Професионални серии за коса 144

• 52 288
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Да тоя съм го ползвала даже още се мота в шкафа някакво количество. Приятен е охлаждащ и обемообразуващ. Някакъв Уау ефект обаче от него не съм видяла. Честно казано предпочитам Целаген пред него. А днес понеже най-накрая ми свърши Целаген отворих Нуминокс......Това чудо е още по-силно. Направо ми подпали главата Grinning.

# 136
Оф на мен ми подпалва главата,обаче май ми омазнява скалпа и ми зализва корените.Ще го изразходя на нощно ползване като маска за скалп.Исках да разбера дали проблемът е в моя телевизор или така си действа

# 137
  • Варна
Не изливай с канчето Grinning. Максимум десетина апликации,а ако го ползваш сутрин и вечер както е по предписание миеш през ден иначе няма оправия. При стандартно ползване само след миене на мен не ми омазнява,а в момента ползвам и масла нощем преди миене.

# 138
Ами не,само на миене го ползвам и то не всеки път,защото още първия път усетих че омазнява.Апликации повече от 10 никога не правя.Може пък да има нова формула,както и да е,ще го доизкарам някак си.

Поръчах блондинския серум,ако ми хареса,поръчвам и другите продукти

# 139
Ами не,само на миене го ползвам и то не всеки път,защото още първия път усетих че омазнява.Апликации повече от 10 никога не правя.Може пък да има нова формула,както и да е,ще го доизкарам някак си.

Поръчах блондинския серум,ако ми хареса,поръчвам и другите продукти

Моля те при първа възможност се разпиши с мнение за него, че откакто знам че ще пускат такъв му се точа (нищо че не съм руса). И на олиото от серията съм хвърлила око, а също този кремообразен шампоан изглежда много интересен, явно е за супер изтормозени коси, ще ми е интересно някоя блонди да го тества и него Smiley Smiley

# 140
  • Пловдив
Момичета, които купихте/пробвахте К водата на Керастаз - пишете по едно коментар.

# 141
Най - използвана марка за мен е може би керастаз, купих серията терапист (Без серума) и съм доста доволна.
Установих, че безсулфатните шампоани ми заплитат доста. Както и, че като цяло не виждам разлика от шампоан до шампоан, кой знае каква. Дали ще измия с пантен, керастаз или олиесета е все тая.  Та мисля да инвестирам вече само в маски, финиши и терапии.
Някой питаше за боя при алергии. Майка ми има алергия, от 2 години се боядисва с oway при фризьор и няма никакви проблеми.

# 142
  • Пловдив
Здравейте, от години не съм се включвала в темата, сега имам нужда от съвет и се надявам да ми помогнете. Имам страшен косопад, който не е хормонален, а в следствие на комбинацията от диета и ковид 19. Пия витамини, имам следните шампоани Kerastase Bain Prevention, Loreal Density Advanced, ампули Aminexill. Чудя се с каква маска или балсам да комбинирам. Никога не съм ползвала такива продукти и ми е трудно да преценя.  Също се колебая кое още да взема ампулите на Алфапарф за косопад или серума Loreal Professionnel Serioxyl Denser. Клоня май към серума.

# 143
Момичета, които купихте/пробвахте К водата на Керастаз - пишете по едно коментар.

Аз я взех и три пъти я ползвам вече. Не виждам нищо уоу. Единствено блясък ми придава. Никаква мекота и страхотна коса не получавам от нея.

Два пъти ползвам и ампулата на Pro longer. Доста обемна и жива ми става косата, но само на първият ден. На следващият е смачкана и една такава утежнена. Все пак съм решила да я направя константна грижа веднъж седмично, защото взех голямото шише и пише, че действа наистина с натрупване.

# 144
Аз съм супер доволна от К водата. Ползвам я откакто излезе и пак ще я купя като ми свърши. С нея постигам такъв блясък и мекота, каквито с нищо друго.

# 145
  • Варна
Аз също имам К-водата от излизането и. Чудесна глезотия си е. За да се види пълното и действие обаче косата задължително трябва да се стилизира след използването. Е тогава блясъкът е ненадминат.

# 146
Като стана въпрос за блясък .. кое е по-добро .. К водата или това спрейче на Кюн? https://www.arlen.bg/product/9832/sprey-za-finalizirane-s-brilya … -finish-75ml.html
Имам 2 неща в кошницата в Нотино, не искам да махам нито едното, защото са се запазили хубави ниски цени, а в момента искам да поръчам едното от тях .. има ли вариант?

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 16:06 от krystall

# 147
K-water не съм ползвала, но спрейчето е много приятно и не утежнява.

# 148
  • Бургас/Пз
Най-после избрах сешоар, ето тази Валера, дано да е хубав https://www.za-kosa.com/valera-vanity-comfort-royal-blue-2000w.html

# 149
  • София
Най-после избрах сешоар, ето тази Валера, дано да е хубав https://www.za-kosa.com/valera-vanity-comfort-royal-blue-2000w.html

Здравейте,

Ако не сте го поръчали в Техномикс е 129 лв.
Аз поръчах друг модел на Valera - https://www.tehnomix.bg/seshoar-valera-va-8605-pp

Общи условия

Активация на акаунт