Звездни компромати - Януари'21

• 318 799
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 445

https://www.snopes.com/fact-check/simpsons-predict-kamala-harris/
Скрит текст:
Както вече съобщихме, тези твърдения понякога се основават на фалшифицирани изображения, които не представляват това, което всъщност се е случило в шоуто, или са оформени по подвеждащ начин.
„Симпсъните“ са произвели стотици епизоди в продължение на 32 сезона, така че през цялото това време изглежда вероятно шоуто да изобразява събития, които изглеждат като паралелни реални събития. Писателят на "Симпсън" Дан Грейни каза, че репликата в "Барт към бъдещето", в която Лиза Симпсън заявява, че е наследила "доста бюджетна криза от президента Тръмп", е трябвало да се добави към дистопичната визия за бъдещето на епизода.
Въпреки че препратката към Тръмп може да се основава на реални събития, които придават на епизода вид на предубеденост, предполагаемата прогноза на Харис е още по-голяма. Харис се кандидатира за държавна длъжност едва през 2003 г., три години след излъчването на епизода, когато тя става окръжен адвокат в Сан Франциско. Епизодът никога не я споменава.

Появата на Лиза Симпсън в лилав костюм изглежда съвпадение и вероятно може да се застъпи за всяка жена, която потенциално би могла да спечели президентството или вицепрезидентството, а в даден момент носеше лилаво.

# 2 446
Телевизионният водещ Лари Кинг е починал - https://www.24chasa.bg/novini/article/9441474

# 2 447
Ирина Тенчева прилича на този тип хора, които насаме си гризат ноктите, скубят си косите, удрят си главите в стената с вечния повтаряш се въпрос: защо, защо... Една вечна неудовлетвореност и дълбока емоционална пустош лъха от тази жена. Аз лично усещам и злоба в нея, доста гадничка. Не може да издържи дълго в ролята на благородна и над нещата, все к се пропуква фасадата. За нея е по-добре да я съдят по външния вид, защото вътрешността й е отблъскваща. Има нещо сладникаво, евтино и отвратително в тази жена. Нещо, което те кара да стоиш далеч от нея. Аз никога не бих посетила закусвалнята й. Заради противнито чувство, което ме обгръща само като се сетя за телевизионните й изяви.

# 2 448
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
А за мен е една от най- готините участнички в Черешката.
Супер готина, много положителна.
Дори по отношение на това, че всички останали менюта бяха банални и скучни, а нейното супер

# 2 449
Ирина се е правила на приятелка на Вихра, докато е имала връзка с Иван, в началото. Не е било необходимо и да злобее, но явно си е такава.
http://www.bliasak.bg/a/maykata-na-vikhra-ava-beshe-lgana-mnogo-vreme
Скрит текст:

"Разбрах за Ирина през май, наредих си пъзела", сподели ТВ водещата и обясни, че поведението на Ирина започнало да става по-различно, поотдръпнала се от нея.

Вихра разказа също така, че веднъж с колежките си от "Станция Нова" обсъждали дългите връзки и възможността да срещнеш половинката си в живота. "Аз вярвам в това, а в един момент тя (Ирина) ме прекъсна и ми каза: "Ще видим тази работа, Вихра".

# 2 450
Много е дзен, много е над нещата Ирини, обаче в същото време е жена която е играла ролята скришно на любовница. Това как се чисти? Щастието, което демонстрира сега е построено върху циркове и два грозни развода - нейният и този на Иван. 
Този лайфстайл с манджите, просекото и летата в Гърция не знам дали щеше да може да го демонстрира, ако работеше като всяка средно статистическа жена в страната от сутрин до вечер. И тя следва шаблона "одухотворената жена" до мъжа с кинтите.

# 2 451
Предния плакет отиде при Башар Рахал, който също има малко ресторантче за италианска и арабска кухня.

# 2 452
На 87 г е починал Лари Кинг

# 2 453
До колкото помня не е била любовница. Било е платонична любов в началото, докато е бил с Вихра.
Но какво значение има това сега

# 2 454
  • На морето!
Има символика в лилавите нюанси на тържественото встъпване в длъжност на Байдън.
Скрит текст:
Изборът на дрехи в лилавата гама e символ на двупартийност и обединяването на Америка – така, както от комбинацията на червено (представляващо Републиканската партия) и синьо (представляващо Демократическата партия) се получава лилав цвят, коментира източникът.
В САЩ т.нар. “swing states” – щати, чийто вот лесно може да бъде обърнат в полза на една или друга партия, са известни и като „лилави“ щати.
Затова се смята, че Обама, Клинтън и Харис изпращат послание за обединеност към разединената си страна.
Говори се, че зад избора на вицепрезидента има и друг замисъл. От CNN припомнят, че сред цветовете на нейната кампания беше лилавият, а той е препратка и към Шърли Чизъм – първата афроамериканка, кандидатирала се за президент, е едно от вдъхновенията на Харис за собствената й политеческа кариера.

Не знам за Стрина, обаче Вихра яко се беше развихрила по времето на неделното предаване, което водеше с Даниела на Андрей. Няколко пъти съм я засичала в широк кръг от хора, остави ми впечатление на изключително самовлюбена и дребнава чалга почитателка. Поведението ѝ след това само затвърди това усещане, в крайна сметка доколкото съм чела Иван я е обезпечил финансово като майка на дъщеря му и не я е оставил както Гущер а-Мария или бившия мъж на Стрина я изхвърли почти буквално. Този рязък завой в личния живот на Стрина ѝ струваше страшно много, дано наистина е щастлива с избора си, че при нея не може да се разбере.

# 2 455
Абе платонична любов... 🤣, кой възрастен човек се развежда и оставя съпруга и малко дете, заради топли погледи? Глупости на търкалета.
Аз и друго се чудя - много грозни скандали бяха, плювки в ефир и медии, Иван вместо да е по-нисък от тревата, поведе зловеща атака срещу вече бившата си любима, убедена съм, не без подкрепата на Ирина. Тя от своя страна, вместо да го обича и да му харчи парите на тишина и спокойствие и тя звезда иска да бъде - инстаграм, вип брадър (детето й от Иван беше на годинка, а тя заради ефир и слава го заряза за дълго време, нали е най- добрата майка Wink), черешки на торти и пр. и пр.
Все си мисля, че нормална жена в нейната ситуация ще е по-смирена и няма да се тика все да я обсъждат, но не - стрина иска да е звиздъ!

# 2 456
До колкото помня не е била любовница. Било е платонична любов в началото, докато е бил с Вихра.
Е ,глупости,зад гърба на Вихра  са се на дъъълги работни обеди .Тя сама е разказвала .

# 2 457
А за мен е една от най- готините участнички в Черешката.
Супер готина, много положителна.
Дори по отношение на това, че всички останали менюта бяха банални и скучни, а нейното супер

И аз й симпатизирам. Толкова помия по нейн адрес, чак анализи как си бие главата в стената....
Ще каже човек, че не с Иван, ами с мъжете на съфорумките е преспала.

# 2 458
Е ,глупости,зад гърба на Вихра  са се на дъъълги работни обеди .Тя сама е разказвала .

И какво е ставало на тези обеди, освен да са заедно и да си говорят?

Tess d`Urberville, защо е с него, според теб?

# 2 459
О, нямам никаква представа, Роузи.
Може би го обича, може би обича парите и положението му, факта, че винаги й дава както финансово, така й рамо в това да й се чува името и вижда лицето. Кой да знае? Не ме и интересува, защо е с него.
Но е истина, че тази жена е болна, болна за внимание и слава. Независимо каква.

Общи условия

Активация на акаунт