Звездни компромати - Януари'21

• 318 808
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 625
И аз първо за един вече министър се сетих...

# 2 626
Аз Ирина я намирам за много властна жена ,има и нещо много изкуствено в нея.Също на моменти ми е леко злобничка.Не харесвам и това,че предлага алкохол на Иван и след това натъртва,че вече не може да пие и не може да опита алкохола,който тя пие.Жалко било,изпускал и разни такива подмятания да му набива канчето и да се чувства гузно,че някога е употребявал алкохол.

# 2 627
Ирина успя да откаже Иван от алкохола с помощта на хипноза. Брат ѝ е човекът при когото отиват. Той има център, където я прилага заедно с други “философски и духовни” практики. Лично аз не одобрявам този похват в психологията и го смятам за пасивен начин да се справиш с всичко, което те разяжда. Няма да се впускам в обяснения защо, тъй като ще стане дълго.
При предното и участие брат и беше изненадата.Този  направо ме изплаши и ми стана ясно защо Иван е като хипнотизиран

Е кой е този министър.Не се сещам за такъв дето се боядисва и е лекар

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 20:20 от MG18

# 2 628
  • София
Здравният министър.

# 2 629
Нали сегашният министър бил лекар в Сървайвър, който Карамазов водеше. От там е приятелство им. Друго не вярвам да има. Карамазов прави много хубави снимки. И ми е в пъти по- приятен от оня повярвал си бивш водещ на лотарията

# 2 630
Че сегашният министър си присади коса. Не я боядисва.

# 2 631
Личи, личи

И за да спамя..
Днес видях Таня Илиева с децата

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 20:56 от Г-жа Рамацоти

# 2 632
Е,той нали е женен за гимнастичка.На мен ми е по известен като ботоксовия
Имам близък приятел който е бил в екипа на Сървайвър и не ми е разказвал нищо пикантно по линията Карамазов и министъра.Знам ,че Карамазов е изключително суетен и е късал нервите на всички😂

# 2 633
Въх, да пази Бог с бат Ваньо да тряя да проектирам! Пу пу! По- добре без грам проект да съм отколкото с тоя. Мъжествен ми е колкото Дани Петканов горе долу.
Иначе в цялата драма всички не са ми особено симпатични. Вихра няма кво толкова да я жалим, не си свъртя мъжа- не готви, не чисти, майка и с тях живее, по нейно време Ваньо са наливаше като донски казак. Та ако не беше Ирина друга щеше да е, природата не търпи празни пространства. Ако на един мъж му е хубаво и обича жена си, няма очи за друга. Ако ли не - въртиопашки валяло.
Ама не можела да си опарви сега живота, кой и е крив? Голяма жена, да си търси варианти.
Не ми се вярва Ваньо да не поема всичко нужно по грижите за Ава, изглежда като мъж, който си обича децата.
Само ми е мъчно точно за Ава, с тая мащеха... кой знае как минават семейните почивки и как се чувства детето.
А има и друг вариант наистина Иван и Ирина мниго да се обичат, да си гледат наистина добре децата, да не ги делят и висчки да са щастливи, аз лично им го желая!
Ирина, смени дерматолога за ботокса! СерЬозно ти казвам, не е ок 😂🤭🤪

# 2 634
Във всяко интервю натъртва за "съпругата и малкият ми син"

# 2 635
Какво се случва с най-белия и най-синеокия? Нямаше ли скоро рожден ден?

# 2 636
Аз като разбрах, че е с гимнастичката много се изненадах. Тя изглежда толкова малка ( спрямо него), чак не си ги представям заедно .

# 2 637
  • На морето!
Тези слухове ги пуска в обръщение Бабикян и неговите медии. Точно неговото въображение и помия няма как да се вземат сериозно.
Пък тези тримата колко са ми противни, изненадана съм колко много хора ги харесват.

JACKLIN*, точно като теб мисля. Доколкото съм слушала интервюта, Вихра има 2 големи апартамента от Иван, единия дава под наем, оставил ѝ е всичко като си е тръгвал, плащал разходите по образование, хоби, дрехи, телефони, екскурзии и пр. на Ава и издръжка някаква. Не знам какво повече би могла да иска Вихра, ако живее скромно това е нейният избор, би могла да работи нещо по-сериозно от това да прави хороскопи на приятелките си, да чете цитати в ИГ и да пише книга със съвети за раздяла. Миглена Ангелова би трябвало да я е вдъхновила не само в скандалите, а и в способността да разчиташ на себе си и да се изправяш, дори когато те е съборил най-близкия.

Сигурно аз съм Стрина, защото не харесвам Вихра и не разбирам защо не отиде и тя при злия брат на Стрина да я изцери от тая любовна мъка най-сетне.

# 2 638
А кой всъщност е братът на Ирина?

# 2 639
Нали има снимка на братчето, търси е нета и чети, щом ти е интересен
Иван оставил 2 апартамента на Вихра?! Вярвате ли? Той каза по тИливизора, че ще и плаща само определената от съда издръжка /която е по-малко от минималната заплата/, вие апартаменти сънувате! Така го е зомбирала Стринка/ или брат и го е хипнотизирал/, че даже е щастлив! Баш си е Иванушка Глупака!

Общи условия

Активация на акаунт