Звездни компромати - Януари'21

• 318 740
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 700
Абе, имам спомен, че първият мъж на Ирина даже я беше бил, като е разбрал, че му изневерява и той е бил инициатор на развода. И да е имала намерение просто за авантюра с Иванушка, като я изхвърлят като мръсно куче, е решила да действа здраво. Да няма да живее сама в скромна квартира, докато Ваньо си стои бракуван.

# 2 701
  • Countryside
Те и жените трябва да гледат като се женят, да избират по-щедри типове.
Точно! Затова винаги съм казвала и ще казвам: по-лошо нещо от стиснат мъж е само психопат или пияница. Как да е, да се оправят, кой крив, кой прав не е важно, но стрина Ирина изглежда оправна жена и ми се струва, че и без Иванушка пак щеше издрапа това, което е сега. А Иванушка ми е смешник, да плюе майката на детето си. Не знам Вихра какво е учила и работила, но доколкото чета тук, телевизиите, блогове и т.н. тип PR практики не са й присъщи, а тя милата все там се бута. Та и тя дава материал. И така, стрина Ирина излиза най-бяла и добра.

А Тоциния бебешор няма/нямаше ли РД скоро? Как така няма снимков материал и сърцераздирателно резюме за постиженията му юнашки?

# 2 702
Карамазов & Ангелов

Скрит текст:

# 2 703
Абе, имам спомен, че първият мъж на Ирина даже я беше бил, като е разбрал, че му изневерява и той е бил инициатор на развода. И да е имала намерение просто за авантюра с Иванушка, като я изхвърлят като мръсно куче, е решила да действа здраво. Да няма да живее сама в скромна квартира, докато Ваньо си стои бракуван.

Точно. Щеше да е като Вихра. Кой щеше да я бута в разни предавания как готви, каква обща култура има, кое поколение софиянка е.

# 2 704
Cate Blanchett
Скрит текст:

# 2 705
Хах, и аз така се гласа понякога, прическа и рокля, ама и удобните ботушки и якенце Joy

# 2 706
Кейт Бланшет като леличка за осми март. Не й прилича толкова грим.

# 2 707
+ много филъри

# 2 708
+ много филъри

Според мен е от тъмния тен и грим. За събития я правят по-бяла, нищо че сигурно е с повече грим, а тук май сама се е гримирала.

# 2 709
  • Sofia
Ваня Щ.
Скрит текст:
Миро
Скрит текст:
Исмегюл
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 12:47 от Doli

# 2 710
Да не е щерката?

# 2 711
  • Пловдив
Оф, и на Щерева, и на вибриращата Сидерова не им ли е неудобно от доста големите им деца...Представям си какво е майка ти да се снима така...

# 2 712
  • Glasgow
Съща Лолитка се е докарала

# 2 713
  • I want it all and I want it now.
Не осъзнават кога да спрат.
Все едно крещи искам мьж, че ми липсва кекса. 🤣

# 2 714
  • До морето
Оф, и на Щерева, и на вибриращата Сидерова не им ли е неудобно от доста големите им деца...Представям си какво е майка ти да се снима така...

Е, що да й е неудобно?!?!? Тя е толкова анимирана, че дъщеря й най-вероятно няма да я разпознае на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт