Звездни компромати - Януари'21

• 318 812
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 415
На мен тази, която махнаха заради нея ми беше по- симпатична

# 2 416
Ирина Тенчева снощи спечели в Черешката (което е голяма глупост - да спечели собственикът на ресторант, ами дайте стимул на някой от другите участници иначе си е чиста проба реклама на заведението й) и страшно се накефих като я дадоха отблизо с изкривените от ботокс вежди, милата колко беше щастлива...

# 2 417
Дайте един скрийншот. Нищо не разбирам от ботокс и филъри. Simple Smile

# 2 418
  • Rock & Roll feeling ...
Водещата по нова тв с какво грозно пантерено плюшено нещо се е облякла 🧐 и с тези огромни златни обеци...
Като чалгарка от 90-те 🤭
Скрит текст:

Кокоренето и спогодбата със стилиста на предаването са второстепенни проблеми.
Тази водеща има ужасна итонация. (е, не може да мине по неприятност Елена Чопакова и Радо Тушев, които за мен притежават най-неприятните гласове в ефира, евър!)

# 2 419
Здравейте! За пръв пиша, обаче не пропускам да чета Simple Smile
Някой писа за Ивет Лалова, че била кобилеста. Виждала съм я на живо и е прекрасна - много грациозна, финна, като гъзелка Simple Smile
На мен Ирина ми заприлича на Гал Галдот на нейната вечеря 😂
Лятото бяхме в хотела , в който се снимаше All inclusive, Ненчо Балабанов беше много земен, много се радваше на децата.

# 2 420
Снощи в черешката разбрах за себе си защо не ми  харесва Ирина. Очите! Няма никаква емоция в тях. Макар и усмихната, очите й са сякаш на друг човек...и то не много приятен човек.

# 2 421
Давайте някакви скрийнове моля, за тези които не гледаме Черешката и ТВ въобще 🙏

# 2 422
  • Sofia
Давайте някакви скрийнове моля, за тези които не гледаме Черешката и ТВ въобще 🙏
Ирини
Скрит текст:

Невена Бозукова-Неве
Изглежда тъжна,позанемарена...,но ми е в пъти по-симпатична от горната персона
Скрит текст:

# 2 423
Бъррр, последната снимка ме стресна на Стрина! Пу, пу, пу!

# 2 424
  • Sofia
Явно се справя.
Скоро я гледах в интервю.
Извикали я на кастинг за сегашното предаване и за водеща на новините.
Одобрили я за двете и тя трябвало да избира кое да води.
На мен ми е симпатична.

То и на мен ми е сипатична, но предаването е същинска боза.
Мира Иванова имаше много хубави интервюта с точни, конкретни въпроси по същество за проблемите от седмицата. След нея предаването тотално загуби смисъл. Тази водеща е миличка и със заспал глас. Поредните бла-бла глупости в събота.

# 2 425
Ирина като я гледам - цялото й лице е правено.

# 2 426
Еййй, изядохте я стрина.
Все едно само тя е правена. Вече всяка 3-та българка е набодена и измоделирана. Това е тренда.
Кога ще спрем да съдим по външния вид?
Жената сготви, вечерята беше уютна.
Ходила съм на живо, в ресторта и. Ирина създава атмосфера с лекота и си обслужва клиентите, като гости. С удоволствие ще отида пак. Мястото има дух и лично отношение, както и добро меню.
Ходила съм и на Манчев в ресторанта. Много претенции и нищо.

# 2 427
  • До морето
Какво нещо са филтрите в Инстаграм?!
Никога не съм харесвала Ирина, но не мога да отрека, че по снимки изглежда доста добре. Даже скоро коментирах, че Вихра навремето беше голяма красавица, но Ирина остарява по-добре и се поддържа повече..... Ами, извинявам се на Вихра и си взимам думите назад 😶😶😶

# 2 428
Еййй, изядохте я стрина.
Скрит текст:
Все едно само тя е правена. Вече всяка 3-та българка е набодена и измоделирана. Това е тренда.
Кога ще спрем да съдим по външния вид?
Жената сготви, вечерята беше уютна.
Ходила съм на живо, в ресторта и. Ирина създава атмосфера с лекота и си обслужва клиентите, като гости. С удоволствие ще отида пак. Мястото има дух и лично отношение, както и добро меню.
Ходила съм и на Манчев в ресторанта. Много претенции и нищо.

Много ясно - за това сме тука Stuck Out Tongue Winking Eye

Бели и добри сме другаде

# 2 429
Не съм фенка на Ирина , особено след Вип Брадър, но няма място за сравнение между нея и Вихра...  Лично за мен Вихра е абсолютно безлична и невзрачна.

Общи условия

Активация на акаунт