С какво ви дразнят свекървите? - 126

• 54 388
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
  • при късмета
Имаш пълно право да не пускаш детето с мъжа ти като е при техните. На аргумента, че дете при пияни хора няма място, дори другия родител не може да опонира. Но както винаги, и в този казус то по-големия проблем е мъжа, не техните. Ако мъжа ми 2 дни не ми вдига телефона, ще намери апартамента със сменена ключалка

# 31
Обясняваш на мъжа си, че не понасяш крясъци, гледки как се бият и как се напиват роднините му. И спираш контакти с тях. Ако е мъж на място, ще те разбере. Да ходи сам.
За това, че свекървата на 53г не работи, не е твоя работа. Да, много пораснали деца помагат на родителите си по ред причини. Може наистина да е преуморена и да е имала тежки моменти.

По въпроса за свекървите-не само по последния казус - чудя се, младите жени преди да направят решителната крачка, не виждат ли от какво семейство е любимият, не предполагат ли бъдещите проблеми.

# 32
  • София
И ти се виждаш с тях?!? Че и на детето си ги причиняваш? Защо?

# 33
Ходим, защото ММ е между чука и наковалнята. Ненормално е да каниш хора за празник, за да си разменяте обиди. И не, не съм съгласна-както тя се бърка перманентно, защо аз като поканена да нямам право да кажа мнението си, когато защитавам мъжа си от обиди. Днес вече ми вдигна и каза, че ще се прибере когато реши. Когато се събрахме, никой не си позволи да каже каквото и да е, не се бъркаха до появата на детето, бяха мили и нямаше такова отношение. При положение, че детето дори е кръстено на свекъра. Но някои хора са просто злобни. И да, детето повече няма да стъпи там, нито аз.

# 34
  • Варна
Днес вече ми вдигна и каза, че ще се прибере когато реши.

Мда. Продължавай да си мислиш, че свекърите са ти проблема.

# 35
Лика- прилика сте си, твоето ниво отговаря на тяхното.

# 36
  • при късмета
Аха, защитаваш мъжа си от обидите на родителите, му но той къде е в момента?
Поредната оправдаваща мъжа си, а свекърите са виновни. Абе, момичета, как може да оневинявате тези муньовци, които сте взели? Трябва да сте наясно, че проблема е там, а не другаде

# 37
  • София
Ходим, защото ММ е между чука и наковалнята. Ненормално е да каниш хора за празник, за да си разменяте обиди. И не, не съм съгласна-както тя се бърка перманентно, защо аз като поканена да нямам право да кажа мнението си, когато защитавам мъжа си от обиди. Днес вече ми вдигна и каза, че ще се прибере когато реши. Когато се събрахме, никой не си позволи да каже каквото и да е, не се бъркаха до появата на детето, бяха мили и нямаше такова отношение. При положение, че детето дори е кръстено на свекъра. Но някои хора са просто злобни. И да, детето повече няма да стъпи там, нито аз.
Защо водиш битките на мъжа си? На него има ли му нещо, че да не може да се защити сам, ако прецени за нужно?

# 38
  • Варна
Абе, момичета, как може да оневинявате тези муньовци, които сте взели?

Щото иначе трябва да признаят нелицеприятната истина, че са взели муньовци.

# 39
  • при късмета
Обаче, ако не я признаят, никога няма да си решат проблема.

# 40
Да им имам жените на муньовците.Търкулнала се тенджерата,та си намерила похлупака .

# 41
И тук основния проблем е с мъжа,не с родителите му.Никой мъж на място няма да заведе детето си в дом,където се пие без мярка,разменят се обиди и се удря възрастен човек/бабата/
На ваше място не бих родила второ дете и никога повече не бих отишла ,аз и детето в тази къща.
Ако искат да си видят внука-в присъствието на двамата родители,на ваш терен и без алкохол.

# 42
Да тропаш по масата и да се караш с пияни било защита на мнение........

# 43
  • Варна
Пък аз си мислех, че е принизяване до тяхното ниво.

# 44
Че мъжът, че  не е на място, не е, но този път аз подкрепям снахата.   Как така ще бият възрастен човек в присъствието на детето!?  Не само ще им кажа какво мисля за тях, но ще извикам полиция. Тези не са нормални.

Общи условия

Активация на акаунт