Звездни компромати - Януари'21

• 318 679
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 745
Дано да е фотошоп.

# 2 746
  • Viena
Вие сериозно ли в Черешката е тази Деси....? 🙄

# 2 747
  • Rock & Roll feeling ...
Не знам за носа, но устата на Николета скоро ще започне да живее собствен живот.

Скалата е очарователен Heart Eyes

# 2 748
Добре бе, на тая Диди как не и писна от 20 г да се влачи по телевизиите, с какво е известна точно?! Че е жена на Искрен Пецов?! Те младите за него не са чували, камо ли за леля Диди.
Абсолютно безинтересна персона.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 21:35 от JACKLIN*

# 2 749
Точно, и аз това се питам всеки път като я видя! А пък какъв евтин и амортизиран вид има.

# 2 750
Винаги така е изглеждала!

# 2 751
Тази Диди Дрингова преди много години изскачаше дори от хладилника. Пецов и Дрингова бяха известни с това, че са нудисти, сигурно още говорят само за това. Тези са първата вълна хора известни с това, че са известни.

# 2 752
  • Пловдив
Пуснала е връзките да се уреди за ефир Wink ама не е за показ веч.

# 2 753
Пецов и Дрингова бяха известни с това, че са никому неизвестни.

# 2 754
Дидиту участваше в Размени жената. Мъжът от другото семейство и казваше кугърка.
Съседи са ми. Ми тя си е такава. Селска чест. Не знам с какво се занимава. Освен че е жена на мъжа си.

# 2 755
Николетка- скрийншот от стори.
Какво се случва с нейния нос ?
Скрит текст:
Николета скоро ще заприлича на Круела

# 2 756
  • София
Дидиту участваше в Размени жената. Мъжът от другото семейство и казваше кугърка.
Съседи са ми. Ми тя си е такава. Селска чест. Не знам с какво се занимава. Освен че е жена на мъжа си.
А той с к'во се занимава? Едно време правеше някакви ужасни песньовки...не че много ме вълнува де, даже хич.

# 2 757
Е, как, Искрен Пецов е певец и то по-известен от жена си, която е известна с това, че изглежда страшно.

# 2 758
Гала тръгнала на разходка с котка..
Тези котки не страдат ли така?Много измъчена ми изглежда
Скрит текст:

# 2 759
  • Враца
Преди около година-две работеше на гишетата за приемане на документи в Имотния регистър Wink Сега не знам, не съм ходила от доста време...

Общи условия

Активация на акаунт