Професионални серии за коса 144

• 52 349
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
Ооо, благодаря за отзивите и аз ще го поръчам.

# 571
minimi,
За разлика от Pro Longer, този хидратира осезаемо, заглажда косата и след него е доста мека на допир. Харесвам и двата, но новия — повече.
Преди време ви хвалех серията Блондифие, като казах, че работи супер, когато се прилага ш и м от серията заедно. Не се и съмнявам, че крема е страхотен ❤️

# 572
А за новия концентрат Blondifier да ви казвам ли или да съм тихо?

# 573
Казвай Simple Smile)

# 574
Казвай и дай линк моля.

# 575
И него съм го ползвала два пъти, защото го имам от една седмица. Според мен е задължителен за всяка блондинка. Още под душа се усеща как омекотява косата и тя става като кадифе.
След изсушаване е хидратиращ (ползвам след него само термото, за което вече стана дума, пак с име Blondifier) и косата си остава гладка, подредена, гъвкава и мека, но без да е разхвърчана.

Ползвала съм го с два различни шампоана Moroccanoil за боядисана коса и тониращия Moroccanoil. Първия път беше 3 дни след като ме боядисваха (смених си цвета изцяло) и предупреждавам, че малко от боята се изми, но не гарантирам, че това е от концентарата, по-скоро е от прясно боядисаната коса, което е нормално. И все пак не препоръчвам да се ползва както направих аз веднага след боядисване (но аз така и не си харесам новия нюанс, така че колкото по-бързо падне – по-добре).

Твърдят, че продуктът може да ограничи и предотврати накъсванията на всяка изрусена и/или обезцветена коса до 80%, но то всеки втори продукт това обещава. Не мога да кажа дали работи в тази посока.

Има кремообразна, по-скоро течна текстура, няма аромат и е бял на цвят. Не е тониращ.

Ето състава му:
Скрит текст:
AQUA / WATER / EAU • QUATERNIUM-87 • STEARYL ALCOHOL • HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE • AMODIMETHICONE • PROPYLENE GLYCOL • BEHENTRIMONIUM CHLORIDE • CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX / CIRE DE CANDELILLA • TRIDECETH-5 • HEXADIMETHRINE CHLORIDE • GLYCERIN • METHYLPARABEN • TOCOPHERYL ACETATE • PANTHENOL • ISOPROPYL ALCOHOL • TRIDECETH-10 • PHENOXYETHANOL • LINALOOL • CHLORHEXIDINE DIHYDROCHLORIDE • ACETIC ACID • 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL • NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE • PARFUM / FRAGRANCE.

И ето и самия продукт, за България мисля, че е наличен само от notino:

Колебеах се между него и новите серуми на Kerastase, но засега съм доволна, че заложих на концентрата.

# 576
Много благодаря, страхотно звучи ! 😘
Аз пак да си питам дали е удачно да позлвам третата стъпка на Оплаплекс след направена кератинова терапия? Единственото, което ми казаха е да ползвам шампоан без сулфати . Въобще ми е интересно дали мога да комбинирам Олаплекс-а например с този концентрат на Лореал или е най-дпбре да е самостоятелна грижа?

# 577
И него съм го ползвала два пъти, защото го имам от една седмица. Според мен е задължителен за всяка блондинка. Още под душа се усеща как омекотява косата и тя става като кадифе.
След изсушаване е хидратиращ (ползвам след него само термото, за което вече стана дума, пак с име Blondifier) и косата си остава гладка, подредена, гъвкава и мека, но без да е разхвърчана.

Ползвала съм го с два различни шампоана Moroccanoil за боядисана коса и тониращия Moroccanoil. Първия път беше 3 дни след като ме боядисваха (смених си цвета изцяло) и предупреждавам, че малко от боята се изми, но не гарантирам, че това е от концентарата, по-скоро е от прясно боядисаната коса, което е нормално. И все пак не препоръчвам да се ползва както направих аз веднага след боядисване (но аз така и не си харесам новия нюанс, така че колкото по-бързо падне – по-добре).

Твърдят, че продуктът може да ограничи и предотврати накъсванията на всяка изрусена и/или обезцветена коса до 80%, но то всеки втори продукт това обещава. Не мога да кажа дали работи в тази посока.

Има кремообразна, по-скоро течна текстура, няма аромат и е бял на цвят. Не е тониращ.

Ето състава му:
Скрит текст:
AQUA / WATER / EAU • QUATERNIUM-87 • STEARYL ALCOHOL • HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE • AMODIMETHICONE • PROPYLENE GLYCOL • BEHENTRIMONIUM CHLORIDE • CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX / CIRE DE CANDELILLA • TRIDECETH-5 • HEXADIMETHRINE CHLORIDE • GLYCERIN • METHYLPARABEN • TOCOPHERYL ACETATE • PANTHENOL • ISOPROPYL ALCOHOL • TRIDECETH-10 • PHENOXYETHANOL • LINALOOL • CHLORHEXIDINE DIHYDROCHLORIDE • ACETIC ACID • 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL • NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE • PARFUM / FRAGRANCE.

