Звездни компромати - Януари'21

• 318 858
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 390
Още тогава щях да пиша, че ще си го прибере. Все едно Софкините драми.

Като каза Софка, баба Дони и сие нали едни и същи шаферки на няколко сватби се въртяха, всичките бракове май се разпаднаха или са на път да се разпаднат.

# 391
Е, не така със злоба де.
Одеве наистина не виждах публикацията, после се появи. Няма значение. Животът и е бил достатъчно тежък. А тя е много красива жена. Бракове много не е имала. Два с тоя и една връзка с Вальо топлото. Това ако са много .... Сигурна съм, че бързо ще се възстанови и ще продължи напред.

# 392
За къде се е стегнала тъй?

Снима интрота за новата си козметична линия. Защо се е направила като Кари Брадшоу не знам. Явно не могат да измислят нещо ново.

# 393
  • Mediterraneo

Едитвам, тъй като мнението ми е последно, а искам да попитам - някой знае ли какво стана с обещанието на Кубрат за дарението на половината от печалбата ?
Навсякъде срещам, че е изкоментирал, че е дарявал, дарява и ще дарява, но не можел да оправи света, което ми звучи като " много искам, ама нямам желание " .

Тази сутрин при Деси и Сашо гледах Тервел. Сашо го подпита за трите милиона паунда печалба, такава била сделката, нищо повече не каза Тервел. Дори имаше директен въпрос за какво ще ги харчи тези пари Кубрат, който беше просто отминат.

# 394
За къде се е стегнала тъй?

Снима интрота за новата си козметична линия. Защо се е направила като Кари Брадшоу не знам. Явно не могат да измислят нещо ново.
участва в програмата за Нова година на Times Square в Ню Йорк

# 395
Нищо няма да дари Кубрат според мен, ситуацията е "тати ще ми купи колело, ама друг път".

# 396
Е, то, извинявай, ама егати и водещите, ако наистина са питали някой си за какво ще си харчи брат му парите. Да питат другия Пульо, брат му да не е оторизиран да отговаря на подобни въпроси. Мен така веднъж една съседка ме пита сестра ми кога смятала да ражда.

А иначе, мен ако питате, Кубрат първо да си върне дълговете, направи си рекламата, че ще дарява, вече не му и трябва, пък и короната ще мине.

# 397
А третата зачислена към колектива на Деси и Сашо за постоянно ли е?

# 398
А третата зачислена към колектива на Деси и Сашо за постоянно ли е?
Рая ли? Да, и тя се води нещо като репортер и водещ.

# 399
Да, същата. Това увеличаване на "панела" не ми харесва. И хоровото "чааааак до обедните новини" в дует ме дразнеше, а сега- още повече.

# 400
И мен, обаче вече ми е нетърпим панела на вечната Амбър/Галя.
Тук поне трима се надвикват.
Мен Сашко мамин най - много ме дразни.
Да, знам, невероятен актьор е. Обаче мноооого се лигави.

# 401
Чичото ресторантьор на Лилету явно не го е ударила ресторантьорската криза. Интересно откъде излишни финанси за Дюбай, след като всички в бранша са в много затруднено положение и на този чичо заведенията са затворени.

# 402
  • Пловдив
Незнаех, че е ресторантьор. А тя не изкарва ли пари?

# 403
От какво да изкарва пари?
Значи на такива като чичкото ресторантьор работниците ако може държавата да им плаща заплатите в кризата, а те да си ходят по луксозни дестинации с надуваемите кукли...

# 404
Може да е гушнал пари от системата 60:40.

Общи условия

Активация на акаунт