Професионални серии за коса 144

• 52 335
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
Малко страничен въпрос,но да си  питам дали само при мен се случва.Имам чувствителна кожа,доста рядко обаче по нея се появяват дерматитни петна,които се много  неприятни и сърбящи.Забелязах напоследък,че всеки път когато използвам продукти на керастаз или нещо друго профи винаги ми се появяват по гърба,предполагам от контакта на продукта с кожата (косата ми е доста дълга).При дрогерийните шампоани нямам такъв проблем.Не е от измивния продукт за тяло,защото него не съм го сменяла с години.Та се чудя как да елиминирам проблема,защото си обичам профи шампоаните,но вече доста ме притеснява ситуацията.

# 556
Мий косата с наведена надолу глава, за да не се стича по гърба! : )

# 557
  • София
Аз мисля че дълга но здрава и хубава коса  е много красиво, а красивото винаги е на мода.
Не се влияя от тенденции и ако можех да имам коса до кръста щях да я нося, най-малкото защото това ми дава свобода за много прически, плитки и тн които на сегашната ми дължина не биха стояли добре.
За съжаление при мен никога не пораства до толкова.

За да не е спам да кажа че ултразвукувата студена преса Brazil Keratin е на промоция в нотино само за 117 лв за тези които се интересуват

# 558
  • United Kingdom
Здравейте, препоръчайте ми няксква хубава термо защита, най-вече за сушене със сешоар. Дали е по-добре под формата на спрей, крем, олио? Благодаря!

# 559
Силиконови четки за ресане под душ /мокра коса
https://www.made-in-china.com/showroom/13168018774/product-detai … poo-Massager.html

# 560
Здравейте, препоръчайте ми няксква хубава термо защита, най-вече за сушене със сешоар. Дали е по-добре под формата на спрей, крем, олио? Благодаря!
Термото на Напура върши прекрасна работа.

# 561
  • United Kingdom
Понеже не съм в България, малко ми е трудно да се сдобия с него, дали Kerastase resistance extentioniste или chi silk infusion биха били добри?

Термото на Напура върши прекрасна работа.

# 562
Да и двете са добри.

# 563
Купих си инфрачервената преса от Нотино. Дано да е добра. Само такова чудо няма вкъщи.

# 564
Искам да ви попитам с какви продукти ползвате инфрачервена преса, не съм сигурна дали ми е необходима и с какво мога да я използвам, ако я купя.

# 565
Отдавна заглеждам такъв тип масажори. Имаш ли преки наблюдения....?

# 566
    Здравейте, някой ползвал ли е това термозащитно мляко.
    https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serie-expert-blondifi … ako-za-rusa-kosa/

# 567
      Здравейте, някой ползвал ли е това термозащитно мляко.
      https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serie-expert-blondifi … ako-za-rusa-kosa/

Съвсем нов продукт е. Ползвала съм го вече два пъти и съм много доволна.

# 568
      Благодаря за бързия отговор. До сега ползвах Pro longer и съм изключително доволна, но като го видях и импулсивно го поръчах. Дано да не съжалявам.

# 569
      minimi,
      За разлика от Pro Longer, този хидратира осезаемо, заглажда косата и след него е доста мека на допир. Харесвам и двата, но новия — повече.

Общи условия

Активация на акаунт