Звездни компромати - Януари'21

• 318 816
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 550
  • Rock & Roll feeling ...
Друго, с което мен абсолютно много ме подразни е като пусна в Instagram post към клиентите си ...дали те биха имали против ако тя назначи сервитьор с Даун. Иначе на деня на Даун пуснала снимка с шарените чорапи, като че ли някой го греят чорапите на децата и. Хората По света назначават и без да питат. Аз и на Банско съм ималa колега с подобно увреждане. Никой не се е допитвал ще е симпатично ли за клиентите или не. Просто го наемаш и това е.

Тя от край време си има този маниер. Във ВБ беше много загрижена за Жоро Софкин и къде, къде да му скрие алкохола? Разбира се, някъде където не може да го стигне. Буквално така го каза жената.
Елементарен усет да нямаш, при целия зор, който влагаш да си "бяла и добра" ...

Та сигурно двамата с Ирина четат тука, може и някой фалшив профил да имат
Миналата седмица им гледах живото готвене в Инстаграм. Не мога да се сетя по какъв повод Иван започна да си прави майтап: леля Ирина, кака Ирина и тя се обърна и му каза: не, СТРИНА Ирина!

Joy Joy Joy това е било уникално!
Рзбира се, че от темата й е прякора.

Момичетааа, двайте линкове, дори и по-късно, когато ви е удобно... Например линк към предполагаемият профил на Ваньо във форума или за видеото с готвенето. Не ги следя отблизо, но би ми било забавно да видя коментираното тук.

# 2 551
На мен ми става тъжно като гледам Инстаграма на Вихра в съпоставка с този на много щастливата вятърничава дама с просекото в ръчичка. При Вихра виждаме една жена след развод, оставена да си ближе раните със залитания по астрология и книги за личностно развитие... Мисля, че при раздяла всяка жена заслужава да получи достойно отношение от партньора, с който е делила живота си, а Иван и Ирина просташки се отнесоха според мен.
И аз принципно харесвам Ирина (според мен артикулацията ѝ води до това впечатление, че е наточена и властна, тя като някакъв Демостен произнася думите отчетливо, то са паузи, то е интонация, но по-добре ли ще е ако чурулика превзето както Кобиларкина преподава “женствеността”)

НО

Вихра и аз я следя в Инстаграм - мисля, че едва свързва двата края и чест и прави, че дава всичко от себе си да се държи на ниво. Изобщо, Вихра имаше своите мъки, но не мина границата с хулене, озлобление и тн. Книга за раздялата написа, опитва се да си гради живота и сама, но... вижда се как сама трябва да се оправя с живота.

По Коледа разликите много се набиваха на очи - Ирина с приятели, по планини, скъп алкохол, красиви моменти (но наистина красиви, личи че има и атмосфера и приятели и пари и мъж), Вихра - пак в Хисаря, пак снимки на детето им, като малко, някоя и друга чаша с кафе, да покаже, че и нейния живот е хубав.

Една жена там плаща цената, за любовта на Ирина и Иван и хем е редно вече да си е оправила живота, хем се вижда, че не се справя.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 11:06 от Анонимен

# 2 552
За всички, които критикуваха Силвия Петкова за неподдържано лице и бръчки - в момента е в Търси се, и изглежда чудесно.
Русата Опра е с умопомрачително деколте!

# 2 553
Русата Опра е с умопомрачително деколте!
Еееее, подценяваш я! Цялата е умопомрачителна! Все на Мис Пиги ми прилича!

# 2 554
  • софия
Успя ли вече Силвия Петкова да каже няколко пъти, че е 5. поколение софиянка?
Опра, асистентката й и Петкова ще ги пропусна без замисляне.

# 2 555
  • Варна
О, Боже, Опрето е като сгодна циганка!
Яко се е окръглила, лицето и е като питка.

# 2 556
Русата Опра е потрес! Наистина мис Пиги🐷

# 2 557
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Нели пък какво ви пречи, че я наричате Опра? Това клюкарник или злобарник е?

# 2 558
Това че я наричаме Опра за нея трябва даже да е комплимент.А иначе тя самата е един компромат.

# 2 559
  • На топло
На мен ми става тъжно като гледам Инстаграма на Вихра в съпоставка с този на много щастливата вятърничава дама с просекото в ръчичка. При Вихра виждаме една жена след развод, оставена да си ближе раните със залитания по астрология и книги за личностно развитие... Мисля, че при раздяла всяка жена заслужава да получи достойно отношение от партньора, с който е делила живота си, а Иван и Ирина просташки се отнесоха според мен.
По Коледа разликите много се набиваха на очи - Ирина с приятели, по планини, скъп алкохол, красиви моменти (но наистина красиви, личи че има и атмосфера и приятели и пари и мъж), Вихра - пак в Хисаря, пак снимки на детето им, като малко, някоя и друга чаша с кафе, да покаже, че и нейния живот е хубав.
И двете не са ми интересни 😆
Но какви са тези сравнения на база Инстаграм?
 Смешни изводи, който има по-хубави снимки в социалните мрежи има по-хубав живот 😂

# 2 560
Сузанита 🤐😬🙈
Скрит текст:

# 2 561
  • софия
Нели пък какво ви пречи, че я наричате Опра? Това клюкарник или злобарник е?
Клюкарник. Следим и четем статусите на госпожата журналистка, и откликваме на тях.

# 2 562
  • Rock & Roll feeling ...
Благодаря на съфорумката, която ми прати на лично профилът на Иван.
Поставям и в темата инфото.

Профилът на Иван

И поста в който си признава, че е той :
Скрит текст:

# 2 563
  • София
Добре де, а Вихра работи ли нещо?  Чак пък едва да свързва двата края, айде сега ... като почнете с такива изказвания, по тая логика всеки който няма поне една снимка от Малдивите мизерства.

# 2 564
А, не бе, Вихра ще е в Париж и ще крие.

Снимките казват много, особено когато човек се старае да покаже колко добре живее. Никой не е толкова наивен, че да ги приема буквално.

Общи условия

Активация на акаунт