Звездни компромати - Януари'21

• 318 756
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
Аз като разбрах, че е с гимнастичката много се изненадах. Тя изглежда толкова малка ( спрямо него), чак не си ги представям заедно .
Голяма изненада беше, като разбрах, че здравният министър ми е батко само с 1 година. Мислех, че е такъв с поне десетилетие.....

Явно сме набори с теб Simple Smile И аз така реагирах. Даже няколко пъти му четох името, дали е той. И неговата година на раждане.

# 2 671
Освен, че за изневяра трябват двама, до сега не съм чула, ако на някой му е добре някъде, да търси ново място.
Явно не си чела постовете на Ирини точно в този форум. То любов, то хармония, то топлина и разкош в полите на Витоша със съпруга и.
И изведнъж голямата кармична любов я треснал на служебен обяд! Scream

# 2 672
  • софия
Освен, че за изневяра трябват двама, до сега не съм чула, ако на някой му е добре някъде, да търси ново място.
Явно не си чела постовете на Ирини точно в този форум. То любов, то хармония, то топлина и разкош в полите на Витоша със съпруга и.
И изведнъж голямата кармична любов я треснал на служебен обяд! Scream
Чела съм, но не съм ѝ била в къщата и ума Simple Smile Пишейки, всички сме и всичко ни е идеално.
Явно е от жените, които имат нужда да си вземат син. Предишният ѝ мъж не беше от тези, които се водят. Поне това е моето впечатленние.
Помня доста глупости от писаниците на стрина, вкл. физиологични особености на милото ѝ, които беше описвала Bowtie

# 2 673
Чак не вярвам, че Кристина Патрашкова се е пуснала с такава олющена чанта. Сигурно е някоя мега скъпа марка..
Скрит текст:

# 2 674
А защо пропускате, че жената е обирала парсата по гледане на дете и поддръжка на дом и мъж, за да може негова светлост(мъжа) да се развива и да печели? Ще плаща издръжка на бившата, не ами и хоро ще играе. Да е гледал и мислил като се е женил и размножавал. Не говоря за издръжка на всички бивши, а само за бивши съпруги. Издръжката за детето си е отделно. И не говоря за случая на Иванушка, Вихрето и Иринка, а по принцип. А това, че законът и издръжките в България са смешни е съвсем друга тема.
Да, ама в конкретния случай, Вихра не е поддържала дома /даже не е готвила доколкото стана ясно /, а се е развивала професионално в предаването на мъжа си.

Иван си личеше колко е озлобен към Вихра в предаването на Карбовски. Като нищо ѝ е затворил доста врати поне първите години да си изкарва хляба сама,  като се е обадил тук-там. Защо да ядосват великия продуцент, като наемат бившата му жена? Утре ще им потрябва за нещо, пък от жена му нищо не зависи. Персона нон грата е, след години и да му е минало, нея всички са я забравили и вероятно ѝ се е отразило психически и всякак това принудително бездействие

Абсурд да има 2 апартамента, от които да получава наем, или някаква солидна издръжка. Както и да си ги говорим, има неща по дома, където живее детето, които няма как да ги ползва само детето, а се ползват от всички живущи в жилището, но някои са такива тапири, че от страх да не се облажи и бившата от саниране, ремонти, прилично обзавеждане, уреди и пр., детето им живее в мизерия, когато е при майката.

П.П. Едва ли е останало непочистено и несготвено, щом е живяла с майка си. Да не са единствените, които живеят с тъща или свекърва, която домакинства?

# 2 675
  • на пистата
Нали сегашният министър бил лекар в Сървайвър, който Карамазов водеше. От там е приятелство им. Друго не вярвам да има. Карамазов прави много хубави снимки. И ми е в пъти по- приятен от оня повярвал си бивш водещ на лотарията
Друг беше лекар въ сървайвър.Познавам го лично,имат перфектни отношения с Карамазов.Останаха си приятели и след това та до сега.И не,не са двойка!

# 2 676
  • София
Нали сегашният министър бил лекар в Сървайвър, който Карамазов водеше. От там е приятелство им. Друго не вярвам да има. Карамазов прави много хубави снимки. И ми е в пъти по- приятен от оня повярвал си бивш водещ на лотарията
Друг беше лекар въ сървайвър.Познавам го лично,имат перфектни отношения с Карамазов.Останаха си приятели и след това та до сега.И не,не са двойка!
Е, Карамазов разказва за съвместните им преживявания по време на снимките. Та баш Ангелов си е бил доктор, поне в Доминикана и Камбоджа.

# 2 677
Какво точно работи Вихра сега? Чете жената книги за себеопознаването и казва, че ходи на работа някъде.

Аз не съм фен на Вихра, когато живеех в БГ се засичахме в една и съща компания. Някой по горе беше споменал, че Вихра била с Иван когато бил беден... Вихра се запозна с Иван когато той вече правеше Сблъсък по БТВ. Не беше още известен продуцент, но не и беден. Двамата с Вихра живееха на Христо Белчев срещу офиса на Визаж в един от наследствените апартаменти на Андрей.

На Ирина шапка и свалям затова, че отказа Иван от алкохола. То преди беше страшно. И че Ирина може да готви, няма как някой да го отрече.

# 2 678
Само когато мъж истински се влюби и обожава жената, може наистина да се промени..
И само жена, която наистина обича, ще зареже семейство и комфорт веднага и ще направи твърда крачка.
Така че, адмирации и за двамата.
Иска се много сила и здраво “д”, за да преминеш през това.
И до ден днешен изглеждат щастливи и в хармония..

# 2 679
Да се обичат - платонично или не, - но селските панаири, които направиха, обясненията на Иван как се оженил за Вихра, но не я обичал и т.н., не ги представят в добра светлина.

# 2 680
  • на пистата
Е, Карамазов разказва за съвместните им преживявания по време на снимките. Та баш Ангелов си е бил доктор, поне в Доминикана и Камбоджа.
Ами не знам за Ангелов,но точно доктора за когото говоря беше в Камбоджа.И до сега са си приятели.Има негови снимки в профила на Карамазов.И този доктор си има семейство.

# 2 681
Андреа имала лайф. скрийншот от него :
Скрит текст:

С премрежен поглед, пуши постоянно. Не съм я слушала. Плъзнах набързо

# 2 682
Антония Петрова няма ли да избухне с нещо в социалните мрежи, или Андреа да вземе почне да се облича, че това трио Вихрини е претоплена манджа.

# 2 683
  • До морето
Най-русият, най-синеокият и най-първородният имаше рожден ден преди седмица, а ние нито пелената от сух лед видяхме, нито нищо......

# 2 684
  • София
От цялото магично трио Иван-Вихра-Ирина, мисля, единствено Иван е обичащият някого друг, различен от себе си.

Ирина е ъпгрейдната версия на Вихра. И двете са неособено интересни жени и събеседници. Че Ирина обаче умее да готви и създава атмосфера - това никой не оспорва.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 15:03 от Rafiqa

Общи условия

Активация на акаунт