Професионални серии за коса 144

• 52 278
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Привет Simple Smile
В старите теми много се хвали лилавата топка на ТиГи. Обмислям да си я взема и да я ползвам, когато си оставям косата къдрава. Някой има ли я в момента, да сподели мнение?

# 121
Apolonia,новите са с бяла консистенция,те не са за тониране и не оцветяват.Старата маска,ултравиолетовата обаче е с пигменти,тя оцветява.

Принцес,писала съм им на тези и чакам отговор,от тях не съм купувала нищо до сега.Няма ли превозвачи от Полша за БГ?

# 122
Eдна идея за на когото не му се дават пари за концентрати и бустери, но пък има маска Kerastase и Еlixir Ultime: 2 лъжички маска (най-добре става с маска Elixir Ultime, но също перфектен резултат и с Masquintense, Magistral или каквато имате) и 1 помпа Еlixir Ultime. Разбъркват се в неметален съд - като за боя и се нанася с четка на вече измита и подсушена с кърпа коса. Време за престой 10-15 мин и отмиване.

Също искам да похваля и оцветяващите маски на Wella. Идеални са за грижа между две боядисвания и за тониране на косата у дома. По-добър продукт и формула от алтернативата на Moroccanoil. Супер са и за всеки, който иска промяна, без да вреди на косата.
Аня, опитах се да ти дам 2 вдигнати палеца! Grinning

А аз съм си наумила да смеся за преуош Еластисайзъра със серумите на Алтерна, които имам (Алтерна препоръчва да се смесват с техните балсами и да се използва миш-маша като маска, но разбира се, аз няма да съм аз ако не поизпоекспериментирам по въпроса!)

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 16:18 от Agent Provocateur

# 123
  • София
Привет, момичета! За много години!

Нещо напоследък не мога да си отделя толкова време, колкото отделях преди за форума. Но тази ми е една от любимите теми и се опитвам да ви следя.

Най-използваните от мен марки през 2020 бяха Керастаз (Архитект и Хронолоджист), Лалга, Алтерна, Ланза (олиото), ФК, Джойко. Пробвах маската на новата марка Неума, която предлагат рибите, ОК е за моята коса.

Лесно си харесвам маски, повечето работят добре за мен. Трудно си харесвам шампоани обаче... Все още търся протеинов Ш, който да ми пасне. Добре ми се отразяват няколко хидратиращи - на Джойко, на Алтерна, на ФК. Но косата ми като цяло предпочита протеин и по-често иска протеин, а точно в това направление съм все още в процес на търсене. Лалга ми е добре, Архитект ми е добре, иска ми се да открия поне още един (ако имате идеи, давайте).

Не се разбрах с нещата, които пробвах на Чи, Медисютикълс, Напура, Афоджи (реконструктура го изключвам, защото го харесвам), Алфапарф. Много ми утежняват Ш на Марокън ойл, Ланза. Та..., търся нещо друго Wink
Пробвали ли сте Redken Extreme, шампоан и балсам? Те са ми фаворит за протеин, без останалите продукти от серията, които не ми харесаха.

# 124
  • Варна
Ванеса има само един и е мега измислен за 5 лака ми докара доставката до 11лв. и като си платя и Спиди по-изгодно ми излизаше да си ги поръчам директно.

Neli Tr
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-pure … ure-silver-250-ml това ми е любимия блондински шампоан. Иначе харесвам и двата на керастаз както и синия на ланза,но тоя някак ми легна много на сърце Heart.

.♥.Петя.♥ Хроноложист,Архитект,Алтерна рипеър.....

# 125
Благодаря на Аня и Принцесата:hibiscus:

# 126
  • София
За много години, момичета с прекрасни коси ❤️❤️❤️

По въпроса на темата - ползвам от 2020 г. Професионална козметика. Харесвам и използвам редовно Архитект - Керастаз, кайпро арган и боту кюър, лореал митик ойл, Лалга, Чи червената и Афоджий за изтощена коса. Много харесах на ФК тоника за разтеж и Камелията на Oright. Засега съм доволна от всичко! 💐

Минавам с един въпрос - предложете за мъжо машинка за подстригване, че неговата си замина и не си беше избрал до момента коледен подарък. 😄

# 127
Взех бонбонената терапия на brave new hair ,ужас суха коса ,оправих я с oway серума, имам някои неща ,ама искам препоръка за хидратация ,мислех за керастаз нутритив или джойко не знам ,дайте предложение,иначе имам еластисайзер екстрийм ,марокан маска ...( машинка за подстригване за мъже- филипс ,много ги харесваме, сега взехме тример,но има приставки и за косата : )

# 128

Може ли някой да сподели мнение за маската с какъв шампоан да е комбиниран

# 129
  • София
Благодаря много, nad_tab, Принцеса! Не съм пробвала нищо на Redken, ще си поръчам Extreme.

# 130
Ванеса има само един и е мега измислен за 5 лака ми докара доставката до 11лв. и като си платя и Спиди по-изгодно ми излизаше да си ги поръчам директно.

Аз не съм на зор,обещали са ми мостри на Ш и М,и да не стане с тези,ще ги пробвам поне,тъкмо няма да се набутвам.
Между другото,ти май беше ползвала серума Анаген на Ланза.Какво ти е мнението за него

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:52 от bubanka

# 131
Здравейте, рядко пиша, но следя темата, и понеже доста се обсъждат тониращи продукти, не можах да се сдържа да не споделя за новата серия на Шу

# 132
  • Варна
Гери убих те GrinningHeart. Сега ще трябва да си седна на ръцете.....

Ванеса Анаген на Ланза? Не съм ползвала такова чудо даже не съм го виждала. На ланза съм ползвала противокосопадния и Нийм плант серума.
 Анаген ползвам ампулите на Напура серума не съм го купувала.

# 133
Гери убих те GrinningHeart. Сега ще трябва да си седна на ръцете.....
Принцеска ❤, от сутринта това правя, седя върху тях и се тюхкам 😂😂😂
п.п. И новите на Керастаз ги има там.

# 134
Ванеса Анаген на Ланза? Не съм ползвала такова чудо даже не съм го виждала. На ланза съм ползвала противокосопадния и Нийм плант серума.
 Анаген ползвам ампулите на Напура серума не съм го купувала.
Този имам предвид,останала съм с впечатление,че си го споменавала

Мда,много лошо,Gerispa,ще ти пратя сметката на теб Grinning аз тъкмо се чудех как да не поръчам Керастаз,сега и Шу Grinning
В Hagel-shop цените са още по-тънки.Немците са доста експедитивни тоя път

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 00:21 от VanessaDE

Общи условия

Активация на акаунт