Професионални серии за коса 144

• 52 299
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Русалки, видяхте ли намаленията на Alterna в notino? Има шампоани и други по 30 лв.

Благодаря, че сподели, взех Caviar Anti-Aging Clinical Densifying и Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz , дано да не утежнява втория.
Така или иначе поръчвах, поднових и Редкен Екстрийм серията, на мен ми е любимият протеин, тънкият ми косъм става много по-жилав с нея от стария Архитект, новият не съм го пробвала.

# 676
Notino -5% с код onpromo5bg за ненамалени продукти

# 677
Здравейте! Нова съм тук и искам да Ви попитам някой ползвал ли е този термо спрей на Milkshake и заслужават ли си парите и също така има ли къде другаде да се намери това олио на Oright освен златна рибка. Благодаря предварително. Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:

# 678
Благодаря, че сподели, взех Caviar Anti-Aging Clinical Densifying и Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz , дано да не утежнява втория.
Така или иначе поръчвах, поднових и Редкен Екстрийм серията, на мен ми е любимият протеин, тънкият ми косъм става много по-жилав с нея от стария Архитект, новият не съм го пробвала.
Caviar Anti-Aging Clinical Densifying ще ви хареса Simple Smile
Smoothing Anti-Frizz не съм опитвала поради същи сантимент, опасявам се, че ще ми утежни...

А аз забърсах Alterna 10 - някоя ще каже ли добра дума за него, употребен върху тънка коса?

# 679
Здравейте! Може ли препоръка за шампоан и маска за коса с мазни корени и сухи краища. Предпочитам безсулфатен шампоан, тъй като си мия косата през ден, но ако няма такъв и със сулфати ще използвам. И въобще има ли някакъв начин да намаля това бързо омазняване (храня се с повече протеини, пия много вода, пия и цинк, ако тези неща имат значение). Ще съм много благодарна на съветите ви!

# 680
  • Перник
Ели123
Скрит текст:
Преди време много ми помогна маска с масло от гроздови семки преди къпане. Маслата разтварят масла.

Малко по-нагоре Магнолия е препоръчала ампули за почистване на скалпа на Напура. Аз не съм ги ползвала и не мога да дам лично мнение.
 И последно - дълбоко почистващ шампоан 1-2 пъти месечно. Ако е по-лек и не много остъргващ, може да се ползва и по-често според мен. Има опасност обаче да пада по-бързо боята от него, ако се боядисваш. Препоръчва се да се употребява на миенето преди боя.

# 681
*карамел*, благодаря! Боядисвам се и ползвам такъв шампоан. Ще пробвам и маслото.

# 682
Привет!
Вече незнам какво да правя с тази коса, без силна съм.
Направи преуош с Алтерна, измих с pro longer ш+м. После термото за блондинки на Керастас и оформи с Давинес крем за къдрици и нищо не става. Сега поръчах крема на o right дано той е по добър. Незнам дали да не я направя на пластове малко, за да се вдигне. Вие как мислите?
Предния път мих с медисютикълс и маскa Терапист ми тя бетон стана.

# 683
  • Някъде там
Hristo Mihailov 643569 , според мен трябва да спреш да харчиш и да взимаш всеки продукт който видиш .
Заложи на домашни терапии (олаплекс ,клетата майка , джойко или там другите варианти )Много често боядисваш и  изтормозваш хубавата си коса .

# 684
-15% има днес на всичко от Керастаз в Арлен.

# 685
  • Пловдив
Да споделя днешните ми продукти - изключително впечатлена съм и отдавна търся укротяване на дебелата ми коса.
Измих с хидратиращия шампоан Орайт, сложих Изглаждащ балсам за суха, непокорна коса O.Way (за пръв път използвам марката). Още под душа косата стана много мека - ефект, който не бях постигала скоро с нищо друго.
За финиш - плодовото мляко на Милкшейк и вече на суха коса O.Way Nurturing Drops. Мисля, че от продуктите на Oway косата ми се преобрази - лъскава, подредена, с невероятен блясък, без фриз. Дъщеря ми за пръв път обърна внимание и каза, че била страхотно гладка и бляскава. За такъв ефект бих прежалила убийствения аромат на Капките Simple Smile

Имам въпрос - колко често използвате  Nurturing Drops? Само при измиване или могат всеки ден да се нанасят на суха коса? И какъв е стилизиращия ефект на Glossy nectar - припокрива ли се с действието на Капките?

# 686
Аз ги използвам само след баня и то гледам да не прекалявам, защото иначе могат да утежнят нетренирана и сравнително здрава коса. Определено са най-доброто, което съм използвала като финиш.

# 687
  • Бургас/Пз
Любовта ми към Керастаз Екстеншълист се увеличава след всяко следващо ползване. За преуош ползвах едно масло с арган на Марокан, което нещо не мога да го нацеля като финиш. Обаче като преуош ще свърши страхотна работа. Стоях около 4 часа и след това трите стъпки Ш, М и Термо на Керастаз. Съвсем мъничко коприна Чи сложих на връхчетата. Изсуших и резултатът е точно това, което винаги съм искала и най-вече с минимален фриз. Предполагам, че Валерата и четката на ОГ също имат значение. Пу, пу, дано да удържа така и занапред. Ще продължавам с тези протоколи засега, пък ще видим. Преуошовете макар и с нещо съвесем елементарно се отразяват страхотно на косата ми. Засега правя веднъж в седмицата /мия два пъти седмично косата/ Мислите ли, че трябва да е на всяко миене??

# 688
  • София
От нотино и Спиди ме изненадаха, вчера късно поръчах Алтерните и Редкен Екстрийм, току що получих известие, че утре ще ми ги доставят, не знаех че работят в неделя Confused

# 689
  • София
И аз понеже дебна някои серии и неща на промо цени, че от ноември нищо не съм купувала - да попитам по-вещите на тема Керастаз.
https://www.arlen.bg/product/17039/promo-ukrepvasht-komplekt-za- … tioniste-set.html
Как е цената на комплекта според вас? Много харесах серията Архитект - ш+б+термо и Терапист - м+преуош, та се чудя дали тази серия на тези пари си струва опита 😄

Общи условия

Активация на акаунт