Професионални серии за коса 144

• 52 449
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
Ани Банани ползвала съм и двата показани от теб, като за Екстеншънист преди 2-3 страници писах за резултати. Епруваж на мен лично много ми омазняваше, единствено  като сложа няколко капки на върха на пръстите и масажирам горе-долу се получаваше приемлив ефект без сплескването. Ефект от него не видях кой знае какъв, но аз го взех заради косопада на който не повлия, откъм растеж също не е било нещо впечатляващо. Екстеншънист също не влияе на косопада, при мен засилва доста растежа, нанасям около 3 пипети на целия скалп и не ми утежнява изобщо (а съм с тънък косъм).

# 361
  • Варна
lora_1 има коси които НЕ понасят хидратиращи шампоани. Например Макадамиите,които ти имаш и ползваш....Ако измия с Ш и М макадамия катастроата ще е пълна. /Руса коса изсветлена до 9-ка,сравнително плътен косъм,прилично гъста и чуплива в добро състояние/. Не казвам,че продуктите са лоши просто моята коса не понася хидратиращи шампоани. Виж ако въпросната маска я комбинирам примерно с Архитект или денсифик или Епруваж или Меди ,че даже и след Кинсгсли за блондинки нещата са съвсем различни.
 По тази причина аз чисто хидратиращ протокол нямам. Дълбока хидратация правя примерно с преуош с Еластисайзър,мия с протеинов до балансиран шампоан и след него слагам хидратираща маска.
 Това си го открих сама преди години когато прохождах в профи козметиката.
 За разлика от повечето пишещи тук тънкокоси девойки аз харесвам серума на Епруваж. През годините съм употребила поне 3-4 и винаги имам един цял в шкафа. От него расте много нова коса,расте по-бързо и по-здрава.
 Другият ми фаворит в тая насока са двата серума на Меди- Целаген и Нуминокс. Огоромни шишища,които стигат за година ако се ползват след миене.

# 362
kotenze_84 аз също съм хвърлила око на Shu : Shu Uemura Art Of Hair Master Serum Base и шампоана с шоколад, само че за него имам колебания да не би да е със сладък, тежък аромат, такъв какъвто не харесвам. Ще се радвам да дадеш мнение след като пробваш твоето ВВ с шоколад.
А за серума ще търся или чакам по-добра цена /в makeup ги намирам за сега /

Миша, аз взех и олиото от серията. То си мирише на сладък шоколад. Супер странно ми стана, как от една серия, пък са с различен аромат. Ти взе ли ДПШ-то, то как мирише?
Още по-странно ще ти стане като ти кажа, че моят мирише на пролетни цветя 😊
 /поне моят нос така го определя / Улавям зелена нотка, сигурно за това така го оприличавам. За щастие не е нито тежък, нито сладък. Приятен е. Не успях да разбера къде да видя срока на годност.
 Ще трябва следващия път да поръчам от чужд сайт за да направя сравнение.

Еми явно трите продукта миришат различно от серията.

# 363
Здравейте момичета ,
колко често мога да слагам ампула Про Лонгър и в какъв период от време ,за да няма обратен негативен резултат ?
Зависи колко често миеш.Ако косата ти е здрава и миеш три пъти на седмица,веднъж седмично е достатъчно,даже веднъж на две седмици.Ако миеш обаче веднъж седмично,един път в месеца е ок

# 364
lora_1
 Дълбока хидратация правя примерно с преуош с Еластисайзър,мия с протеинов до балансиран шампоан и след него слагам хидратираща маска.
 Това си го открих сама преди години когато прохождах в профи козметиката.

Принцесата, ще пробвам тази последователност и ще споделя.
За утре мисля да направя нещо протеиново:
1. Шампоан за изтощена коса Афроджи
2. Протеините в 2 стъпки
3.Aphogee Balancing Moistuizer
Чудя се дали да започна с Еластизайърът на Филип Кигали или ще стане махало?

# 365
PeachHoney, точно твоят пост ме надъха за серума.
Сега пръскам един мъжки на Coolistar, наследство от брат ми, та ще се почудя още ден-два, но със сигурност ще си взема нещо

# 366
  • Варна

lora_1
ДПШ имаш ли? Предлагам ти ако имаш да ползваш него и двуминутния реконструктор след това,а не двъстъпковия. Не прави еластисайзър или ако го правиш сложи за кратко да речем  за десетина минути преди миенето.. Не се мятай от едната крайност в другата и внимавай с инишите. Грешен финиш може да скапе и най-хубавата коса.

