Звездни компромати - Януари'21

• 318 848
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 475
  • София
Аз също винаги съм се чудела на целия хейт срещу Ирина. Аз не ги виждам тези неща, на мен много ми харесва, особено като кулинар и даже само заради нея си пуснах Черешката, за да я видя. Харесва ми как и какво говори, има специфичен изказ, но мен не ме дразни. Не съм гледала предавания като биг брадър и не знам какво се е случвало, но като цяло това предаване само по себе си е достатъчно долно и не се учудвам, че с участието си там предизвиква негативни реакции.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 17:54 от koikoii

# 2 476
Тъй ли? Че кое тв предаване е водила Ирина първом? Пропуснала съм явно, аз за първи път я видях, като "най-добрата майка", доста скучна част от "Отчаяни съпруги" на Иван и Андрей.

П.п. от последните публикувани тук снимки на Вихра от инстаграмът й, интериорът околко нея, никак, ама никак не изглеждаше като на добре обезпечена финансово жена.

Да, и аз гледах преди време Инстаграма ѝ, някой го беше пуснал - снимки на стари списания с нейни снимки и очевидно скромен живот. Още ползва лаптоп, който вероятно е от времето преди да се разведе, тъй като е бил скъп навремето, но прекратиха производството през 2012 г., ако не се лъжа. Финансово обезпечените жени не живеят сред такъв интериор, не ходят на такива скромни почивки и не ползват 10-годишни (и отгоре може да е) лаптопи.

# 2 477
Аз пък не разбирам хейта срещу Тоца. Толкова ми е безинтересна, че с нищо не може да ме подразни.
Вероятно и към Мелания имам лично отношение, щото и за нея не млъквам като стане дума. 😆

# 2 478
Ами какво излиза, че Вихра без Иван е нищо, очевидно той й е бил ракетата носител - водеща в предаване, продуцирано от него.
За толкова години нищо не се чува за нея, а тя не беше по-малко жадна за слава и признание. Това 10 години по-късно да седиш и да се жалваш за нещо, което се случва на не малка част от хората по света, е малко като доброволно да стоиш в ролята на жертва.

# 2 479
А Дали Ирина без Иван или друг богат мъж ще е нещо?
Всъщност аз не ги противопоставям двете, Вихра, за жалост - също не харесвам. 😊

# 2 480
  • Sofia
Не сме я чували да се жалва в последните години, коментираме тук изказаното мнение, че Иван я е обезпечил финансово, а точно този тип доброта и великодушие, че и вид справедливост, не е заслужено да му се приписват.
То и системата е виновна - всеки може да си търси щастието някъде, животът е един, ама заедно над 10 години, дете и изграден заедно висок стандарт - би следвало на жената да й се полага една значима част.

# 2 481
А Дали Ирина без Иван или друг богат мъж ще е нещо?
Всъщност аз не ги противопоставям двете, Вихра, за жалост - също не харесвам. 😊

Ирина явно поне има талант и качества, достатъчни да привлича богати мъже. И изглежда щастлива и доволна от живота и семейството си. Това, че търси публичност не виждам как е голяма драма - социалните мрежи са пълни с милиарди потребители, които правят точно това, качвайки включително голи снимки и т.н.

# 2 482
Ами, тя не се жалва, доста примирена изглежда и май нищо не се е чувало скоро от нея. Жали по-скоро за времето, в което е била, млада, известна, живееща в охолство и обичащ я мъж. Доста хора на нейно място биха се чувствали така. Аз даже и само, че съм била млада, без останалите екстри, ми става едно носталгично понякога. Поне тя така си е мислила за обичащия мъж, иначе защо ще казва, че вярва в голямата любов, която е завинаги. Явно си е мислила, че всичко е наред. Впрочем и за любовника съм скептична, по-скоро го изкара Иван този любовник, за да оправдае себе си - демек, че и тя имала. Не че е много морална и затова да е нямала, просто ми се струва, че е била доста ленива и доволна от живота си, за да ходи по любовници, а и след развода очевидно не се е появил някакъв мъж, с когото да живее, леко да ѝ вдигне стандарта и пр. По снимките са все някакви роднини, дъщеря ѝ и приятелки.

# 2 483
На мен ми става тъжно като гледам Инстаграма на Вихра в съпоставка с този на много щастливата вятърничава дама с просекото в ръчичка. При Вихра виждаме една жена след развод, оставена да си ближе раните със залитания по астрология и книги за личностно развитие... Мисля, че при раздяла всяка жена заслужава да получи достойно отношение от партньора, с който е делила живота си, а Иван и Ирина просташки се отнесоха според мен.

# 2 484
  • София
Забравяте, че Иван се озлоби особено много към Вихра, тъй като тя дълго време не му позволяваше изобщо да вижда дъщеря си.

# 2 485
Имаше някаква селска драма между тях двамата по повод някакъв джип, купен й от него, който после си взе. Сериозен чалга-привкус.

# 2 486
Ами всеки различно реагира, когато е наранен. Грозният начин, по който е изневерил и постъпил Иван е отключил първична и грозна реакция.
Представяте ли си унижението някоя да ти се усмихва в лицето, докато през това време тайничко чука мъжа ти. Ами мъж, който е допуснал това е боклук, да ме извинявате.

# 2 487
Забравяте, че Иван се озлоби особено много към Вихра, тъй като тя дълго време не му позволяваше изобщо да вижда дъщеря си.

И също така една нейна демонстрация в ТВ предаване , където си събличаше ритуално сватбената рокля. Тя първа започна да обсъжда отношенията им в ефир.
Винаги съм си мислела, че ако мъжът ми ме напусне, ще запазя достойнство и ще го пусна да си иде без да издавам, че ме боли.

# 2 488
Развълнуван зрител наблюдава как Вихра си съблича роклята в ефир
Скрит текст:

# 2 489
Казвам ви - и тримата са кофти. Просто Вихра все пак е жертвата и хората й съчувстват, а Тенчева освен, че е "лошата любовница", е и крайно антипатична.
Оф, дори аз се изчерпах по темата.
До следващата Черешка с нейно участие! 😁

Общи условия

Активация на акаунт