Звездни компромати - Януари'21

• 318 720
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 315
Диета и фитнес. Отишла е при правилния диетолог. Wink
Може и липосукция и нещо друго да си е правила кой знае.

# 316
  • при моите любими
Хващала съм я в Биг Брадър как нагъва баници. И като цяло май си хапваше там доста а не мръдна.

# 317
Обясни в едно интервю как краката ѝ пълнели от фитнеса и за това не обичала да ходи/ на фитнес.
Според мен си гладува, ако работеше с диетолог щяха да са по-здравословни нещата и нямаше при тая структура да е 50 кила.

Разработила си е с годините някаква нагласа (свързана с някаква себеомраза когато започне да напълнява) и като види, че наддава, спира да яде вероятно (моята теория при такава драстична и дългогодишна промяна). Ако беше с помощта на лекар, фитнес или диетолог, досега да ги е препоръчала на Андреа Simple Smile

# 318
Аз искам да знам диетата на Преслава.
Каква е тази вълшебна отвара дето е пие?
преди се пишеше, че я поема през носа, ако ме разбираш ...

# 319
Че тя каква е на Андреа да й препоръчва? Андреа, ако иска може да си потърси специалисти. Wink

# 320
Не че няма какво да ядат и са го закъсали фолкаджийките, ами просто нямат пари за Гучита и маркови парцалки и джунджурийки, с които да се правят на много над простолюдието. Лакомия се нарича. Към това като добавите и болестното им състояние все да се показват и чекнат пред публика, поведението им намира обяснение.

# 321
Хващала съм я в Биг Брадър как нагъва баници. И като цяло май си хапваше там доста а не мръдна.
Помня, че се мереха на кантар във Вип Брадър и тя беше станала “умопомрачителните” 49 кила и доста се беше разстроила. Даже заяви, че час по-скоро трябва да излезе, че да спре да качва. Милата!

# 322
Ще има и друга тайна,самата тя е казвала ,че не обича да спортува.Тя изведнъж стана неузнаваема,а с предишното и телосложение се вижда ,кои са слабите места и къде качва лесно.
Скрит текст:
А по едно време за много кратко заприлича на това Това само с глад не става.
А ето я и бременна,отново със страхотна форма
.
А това е от дебелия и период в Биг Брадър https://youtu.be/ZDkUc_fBG0g

# 323
За глад от болни амбиции не сте ли чували? Също така глад от страх да не надебелеят и да не ги зарежат спонсорите им...

# 324
И тя, и Гущерова не отслабнаха със спорт, а с глад. На Преслава цялото ѝ тяло е made in Turkey.

# 325
и в дебелите й периоди, както са посочени тук, ръцете и крачетата й изглеждат фини като цяло

# 326
Морковче, питай я в инста, може да ти отговори. Сън няма да спиш и ние не знаем. Белким кажеш и на нас. Joy

# 327
Според мен първото голямо отслабване беше с наркотици покрай предишното ѝ гадже. Освен това там имаше и големи любовни драми, ревове интервюта. Един път свие ли ти се стомаха, трябва да си голям лакомник пак да качиш 25 кг.  Предполагам качва и сваля по 3-4 кг нагоре надолу, но не личи. Не ми изглежда да има особено здрав вид, а и не мисля че тренира, тя е основно кожа и кости. Четох някъде, че последния ѝ мъж много ѝ се подигрвал за носа преди операцията. Не знам дали е вярно, но ако е представям си какво би било ако качи кг. Най- вероятно не ѝ е лесно.

# 328
JoyJoyJoyАко знам ,че ще ми каже истината ще е питам,от 4 години е мисля (от толкова ли е слаба вече?).
Но наистина ми е чудно,никого не съм била пълна колкото нея,но съм гласувала много.Една година 5 месеца бях на НВ-ВмХ и никога не заприличах на това в което тя се беше превърнала тя.Та ми е чудно к'ъв е тоя глад,дето го практикуват и тез техни диети?
И аз съм го чела това за наркотиците,но как не качи много и по време на бременността?

# 329
Като видиш, че пуска сторита с въпроси и отговори нападаш. Все нещо ще ти каже. Smile

Общи условия

Активация на акаунт