# 367
Здравейте, сега видях темата и много ми харесва. Ще започна да ви следя. Ще се опитам да прочета предишните при първа възможност. Надявам се да ме приемете Simple Smile

# 368

lora_1
ДПШ имаш ли? Предлагам ти ако имаш да ползваш него и двуминутния реконструктор след това,а не двъстъпковия. Не прави еластисайзър или ако го правиш сложи за кратко да речем  за десетина минути преди миенето.. Не се мятай от едната крайност в другата и внимавай с инишите. Грешен финиш може да скапе и най-хубавата коса.
Нямам ДПШ, имам кератиновия за изтощена коса на Афоджи.  Ще те послушам и утре ще направя така. После ще споделя. Мерси много.

# 369
Добро утро, дългокоски. Пия си кафенцето омазана доволно с Еластисайзер ❤️
Ровя из Рибата и се чудя за какво да похарча парите си 🤣🤣🤣
Май ще взема едно термо на Напура и се Загледах в този продукт:

това серум/олио/финиш ли е?

# 370
Моля ви да ми помогнете с мнение какъв е цветът на тази госпожа.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Ще използвам боя на Compagnia del Colore. В момента основата ми е 8, но на друга марка (Platinum, която стана една идея по-светла при последното боядисване).
Не целя да сивее. Искам да е меден отенък, но да не стане оранжево и ръждиво. Стремя се към първия вариант тук:
Скрит текст:

Мисля да е 8.11 + 8.01 и 7.11

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 10:39 от Аня Филипова 649504

# 371
  • Бургас/Пз
Момичета, като се боядисвате, измивате ли с шампоан след боята??

# 372
Преди време съм ползвала ампулите C9 като преуош и бях много доволна. Даваха ми доволна плътност на косъма, но тогава и косата ми беше много увредена.
Да споделя с вас имам си нов фаворит за къдрици - лилавата топка ТиГи.
Чак се чудя къде съм бляла до сега, че не съм я пробвала. Оформи ми много хубави къдрици, които се запазиха 3 дена - това си е постижение за мен. В същото време нямаше нито втвърдяване, нито сплескване на косата.
Като заключение :косата си стои абсолютно естествено, без мазен мазен филм, а къдриците се задържат и като бонус цената е повече от приемлива 😊

# 373
  • Седмото небе
Ани, до миналата година когато се боядисвах винаги накрая изплаквах с малко к-во хидратиращ безсулфатен ш-н или специално такъв за боядисана коса. И после вече запечатващ балсам или маска.
Преди години като съм се боядисвала при 3 различни фризьорки и те са ме обработвали така. Но сигурно има и хора, които не го правят. Запомнила съм и нещо, че май за известно време след боядисване трябва да се избягват маслата, тъй като сваляли боята. Но може и да се бъркам...
Сега съм се заредила с безсулфатния на Лореал за боядисана коса, балсама от серията и спрея 10в1 към тях. Нямам търпение да ги започна. Преди години бяха страхотни, сега ще видим как са.

# 374
  • Бургас/Пз
Ани, до миналата година когато се боядисвах винаги накрая изплаквах с малко к-во хидратиращ безсулфатен ш-н или специално такъв за боядисана коса. И после вече запечатващ балсам или маска.
Преди години като съм се боядисвала при 3 различни фризьорки и те са ме обработвали така. Но сигурно има и хора, които не го правят. Запомнила съм и нещо, че май за известно време след боядисване трябва да се избягват маслата, тъй като сваляли боята. Но може и да се бъркам...
Сега съм се заредила с безсулфатния на Лореал за боядисана коса, балсама от серията и спрея 10в1 към тях. Нямам търпение да ги започна. Преди години бяха страхотни, сега ще видим как са.
Благодаря ти много. Аз мия боята и слагам само маска или балсам за боядисана коса. Последните няколко пъти обаче забелязвам, че на следващия ден косата вече е за миене. Пробвах и без нищо, обаче ми става супер заплетена. Имам Витамино Колър на Лореал и за боядисана коса на Марокан ойл, ще пробвам с един от двата и накрая балсам. Пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт