казах й да и толкова , ама намека ,че съм дебела .... Не! Сериозно ли се засягате от тези неща?
Честно?
Не сте добре.
Направо съм безмълвна. Особено пък ако си слаба. Аз от 50кг след раждането станах 85кг, заради инсулинова резистентност. Приличам на бременнна в 7ми месец. Една комшийка се опита да ме заяде, че съм дебела, ама аз с присъщата си самоирония ѝ отвърнах, че едното за сметка на другото и затова акъл не липсва. Или пък като ме видяла кльощава, рекох че обикновено след раждането човек отслабва (ако не схване иронията си е нейн проблем). Като онази, която я била нарекла козичка и тя се обидила. А, бре, маце, забий я с "Ами да, като планинска козичка съм весела и пъргава" и гледай сеир.
А за казуса с бабата - аз бих горчиво съжалявала, че съм в това семейство, а криенето на съпруга би ми дошло като благословия да сменя ключалката у дома и да го изпратя по живо по здраво при техните. Никога не бих си завела детето там, където бият възрастна жена. Авторката да не се учуди, ако след години детето ѝ започне да се държи така към нея.
Косата ми е с 5 тънки косъма и винаги се майтапя, че си имам четка за боядисване. Самоиронията е перфектен начин да затапите отсрещния, че не ви пука, ако той иска да ви захапе
Аз имам чувството, че шеф Манчев няма толкова забележки да прави, ако ми види ястията 😂