Професионални серии за коса 144

• 52 356
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,
имам въпрос за ДПШ и боядисването. След шампоана може ли коста да се бодиса влажна или трябва да я суша. За първи път ще ползвам ДПШ.
Аз не я мия веднага след ползване на ДПШ, а на последващото замърсяване на косата.

# 241
  • Варна
ДПШ се ползва на последно миене преди боя. Лично аз никога не бих боядисала прясно измита коса. Нека поне е на следващия ден.

Hristo Mihailov 643569
протеинов до балансиран шампоан преди С9.

misha_misha винаги съм казвала,че ползвам продуктите изключително оскъдно и то на моята коса,която нито е рядка нито е малко. Никога не съм намирала клепането с количества за особено смислено. Навремето когато казах,че малък еластисайзър го ползвам поне 10 пъти девойките ме контрираха,че бил за 2 ползвания Grinning.
Та същото е и с маската на Меди. 2 помпички са ми достатъчни за целия скалп. По дължините обикновено слагам нещо друго,но ако ще е тя още 2 за дължините. и това пак повтарям на количество коса.

# 242
  • София
Момичета, Про Лонгър, протеинова или балансирана серия е?

# 243
  • София
Благодаря за отговора, явно съм останала с грешни впечатления от информацията която събрах. Иначе никога не съм боядисвала на прясно измита коса и това беше повода да попитам.

# 244
  • Somewhere far away
Какви са впечатления за Permesse боята?

# 245
ДПШ се ползва на последно миене преди боя. Лично аз никога не бих боядисала прясно измита коса. Нека поне е на следващия ден.

Hristo Mihailov 643569
протеинов до балансиран шампоан преди С9.

misha_misha винаги съм казвала,че ползвам продуктите изключително оскъдно и то на моята коса,която нито е рядка нито е малко. Никога не съм намирала клепането с количества за особено смислено. Навремето когато казах,че малък еластисайзър го ползвам поне 10 пъти девойките ме контрираха,че бил за 2 ползвания Grinning.
Та същото е и с маската на Меди. 2 помпички са ми достатъчни за целия скалп. По дължините обикновено слагам нещо друго,но ако ще е тя още 2 за дължините. и това пак повтарям на количество коса.
А кои са балансирани?

# 246
Момичета, Про Лонгър, протеинова или балансирана серия е?

Не е протеинова, по-скоро е балансирана.

# 247
Какви са впечатления за Permesse боята?
На мен ми е любима, ползвам я от както започнаха да я внасят.
Покрива бели коси и цветовете стават красиви. Преди съм ползвала Мажирел, Алфапарф, Кюн, Колестон, Матрикс и други вероятно, които не помня. Тази най-много харесвам.

# 248
Prinzesata :misha_misha винаги съм казвала,че ползвам продуктите изключително оскъдно и то на моята коса,която нито е рядка нито е малко. Никога не съм намирала клепането с количества за особено смислено. Навремето когато казах,че малък еластисайзър го ползвам поне 10 пъти девойките ме контрираха,че бил за 2 ползвания Grinning.
[/quote]
Да, за щастие си сверих часовника 😊
Мен обаче друго много ме учудва : споделяте, че направо ви плават главите от спрея на Меди и си мисля, как пък моята даже не се и затопли дори... вече на 2 - ра и половина опаковка...? Въпреки масажа с пръсти и една бамбукова четка... Кое не ми е наред...? Имам чувствителна кожа и точно пък на скалпа ли ще се окаже дебела... Нямам пърхот или мазен скалп. Мислех да си купя някакъв скраб, но си взех почистващата маска на Philip Kingsley.

# 249
Вижте какво мернах сега в Арлен
Пише че е ново

# 250
Момичетата, да се срещали комплект на Марокан с балсам и шампоан за хидратация на изгодна цена. Другото ми питане е дали балсама може да се конкурира с маската.

# 251
  • Варна
По никакъв начин особено с тая с кафявата капачка/другата не я познавам/. Балсамът е тотално слаб и освен за запечатване на протеинови маски за друго при мен не става.

# 252
Значи тотално се отказвам. В момента имам кафявата, но съм Ползвала и другата. Разлика не виждам кой знае каква. А шампана заслужава ли си, щом имам маската. Реално това е единствената маска, която ми действа добре. Или да взема на друга марка силен хидрататор.

# 253
Здравейте,
имам въпрос за ДПШ и боядисването. След шампоана може ли коста да се бодиса влажна или трябва да я суша. За първи път ще ползвам ДПШ.
Водата силно намаля действието на боите , а ако е по мокра дори ще го спре. Защо ще си "оголваш" косъма с дпш и ще го оставяш съвсем беззащитен (агресивните шампоани отварят твърде рязко кутикулите на косъм и прибави агресивното действие на боята - ще увеличиш увреждането многократно)

# 254
  • Някъде там
Руса мама, сподели повечко за ефекта от браве.
Освен охлаждането на скалпа, придава ли обем.
Състава добър ли му е?
Скоро нищо не съм си взимала за косата.
Обмислям цветната маска на Вела защото на 16 ще ме боядисват с цвят махагон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт