Звездни компромати - Януари'21

• 318 856
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 340
Аа, Симоне не можеше ли с някоя мъничка кърпа за ръце да се омотае.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 341

Тази жена е толкова помпозна, толкова и се иска да изпъкне, да измисли нещо умно, но явно не е ходила достатъчно на планината да и избристри ума, защото цялата е едно клише. Прилича на човек, при когото всичко е една голяма поза на дзен, добронамереност и аура, вибрираща във високите честоти, за  да прикрие истинската същност, която е диаметрално противоположна. Поне на мен такова впечатление ни създава.

# 2 342
  • Бургас
Аа, Симоне не можеше ли с някоя мъничка кърпа за ръце да се омотае.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Увил сЪ като мумия,не го е срам!!!

# 2 343
Мелания с тия котешки очи, хич не ми харесва, много е неестествено

# 2 344
Цитат на: alethea
Джулиана ще съди Сами Хоснни
[/quote

Въпросния Сами не знам защо, но ми е много натегнат някак си и всяко негово видео, което си пусна го спирам след фразата “Whats up ma people” 🤦🏽♀😐

# 2 345
https://www.facebook.com/ParisHilton/

Парис на 18г.

В последния пост описва за преживения кошмар в някаквa клиника за психиатрична помощ
https://nypost.com/article/provo-canyon-school-abuse/

# 2 346
  • Rock & Roll feeling ...
Много ми стана тъжно за Александра Сърчаджиева, но може и да има сериозна причина да бъде уволнена. Като неявяване на работа, примерно. Не спазване на график за репетиции, или пък остри противоречия с режисьора.. Знам ли. От театъра ли са я уволнили?
Не се споменава къде, но от общото впечатление, което добивам, мисля, че става дума за тв предаване.
Вероятно говори за "Игри на волята" , но не съм сигурна.

# 2 347
  • София
И аз предполагам, че става въпрос за "Игри на волята", много неочаквано я смениха. Но пък предаването се прави от фирмата на Тупарев,  Радо Тушев не е ли вече от главните там?

# 2 348
Само тя си загубила работата, в света в тази пандемия никой друг не остана без работа... Човек в такива времена трябва да покаже и гъвкавост. Като не може да изкарваш пари от това да се правиш на циркаджия по ТВ или като няма в момента пари в театъра, то в други сфери се търси работна ръка и то неквалифицирана. Ама това че някой иска да го дават по ТВ и да се развява по баровски морски комплекси е друго...

# 2 349
# 2 350
  • София
Само тя си загубила работата, в света в тази пандемия никой друг не остана без работа... Човек в такива времена трябва да покаже и гъвкавост. Като не може да изкарваш пари от това да се правиш на циркаджия по ТВ или като няма в момента пари в театъра, то в други сфери се търси работна ръка и то неквалифицирана. Ама това че някой иска да го дават по ТВ и да се развява по баровски морски комплекси е друго...
Не е там работата май...Не я махнаха заради пандемията, напротив, вместо нея, двама водещи сложиха и при това от А отбора, сиреч по-скъпи. Някой мръсен номер ще да са завъртяли спрямо Александра, ама продуцента ли, телевизията ли....

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 12:24 от yovanka

# 2 351
  • София
Тук има ли фенове на Игри на волята? Защото аз съм изгледала всеки епизод на двата сезона и макар и да харесвам Алекс не мога да си кривя душата, че тя беше ужасен водещ. Пискливият й гласец дразнеше ужасно много, както и патосът, който постоянно вкарваше. Не че и тия двамата бяха китки, визирам Ралица и Димо, но бяха поносими.
Много се съмнявам Алекс да е имала предварително подписан договор да води втория сезон, а това че може да се е надявала, е друг въпрос.

# 2 352
Ами дали заради пандемията, дали поради други причини, много хора губят работата си. А пък в телевизионните среди е смешно да мислим, че някой ще се пенсионира като водещ. Това само Гала го може. Grinning
Така че, ситуацията е очаквания vs. реалност.

# 2 353
Егати промяната. Не прилича на себе си. Личат си после парите какво могат да направят. И бюста изведнъж се появи.
филм по арте франс тв за Мелания.
Сексуален продукт на една камара мъже, които са  я използвали за секс снимки и своят бизнес, докато един от тях я запознава с Тръмп. Тези мъже са провели една перфектна кампания да я омъжат за милиардера Тръмп. Просто бизнес.
https://www.arte.tv/fr/videos/089127-000-A/melania-trump-cet-obs … zetEh96HsWJm-JgdI
във видеото се коментират козметичните й операции, само ходилата на краката й не са коригирани. Тя е с тотално сменена физиономия.

# 2 354
  • Пловдив
А на мен очите на Мелания ми харесват много повече преди корекциите...

Общи условия

Активация на акаунт