Професионални серии за коса 144

• 52 251
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, къде пристигат продуктите от HQhair в пощата или по Спиди?
много ми е важно т.к. по някаква причина във финалното подтвърждение видях че адреса ми не е написан т. к. аз съм го написала цифрата на блока отиде отпред размениха се и сега не знам къде ще получа пратката. А и не съм дала номера на апартамента

# 706
  • Варна
Със Спиди идват до адрес. Ако телефона Ви е коректен ще ви открият спокойно.
На мен ми е интересно как стои въпросът с митницата.....

# 707
Със Спиди идват до адрес. Ако телефона Ви е коректен ще ви открият спокойно.
На мен ми е интересно как стои въпросът с митницата.....
благодаря много 🤗

# 708
  • София
Дами,поръчах си това:

Хареса ми количеството 355мл. и цената от 26лв.А дали е хубаво?

# 709
Когато ми пристигнат нещата ще споделя за митницата и т. н.

# 710
Екстеншънист е сигурно най-странната серия на Керастас... Последния път шампоанът не можа да ми измие добре косата, маската е някаква-никаква. А термо-кремчето е супер (за предпазване от топлинна обработка не знам, но на къдравата ми коса се усещаше прекрасно, бях приятно изненадана).
та да, по-добре пробвайте травъл сета първо.

# 711
  • Чукарландия
Момичета, да попитам хидратиращ балсам за коса мога ли да ползвам като преуош, в случая Sebastian Professional Found Trilliance Conditioner. Имах глупостта да поръчам 1 литър от него и се чудя как да го оползотворя това голямо количество. Моля за съвети! 🤗

Никой ли не е пробвал балсам като преуош?

# 712
Можеш спокойно да го ползваш.Аз не се спогодих така с кафявата маска на Ланза - протеина ми дойде too much и почти си я употребих като преуош - пази ми дължините от премиване чудесно.
Даже съм чела, че през лятото от честото миене, за да не пресъхне косата дължините като преуош могат да се мажат с обикновен лосион за тяло......

# 713
Купувате ли от този сайт?
Тук Керастаз е с 20% намаление
https://beautymall.bg/kerastase

Изтече промоцията, иначе съм купувала от сайта, коректни и бързи, бяха ми сложили две мостри и много красива пила за нокти.
[/quote
Браво! Аз последно направих поръчка от Makeup.bg за 207лева и дори една мостра не ми изпратиха...

# 714
  • Пловдив
Момичета, преуоша как точно се прави с тези балсами? Намазват се дължините и се стои определено време, или?
Изостанала съм в информацията за тези преуоши Simple Smile

# 715
  • Варна
Стандартно навлажняваш дължините и клепаш Grinning. След десетина минути скачаш в банята. Не е нужно да клечиш. Идеята на подобно ползване е точно да предпази дължините от премиване. За лятото плажното масло върши чудесна работа Grinning.

misha_misha
Макеъп не са сайт специализиран за козметика за коса. От Нотино и Парфимо също никога няма мостри.

# 716
Дами,поръчах си това:

Хареса ми количеството 355мл. и цената от 26лв.А дали е хубаво?
Имам го, купувала съм го заради добри ревюта, много лек продукт е и освен протеин леееееко втърдява косъма при мен, което на мен ми харесва много, защото проблемът ми е в излишната мекота най-често. Може да се ползва редовно след миене, особено по дължините и краищата и преди боядисване!
* Protects the hair from daily use of thermal tools
* Infuses hair with proteins
* Evens the porosity of the hair shaft

# 717
Здравейте. Не съм ползвала до сега професионални продукти за коса , а имам желание. Спряла съм се на няколко грижи за косата, като ще опиша каква е моята, с надежда да ми препоръчате кой от тях би бил подходящ, тъй като нямам още опит и не знам какво да избера .
Косата ми е естествено права, дълга, нормална.  Последно е боядисвана август 2020 година, като нямам особени поражения от боядисването. Беше за кратко. Имам цъфтежи , които се появяват, колкото и да взимам връхчета и последния 1 см от дължината. Косата ми е мека, фина, тънка.  До сега от по-висок клас грижа за коса съм ползвала на Доори .Тези продукти харесах:
 CHI Royal Pearl Complex
CHI Luxury Black Seed
CHI Keratin Silk Infusion
CHI Deep Brilliance
BioSilk Silk Therapy Original Lite
BioSilk Silk Therapy Coconut Oil
Благодаря за отделеното време.

# 718
  • София
Екстеншънист на мен ми действа хидратиращо. Серията се държи добре пре мен, много ми харесва термото, но ми се счупи капачката и сега се чудя с какво да го затварям и ми е супер дразнещо, защото не мога да го вземам на път, а е хубаво термо, може би най-добрия продукт от серията.

Вижте какво си открих в къщата на свекърва ми в провинцията. Отнесли съм го преди кой знае колко време и съм го забравила.

Една от спрените серии на Керастаз. Мирише чудесно (а е сигурно на повече от 4-5 години) и реших, че нищо няма да ми стане да я пробвам. И воала, страхотна коса. Не знам защо я спряха, като с нищо не я замениха тогава, но е хубава кондиционираща серия. Преди време купувах Керастаз в салонни опаковки. Така си пазя малко шампоан и маска от стария Архитект, който беше абсолютен разкош (Терапист също е хубав, но е различен от него), както и една от сериите им за обем, която също спряха и не подмениха - Валюмактив.

# 719
Тази серия имам спомен, че миришеше на виолетки и беше у-н-и-к-а-л-н-а, сега каквото и да пробвам на Керастаз няма чак такъв ефект. Sad

Общи условия

Активация на акаунт