Звездни компромати - Януари'21

• 318 785
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 490
Със сигурност не е заради пари. Бившият ѝ мъж се е занимавал с оръжие, сега има фирма за земеделски култури ...а тя самата е била ПР на Божков
Преди Иван е имала повече пари и възможности
Мъжът и е син на баща си, а дядото може и да не е бил щедър. Тя никога не е била ПР на Божков, само е мечтала да бъде.  А какви възможности е имала преди Иван, явно само ти знаеш. Тук си беше ССФ, световно неизвестна.
Имали са доста бурна любов с Ванко, докато снимаше в едно предаване с жена му и я прегръщаше пред камерите. Самият Ванко е споделял, че когато си е признал за изневярата, Вихра вече е знаела. Но е мислила, че ще е поредната му авантюра.

# 2 491
А като е била световнонеизвестна ССФ, как точно попада в телевизията?

# 2 492
  • Sofia
И също така една нейна демонстрация в ТВ предаване , където си събличаше ритуално сватбената рокля. Тя първа започна да обсъжда отношенията им в ефир.
Винаги съм си мислела, че ако мъжът ми ме напусне, ще запазя достойнство и ще го пусна да си иде без да издавам, че ме боли.

Точно обратните са моите спомени. Драмата с раздялата им започна с пространно обяснение за голямата любов на Иван и Ирина на две страници в 24 часа. Някакъв ПР ход явно, с който се опитаха да обявят че са заедно, ама ефектът беше по-скоро "да поритаме падналия", оттам тръгна лавината интервюта и драми.
И аз все си мисля, че ще запазя достойнство и няма да си обсъждам драмите публично, ама и все се надявам, че живея с читав човек, който няма да тръгне веднага да развява новата си любов по вестниците. Едната страна е потърпевша, има право малко да се ядоса, човешко е.

# 2 493
А като е била световнонеизвестна ССФ, как точно попада в телевизията?
Официалната версия е  - с конкурс. Но все си мисля, че може и някой лев да е дала. Тя е много, много нахъсана да е под прожекторите

# 2 494
Ето мазния ПР, с който започна промотирането на новата двойка Иван+Ирина - https://www.24chasa.bg/Article/1007681

Преди това Вихра не беше давала никакви интервюта, изявления, постове и т.н.

# 2 495
Не ми се вярва да е попаднала в телевизията с конкурс. Аз си спомням това предаване станция Нова още преди да се преместят в ТВ7. Всички лица в предаването бяха малко или много известни по онова време, а Ирина беше изцяло непознато и ново лице, без никакъв бекграунд, а пък на всичкото отгоре и със своя отделна рубрика...Дори да е имало конкурс, на този конкурс са се явили известни  лица и не виждам как една никому непозната ще грейне изведнъж със собствено предаване. Вероятността да са играли много пари е голяма. Жалко, че Стрина не е споделила във форума ноухауто как се завладява ефирът. 🤔

# 2 496
Нали беше омъжена за бизнесмен Ирина, забравихте ли ...

# 2 497
Вихра издаде книга как да преодолееш раздялата с предговор от Миглена Ангелова, може би с това се занимава сега:

https://m.helikon.bg/218123-%D0%A1%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B9 … D1%82%D0%B0-.html

Следя книжния пазар и наскоро бях попаднала на нея. Явно още цикли.

# 2 498
Жалко, че Стрина не е споделила във форума ноухауто как се завладява ефирът. 🤔
И да го е споделила, вече е заметено. Аз не знам за друг потребител, на когото да са трили стари постове Smirk

# 2 499
Не ги познавам и тримата, но вихра ми изглежда много провинциалан и елементарна. За нея ми е по-чудно как е успяла да се намърда в телевизията. Ирина все пак е от стар софийски род, все някой, някъде е имал връзки да я уреди.

# 2 500
Стана ми интересно за стария софийски род на Ирина. Може ли повече информация?
Какво значи, че Вихра изглежда провинциална? Това лошо ли е?

# 2 501
Нали беше омъжена за бизнесмен Ирина, забравихте ли ...

Ох, сърце юнашко не трае!
Ми извинете, ма язък за "стария софийски род", турбо фолк лъха от снимката. На рожден ден на детето с деколте до пъпа.

# 2 502
Simple Smile Тази снимка си е компромат.

# 2 503
  • Rock & Roll feeling ...
Много е дзен, много е над нещата Ирини, обаче в същото време е жена която е играла ролята скришно на любовница. Това как се чисти? Щастието, което демонстрира сега е построено върху циркове и два грозни развода - нейният и този на Иван. 
Този лайфстайл с манджите, просекото и летата в Гърция не знам дали щеше да може да го демонстрира, ако работеше като всяка средно статистическа жена в страната от сутрин до вечер. И тя следва шаблона "одухотворената жена" до мъжа с кинтите.
Да не забравяме, че това не й е първият път да е с женен мъж.
Разказите й за връзката й с женен мъж, от който даже е направила аборт са ... впечатляващи.

Представяте ли си унижението някоя да ти се усмихва в лицето, докато през това време тайничко чука мъжа ти. Ами мъж, който е допуснал това е боклук, да ме извинявате.
Иван как хейтеше Вихра, толкова ли не може да преглътне ако му е настъпила егото в болката си и заради детето не я унижава публично?! Представям си как я е дробил Вихра пред Ирина, с какво презрение е обяснявал, че за нищо не става хасковската му селянка... Грозно е просто. Иначе и  на стрина, и Вихра. и Ваньо не съм фен.

# 2 504
Грозно е просто. Иначе и  на стрина, и Вихра. и Ваньо не съм фен.
И аз така, плюс Андрешко. Simple Smile
Но да анпомня на по- паметливите, че докато Вихра беше с Иван, изскачаше и от хладилника, буквално. Ако се бяха задържали заедно, щеше и Гола да задмине. То не бяха агенции за запознанства, корици на списания, интервюта, в които пространствено се обясняваше, как ТЯ- госпожата- никога, ама никога! не ще стане да заведе детето на градина, нали си има Иван за целта и въобще подобни просташки мутро- барок изпълнения...

Еднакво противни са и двете госпожи. За добро или за лошо, Иван никога няма да е "Иван на Вихра", или "Иван на Ирина". Винаги ще е "Иван на Андрей". Joy

Общи условия

Активация на акаунт