,а на мен не ми е нужен такъв,маската най-вероятно ще поръчам,но нека първо да я пробвам,а олиото...за него се двоумя,не ползвам олиа,имам само едно за екстремни случаи,но ще видим дали любопитството ми няма да надделее.

dreamer К-водата дава най-добър ефект изправена коса,или суха третирана такава.Ако косата е балансирана,нетретирана,здрава,няма да видиш уау ефект.
При мен ефекта беше наистина уау,но моята коса е къдрава,като я третирах с К-водата и изправех ставаше невероятно гладка,жилава,жива и ефекта се задържаше до следващо миене,без да се влияе от влага,дъжд и т.н.

# 158
  • Пловдив
Точно това ми трябва - жилава и гладка коса, без да се влияе от влага. Къде да я търся сега тая К-вода?

# 159
  • Някъде там
Eдна идея за на когото не му се дават пари за концентрати и бустери, но пък има маска Kerastase и Еlixir Ultime: 2 лъжички маска (най-добре става с маска Elixir Ultime, но също перфектен резултат и с Masquintense, Magistral или каквато имате) и 1 помпа Еlixir Ultime. Разбъркват се в неметален съд - като за боя и се нанася с четка на вече измита и подсушена с кърпа коса. Време за престой 10-15 мин и отмиване.

Също искам да похваля и оцветяващите маски на Wella. Идеални са за грижа между две боядисвания и за тониране на косата у дома. По-добър продукт и формула от алтернативата на Moroccanoil. Супер са и за всеки, който иска промяна, без да вреди на косата.
Супер, заглеждам ги доста.
За този цвят на коя маска да заложа?

# 160
Искрица,
Много зависи какъв е твоят цвят.
Разглеждах ги досега и като крайна цел на мен ми се струва, че се доближава до rose blaze.
Аз заложих на golden gloss, но ще пробвам и caramel glaze.
Самата маска е приятно хидратираща, много съм изненадана от Wella, защото аз тях не ги отразявам особено.
Имай предвид, че при нанасяне цветът изглежда стряскащо тъмен, но после всичко е ок. Също слагай и обилно на цялата коса. Аз си я разнасях със силоконова четка за боя.

# 161
Момичета, олиото на Наши Арган горе-долу на кое друго прилича по действие? Върнах се назад в темите да чета за цъфтежа и гледам, че е доста хвалено за тази цел. Както и маслените маски. Мисля да заложа на тях и да плескам постоянно, защото не се издържа.

# 162
  • Пловдив
Благодаря ви, ще разгледам продуктите, които ми предлагате. А за маска по скоро ме интересува продукти, които са подходящи за комбиниране на тези шампоани, които имам, не търся да са за косопад специално. Просто не знам какво да сложа накрая. Обикновено взимам цели серии, защото не обичам да експериментирам с комбинации. Например имам маска Инфорсър, тя подходяща ли е? Протеинова ли трябва да е или хидратираща?

# 163
Познавам и много харесвам само шампоана Specifique Bain Prevention (другия на Serie Expert не съм ползвала) и винаги го комбинирам с маската от серията, която може да се нанася включително и на скалпа. Tя е хидратираща, много лека и лечебна:
https://www.notino.bg/kerastase/specifique-khidratirassha-maska- … chki-vidove-kosa/

Inforcer няма чист протеин в състава си, но си е на базата на протеин и може да не е много подходяща в тази комбинация.
Затова си мисля, че ще е по-добре да се заложи на по-хидратиращ балсам или маска след тези шампоани.

# 164
  • Бургас/Пз
Искрица,
Много зависи какъв е твоят цвят.
Разглеждах ги досега и като крайна цел на мен ми се струва, че се доближава до rose blaze.
Аз заложих на golden gloss, но ще пробвам и caramel glaze.
Самата маска е приятно хидратираща, много съм изненадана от Wella, защото аз тях не ги отразявам особено.
Имай предвид, че при нанасяне цветът изглежда стряскащо тъмен, но после всичко е ок. Също слагай и обилно на цялата коса. Аз си я разнасях със силоконова четка за боя.
Аня, това ли е?? https://beautymall.bg/otsvetyavashti-maski-za-kosa-wella-profess … -fresh-150ml.html

Общи условия

Активация на акаунт