И ето и самия продукт, за България мисля, че е наличен само от notino:

Колебеах се между него и новите серуми на Kerastase, но засега съм доволна, че заложих на концентрата.
Само не разбрах как се ползва това чудо?

# 578
Candy_girl,
скептична съм към кератиновите терапии по принцип, а и не съм от най-върлите фенове на olaplex.
Реално е излишно, но не грешно #3 да е преуош, а после концентратът да е като маска/балсам. Вероятно е да утежни, ако косата ти е по-тънка. Бих го пробвала, едва ли кой знае колко фатално би могло да е.
Според мен #3 си е достатъчен като самостоятелна терапия, както и концентратът си е ефетктивен сам по себе си.

РуСа-Мамма,
нанасяш след шампоан по дължините и крайчетата и стоиш до 3 мин. Поне така препоръчват. После не е нужен балсам/маска, може директно термо и/или стилизанти, каквито си ползваш според както оформяш.
Виж дали ще успееш да добиеш представа:
Аз го ползвах като маска, после термото от серията + малко Maroccanoil blow-dry, а на изсушена коса още малко от серума на Maroccanoil.
Сега ми хрумна, че мога да го тествам и като преуош и да видя какво ще стане.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 11:44 от Аня Филипова 649504

# 579
Candy_girl,
скептична съм към кератиновите терапии по принцип, а и не съм от най-върлите фенове на olaplex.
Реално е излишно, но не грешно #3 да е преуош, а после концентратът да е като маска/балсам. Вероятно е да утежни, ако косата ти е по-тънка. Бих го пробвала, едва ли кой знае колко фатално би могло да е.
Според мен #3 си е достатъчен като самостоятелна терапия, както и концентратът си е ефетктивен сам по себе си.

РуСа-Мамма,
нанасяш след шампоан по дължините и крайчетата и стоиш до 3 мин. Поне така препоръчват. После не е нужен балсам/маска, може директно термо и/или стилизанти, каквито си ползваш според както оформяш.
Виж дали ще успееш да добиеш представа:
Аз го ползвах като маска, после термото от серията + малко Maroccanoil blow-dry, а на изсушена коса още малко от серума на Maroccanoil.
Сега ми хрумна, че мога да го тествам и като преуош и да видя какво ще стане.
Нямам налични ш и м. Свършиха, харесах ги, но не съм се зареждала с тях, че имам доста продукти. И тамън ме беше обзела блажена апатия, ти сега разбули духовете.
Човърка ме да си поръчам тази тераоуя, м и ш. Адиии, разорих се 😁😁😁

# 580
Благодаря много, звучи чудесно.

# 581
РуСа-Мамма,
аз познавм Ш от серията, нямам го наличен в момента. Имам само маската. Харесвам я, но я намирам за лека. Реално, ако вземеш концентрата, маска и балсам не ти трябват. По-скоро термото от серията.
Концентратът си я като лосион – равномерно разнасяш след измиване по дължините, избягваш корена, стоиш няколко минути (аз не посмях повече от 3/4, а преди това попих с кърпа след Ш), после термо и т.н.

# 582
В Арлен има нова марка Eleven Australia https://www.arlen.bg/brand/178/eleven.html
Руса мама, можеш ли да кажеш нещо за състава на серията за увредена коса?
В ЗР пък има намаление на някои "бестселъри" на Ф. Кингсли.

# 583
  • Варна
Отдавна не съм посещавала темичката. Преди Коледа бях поръчала този комплект на Moroccanoil Color complete, който обаче се оказа разочарование за мен, освен аромата, който е прекрасен и траен. Шампоана е гъст като мед, след измиване пръскам с този спрей, но косата ми е точно никаква, няма и особен блясък, а корена се омазнява някак доста бързо. Косата ми е изрусена, гъста, тънък косъм в добро състояние. Не бих повторила.
В този сезон от яки и шалове долният пласт на косата ми доста страда и в този ред на мисли искам да се консултирам. Имам инфраред пресата на Отто и искам да ви питам с какъв продукт мога да я ползвам като тип терапия, тя има опция 60 градуса. Искам някакво кератиново олио, чист кератин... Идеи?

# 584
В Арлен има нова марка Eleven Australia https://www.arlen.bg/brand/178/eleven.html
Руса мама, можеш ли да кажеш нещо за състава на серията за увредена коса?
В ЗР пък има намаление на някои "бестселъри" на Ф. Кингсли.
Не е зле. Погледнах 30мин терапия. Има протеин по-напред, пантенол, но за моята коса липсват сума китосващи агенти. За суха, жадна коса още малко и трябва. Има масло от шеа не предна позиция, но помощници-мощна химия няма много и няма да подхрани достатъчно много духа коса.

Общи условия

Активация на акаунт