Звездни компромати - Януари'21

• 318 839
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 535
Я ,това е било интересно 🤣.Ей сега отивам да я търся тази тема и утре ще чета 😂.За Иванка ли се е представял или друго име си беше харесал 😂?
К'во стана с този филм пуснаха ли го най-накрая?
В темата за Съни Бийч пък се беше включвал Иван, за да обеснява нещо за сериала миналата година. Уж искаше да мине за една от нас 😂 но бързо беше разкрит от наблюдателни мами... Та сигурно двамата с Ирина четат тука, може и някой фалшив профил да имат

# 2 536
Псевдонима му беше как са му казвали в училище 😊 някъде последните страници трябва да е неговата намеса

# 2 537
Нали знаете, че скъпо облечените дами
 и господа, с много скъпи костюми, работят по цял ден за да натрупват още повече пари за тези, които ходят по тениски и джапанки..

Та кой с какво бил облечен...

# 2 538
Разрушихте Дзен-а на Ирина.
Ей сега (ако не съм закъсняла, де) ще си оправи настроението с чаша- две просеко.
Отивам да видя как ученичката Иван-а се е обяснявала пред черната дъска за сериала. Лично за мен беше ужасна тъпня и дадох шанс само с първи епизод.

# 2 539
  • Бургас
Та сигурно двамата с Ирина четат тука, може и някой фалшив профил да имат
Миналата седмица им гледах живото готвене в Инстаграм. Не мога да се сетя по какъв повод Иван започна да си прави майтап: леля Ирина, кака Ирина и тя се обърна и му каза: не, СТРИНА Ирина!
Аз не знам откъде й е този прякор, но тук в темата е "стрина". И първото нещо, което си помислих като го чух от нейната уста е, че чете темата.
Както и да е. Когато съм у дома уикенда и те готвят, си ги пускам и ги гледам. На мен са ми супер приятни в тандем.

# 2 540
  • Sofia
Чете,чете Иринка тук 😁
Вчера гледах видеото за памук питките и спомена,че от 23дни не пиела нищо,пречиства се за житния режим по Дънов,който ще прави в началото на февруари,..майтапеха се с Иван,отговаряха на въпроси на зрители..

# 2 541
Ирина и друг път е правила препратки към темата, ясно е, че чете.

# 2 542
Аз вярвам във втория шанс в любовта- да, не е редно, да, някой страда, но такъв е животът.
Ако се бяха скрили, щеше да е по- добре, но както Ирина, така и Десислава Радева, като едни видни PR-ки, все се излагат.
Очевидно PR-ът не им се отдава , Ирина добре се е преориентирала към готвенето.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 09:36 от Veracruz

# 2 543
  • Sofia
Отдава ѝ се готвенето,спор няма.Прави го с желание и удоволствие.В черешката спомена,че спечелването на първият плакет е донякъде причина да си повярва,че може и заведение да отвори и е факт Иритуали...сега след вторият какво ли ще измисли 🤔

# 2 544
Отдава ѝ се готвенето,спор няма.Прави го с желание и удоволствие.В черешката спомена,че спечелването на първият плакет е донякъде причина да си повярва,че може и заведение да отвори и е факт Иритуали...сега след вторият какво ли ще измисли 🤔
.....Стринатуали Grinning

# 2 545
Верига Иритуали...

# 2 546
Разрушихте Дзен-а на Ирина.

Ама се разтоварихме с хейта и сега свежи почваме новата седмица на тръстиката Joy

На който му се чете, моите мисли защо Ирина е с Иван

Скрит текст:
Не е заради пари или слава. Ето, че тя сега не участва в никакви негови продукции, а съм почти сигурна, че с предишния си съпруг може и да е имала повече пари. Тя търси обожание и това е, което Иван й дава. Тоя тип жени имат нужда някой да ги боготвори, а първия й съпруг сигурно е бил по-хард в отношението си.

# 2 547
Никога не съм я харесвала Стрина, при все, че е симпатична жена, наглед с разностранни интереси, но от нея лъха толкова едва прикрита злоба, че ме побиват тръпки.  Биг брадър с нея не съм гледала, но вчера пуснах няколко видеа да видя за какво иде реч.. Оф.. Ами.. Ужасна е. Отвсякъде. Много ми хареса Миглена Ангелова как много бързо я прозря каква е лисица и право куме в Очи и го каза. Не знам как някой би издържал да и слуша монотонния глас, за мен е като котка, дращеша по ламарина. Нито лайфове и гледам, нито успях да се навия да ида в помпозната и баничарница.

# 2 548
Разбирам с какво дразни Ирина. Аз също не я харесвам, но сравнението с Вихра е в полза на Ирина. Вихра беше по - хубава , но супер проста и ограничена. Изпусна Иван и вече толкова години не може да си намери нов мъж, а е зациклила в миналото. Ирина два пъти се жени за заможни мъже и си осигурява висок стандарт за себе си и децата. Иван е видимо щастлив и влюбен, явно добре се грижи за него. Проблемите с алкохола, които имаше са минало. Тя също изглежда добре гледана жена. А и успя да си реализира мечтата да е известна и в публичното пространство. Та, има качества Иринка. А дали е добър човек не ме вълнува, не е в обкръжението ми.

# 2 549
  • Sofia
Ох,причиних си преди малко 2минутно слушане на Мисъл с кафето с Вихра....чете някакви будистки приказки...ама запецва  на всяка дума,срича...чете по-зле от петокласник 🤭

Общи условия

Активация на акаунт