Професионални серии за коса 144

• 52 267
  • 782
  •   3
Отговори
# 690
И аз понеже дебна някои серии и неща на промо цени, че от ноември нищо не съм купувала - да попитам по-вещите на тема Керастаз.
https://www.arlen.bg/product/17039/promo-ukrepvasht-komplekt-za- … tioniste-set.html
Как е цената на комплекта според вас? Много харесах серията Архитект - ш+б+термо и Терапист - м+преуош, та се чудя дали тази серия на тези пари си струва опита 😄
За струването си струва, но не е наличен.

# 691
Купувате ли от този сайт?
Тук Керастаз е с 20% намаление
https://beautymall.bg/kerastase

# 692
Купувате ли от този сайт?
Тук Керастаз е с 20% намаление
https://beautymall.bg/kerastase

Изтече промоцията, иначе съм купувала от сайта, коректни и бързи, бяха ми сложили две мостри и много красива пила за нокти.

# 693
  • София
Есенция Лимонова Винаги можеш да ползваш две ампули, ако едната е преуош като Стамиген. Аз понякога дори смесвам два серума за скалп след къпане на влажна коса - обикновено слагам серума на Гроу Горджъс - 1 пипетка в четири части на главата и после и примерно малко противокосопадна ампула. Така че няма проблем да си ползваш и двете ампули.

Мазната коса е голяма проклетия, която за мой късмет ме е избегнала, но имам приятелки, които много страдат от това. И искат с шампоан да оправят положението. Шампоана го тушира временно, защото изкуствено притъпява секрецията на мастните жлези по скалпа, но в един момент това ескалира, като спукан бент.
Никоя от тях /приятелките ми/ няма нито желанието, нито търпението за справяне с проблема. А той изисква време, търпение и разбиране.
Например, освен пиене на добър протеин /което е добре за косата като цяло/, приемане на течности, комбенерани качествени витамини, но и много грижа за този пуст скалп. Ампули за почиствене на скалпа, периодично лек скраб на скалпа, и 3-4 пъти месечно преуош по скалпа с хубаво леко масло. Постепенно ще се види светлина в тунела и косата ще намали секрецията.

# 694
Момичета която иска серум Екстеншънист в момента в Нотино цената е супер добра. Мисля че има и код за - 5% отстъпка (onpromo5bg). (кода ми го дава вече изтекъл, но можете да си генерирате друг. Знаете как)
Също и тази термозащита на Керастаз е без пари.
Скрит текст:

# 695
  • Варна
За фенките на Терапист Ш и преуош балсама са на някакви смешни цени. 400мл.Ш е 39лв. пак в Нотино. Въобще има доста козметика за коса с голямо намаление.
В Макеъп aminexil ампулите са 94лв.

# 696
Момичета, кой шампоан за купя за майка ми, която е с руса коса, леко има изтощение, нормално, но като цяло има доста здрава коса за рус цвят. Тя се боядисва у дома и не държи на бяло русо.
Тества Loreal gold qinoa and protein от мостра и и допаднаха.. харесва и Macadamia rejuvenating, чудя се за керастаз лилавия за блондинки, но ми се иска нещо  хубаво  за 2 пъти в седмицата?

Има тънка или нормална коса и доста гъста. Леко чуплива.

# 697
Ако можеш да покажеш снимка на косата, блондинките биха преценили по-добре кой продукт би бил най-подходящ.

# 698
  • Варна
Дейли шампоана на Кингсли за блондинки-ще и хареса гарантирано. https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-pure … ure-silver-250-ml

Балансиран е и носи всичко след себе си като грижа. Избистря русото без да го прави сиво. Освен това е Кингсли с грижа за скалпа.

# 699
Благодаря ще го добавя в уиш листа.
Често иска шампоан за обем

# 700
  • Чукарландия
Момичета, да попитам хидратиращ балсам за коса мога ли да ползвам като преуош, в случая Sebastian Professional Found Trilliance Conditioner. Имах глупостта да поръчам 1 литър от него и се чудя как да го оползотворя това голямо количество. Моля за съвети! 🤗

# 701
Acquadigioia,
Аз бих те посъветвала да вземеш тази серия в травъл размер, ако искаш да я пробваш. Така ще разбереш дали е “твоята” и ще похарчиш двойно по-малко.
Като намаление не е нещо особено. Личното ми мнение е, че и като серия също не е нещо особено.

# 702
Момичета, къде пристигат продуктите от HQhair в пощата или по Спиди?

# 703
Aquadigioia сега тези комплекти имат 10% отстъпка в Нотино и като че ли е добра покупка. Десйтвително тук в темата серията екстеншънист не се слави като нещо уау. Само за серума знам че се ползва доста и има доволни от него. Шампоана съвсем не бил нещо което си заслужава, другите продукти сякаш също.
Аз на твое място бих разгледала другите комплекти като Архитект например имаше и други тази сутрин.

# 704
  • Варна
От серията за дълга коса харесвам еднозначно само термото. То наистина е добро за моята коса. Маската ми е приемлива с някой компромиси,а шампоана е тотална греда. Серум не съм купувала в тая насока си имам други фаворити.

Общи условия

Активация на акаунт