Звездни компромати - Януари'21

• 318 853
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 330
Ами не им е лесно на жените, които предлагат само тяло на мъжете, а и кръжат в средите на такива мъже, които искат да консумират само тяло. Вярно, че някои като Преслава имат талант, ама явно не й дава достатъчно самочувствие на жена таланта...то трябва да имаш малко и акъл и феминистично възпитание, че да си горда с таланта си жена и да не ти се налага да се ремонтираш, за да задържаш горили до себе си...

# 331
Според мен е имала комплекси и го е направила за себе си, а не заради мъжа си. Браво и на него, че след новия нос остана с нея.

# 332
Преслава никога не е била дебела. Беше си нормална, а големите ѝ гърди я караха да изглежда едра. След като ги оперира и намали, придоби по-фин вид.
Това в комбинация с глад или слуховете, които се носят, са я докарали до сегашния вид. Според мен в момента просто гладува.
В последните години съм я засичала по разни предавания и ми е останало в главата и ушите, че дори е позагубила силата на гласа си. Цялостно ми изглежда като много изтощена жена (и тук говоря за външен вид, глас, държание). С операциите напоследък се е поосвежила.

# 333
  • На топло
Съвсем друго лице има Преслава във ББ.
А сега е с уникално грозен нос, седи като залепен на лицето.
С глад се постига такова тяло, нищо не яде, само кълве трошички, като врабче.

# 334
  • София
Тя и “ дебела “ като е, пак е със слаби крака. Ако структурата на долната част на тялото ти е едра - не 5 месеца, 5 години да гладуваш толкова слаби крака няма да докараш.

# 335
  • София
На старите снимки Преслава има ужасно аграрно излъчване. Носът й също допринася за това, пък ако ще да й е придавал индивидуалност.

# 336
На мен до ден днешен ми е интересно,как свали толкова кила и продължава да ги поддържа.Това само с глад не става,аз имам нейния тип фигура от пълният и период и отпусна ли се малко, много бързо качвам килограми.А тя дори и по време на бременността изглеждаше чудесно.
И аз съм гласувала,но такива крака солети никога не съм докарвала.

Аз съм с много слаби крака, ама паласките и корема си едреят.... Та не съм за завиждане...

# 337
  • София
Да кажа и аз,че само с глад не вярвам да отслабне толкова. Или някакви медикаменти или нещо хирургично.... но с глад никакъв шанс.

# 338
Е, как да не става с глад? Съвсем възможно е  с глад, ако човек е достатъчно психясал на тема отслабване и му е фикс идея. Тези, които ходят при Емилова нали именно с глад отслабват.

# 339
Малката е копие на баща си
Тати има пари, мама има опит, няма страшно. Кой знае след 10-15 г. пластичната хирургия какви постижения ще има.
Защо ще му е нужен на детето пластичен хирург след 10-15 години?

# 340
  • Sofia
При Емилова се яде.
Плодове,чай и мед си е храна.
Така се отслабва,но като се върне човек към старите навици всичко се връща,че и с бонуси отгоре..
Глория е стриктна в този режим и фигурата ѝ от много години е стройна.
При Тони Димитрова режимът е с краткотраен резултат.
На мен ми е интересно Ивана как се втали  🤔

# 341
А на мен Ванчето. Wink Joy

# 342
Плодове и чай си е точно гладуване. Нали се нарича лечебен глад. Всеки, който има воля месец да е на плодове и чай, гарантирано ще се втали. Сега, колко е здравословно е отделен въпрос. То ако ставаше само с магически отвари или хапчета, нямаше да има дебели хора. Иначе плеймейтки и хора, които разчитат само на телата си, намират мотивация и амбиция да гладуват, защото от едното тяло им зависи целия живот. Дори подозирам и че по време на бременност гладуват, защото телата са им главния инструмент, както на други хора здравият им мозък им е главния инструмент...

# 343
Албена Михова също е от самите, които ти отслабват , ту пълнеят.

# 344
Ванчето,нали и диетата си публикув,че и хапчета пусна бонус към нея.
Ивана ,пък спомена за проблеми с щитовидната и щом е започнала да се лекува е започнала и да отслабва.
А таз Преса,всичко в тайна пази:joy:!

Общи условия

Активация на акаунт