Професионални серии за коса 144

• 52 456
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
На мокра коса сложих 2 помпи, като преди това бях нанесла малко от серума на Oway за връхчета. Изсуших я с дифузер. При мен опцията да изсъхне сама не е добра.
А по принцип косата ти права ли е, или чуплива?

# 391
Чуплива към  къдрава.

# 392
Петрова, разгледай продуктите на Напура против косопад - ампули, шампоани.

# 393
  • United Kingdom
Здравейте, препоръчайте ми нещо против косопад и нещо за нови растежи, насочила съм се към Меди - биокленз или фолиген. Също така си търся и хубава термозащита.

# 394
Над Вашия коментар има мой  за продукти свързани с косопада .... наистина ли не го видяхте?

# 395
  • United Kingdom
Над Вашия коментар има мой  за продукти свързани с косопада .... наистина ли не го видяхте?

Да, видях какво сте публикували, следя темата и чета всички мнения, благодаря. Питах за определени продукти, пък и повече помощ, никога не е излишна. Simple Smile

# 396
  • Някъде там

Да, видях какво сте публикували, следя темата и чета всички мнения, благодаря. Питах за определени продукти, пък и повече помощ, никога не е излишна. Simple Smile
И Меди и Напура са хубави продукти.
Разгледайте ги.
Лично аз предпочитам напура за растеж, наистина има страхотен резултат и ефект.

# 397
  • Варна
Шампоаните на Меди са добри за скалпа,а за нови растежи серумите Целаген и Нуминокс. Маската за скалп на Меди също не е за пренебрегване. Тя не е само за скалп де,но за коси с повече нужди е недостатъчна за дължините самостоятелно.
Напура за мен нямат лош продукт.

# 398
ЗР са имали намаление на Медисютикълс без да се усетя. Уж питаха в Инстаграм искаме ли намаление на любими марки, а само Меди са намалили за 2 дни. Rolling Eyes

# 399
Шампоаните на Меди са добри за скалпа,а за нови растежи серумите Целаген и Нуминокс. Маската за скалп на Меди също не е за пренебрегване. Тя не е само за скалп де,но за коси с повече нужди е недостатъчна за дължините самостоятелно.
Би ли споделила каква е разликата между двата серума? Кой усещаш като по-добър? Аз за сега съм ползвала само Целаген.

# 400
  • Бургас/Пз
Някой има ли отзиви за този оцветяващ балсам на Чи??
https://www.arlen.bg/productv/3584/otsvetyavasht-balsam-za-podda … minate-251ml.html
 Колебая се между него и маската на Вела 😳

# 401
  • Варна

misha_misha

И двата ги ползвам като рутинна грижа т.е. след миене. Целаген съм го ползвала и шоково за един месец сутрин и вечер всеки ден. От него расте много нова коса. Имам усещането,че Нуминокс е по-силен,но е мое субективно усещане. И двата не ми утежняват даже ми правят обем. Нуминокс пари повече Grinning. При продължително ползване се забелязва уплътняване на косъма т.е. новата коса,която расте е по-плътна и по-здрава. Не е козметичен ефект и не влияе на дължините демек не очаквайте чудеса. Иска се време и постоянство като с всичко друго.

# 402
  • United Kingdom

Благодаря! Simple Smile

# 403
ПОМОЩ
Косата ми е ето тази с бързоомазяващ се скалп и мега сухи краища. Беше някога с живи букли на пружинки, но я боядисвам защото съм мноого бяла, за 1ви път е руса, била е тъмно руса, червена кестенява, лешник... Много е суха милата и с всеки хидратиращ продукт става все по зле. Направих й 1 курс детокс терапия 4 маски на монтибело, също така о терапията на Orofluido Amazonia беше се пооправила но явно ефекта е моментен. Купих си коледната кутия на brave bew hair със възстановяваща серия но ми е мноого слаба..  Използвах Ш на Дюкре заради косопад, спря косопада, но косата ми е суха на клечки. Редувам със серията на Loreal pro  longer Ш+М +термик.
Моля за съвет какво да си взема пре уош, екфолиант, еластилайзер, шампоан, маска, олио, кристали, финиш, термик???
Чудя се дали би ми помогнал ш на chi keratin, серума на Chi и dark oil na Sebastian за краищата?
Кератин ли ми трябва или протеин или кератин с протеин. Дали е спасяемо, на някой случвало ли му се е? Много съм отчаяна и объркана не искам да се лутам повече 😭😭😭
Моля за съвети всякакви
Пп. подстригвах се миналата седмица 😣

# 404
Сън, възстановяващата терапия на Алфапарф би се отразила страхотно на косата ти. Ампулите на Лалга също са подходящи, но те са по-скъпи сравнени с Алфапарф.
Еластисайзъра също не е лоша идея, щом ти е суха косата, даже екстрийм версията.
За останалите продукти ще кажат къдрокосите и блондинките. Yum

Общи условия

Активация на акаунт