Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 859
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 120
То и аз за диване мислех малката,но като видях бебешока на наши приятели,с които празнувахме тези дни си взех думите обратно! Ми много ми е кротко детето даже,само дето не го знаех!

# 121
Ааа,кротичък и добричък ми е,пу-пу(само като не го мъчат зъбите).Под голямо диване имах предвид големия синковец 😁.За сега бебешкия им период е коренно различен,и слава богу 😂.

# 122
То и аз за диване мислех малката,но като видях бебешока на наши приятели,с които празнувахме тези дни си взех думите обратно! Ми много ми е кротко детето даже,само дето не го знаех!
Аз така като реша, че големия е див, шумен и други подобни, отивам в съседите и се успокоявам Simple Smile Там е...леле мале! Чуват се през етаж от нас. Ама си трая, че и бебко като изпръхне и си намери крачетата  не мога да си представя каква лудница ще е у дома.

# 123
  • Пловдив
И аз изпуснАх всичкото снимки...

Лека ви нощ! Sleeping

# 124
И аз изпуснАх всичкото снимки...

Лека ви нощ! Sleeping
А аз видях един котарак, който ни показва как трябва да разпускаме блажено и една хубава главица с дълга косица Simple Smile
    Допивам си безкофеиновото кафе, допушвам си цигарата. Ще се освежа с 1 таблетка мента, глог и валериана и ще си лягам. Иска ми се да гледам нещо разведряващо по телевизията, което да ме разсее и... приспи.

# 125
Мисля си да врътна една палачинкова торта пак.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 00:35 от Анонимен

# 126
Няма нищо по телевизията, аз се отказах да сменям каналите и си лягам.

# 127
Иска ми се да гледам нещо разведряващо по телевизията, което да ме разсее и... приспи.
Гледам български филм по БТВ, който не е крайно зле.

# 128
  • София
Ние с щерката днес се възползвахме от времето и отидохме в парка. Тя доволно покара тротинетка.
Леле, изправи ми се косата с нея! 😮 На една по-стръмна алея като се пусна надолу да кара
предното колело на тротинетката се запъна в една неравност. Как изхвърча това дете! Не мога да ви опиша полета. И как си падна на краката не разбрах. А тротинетката виси в едната й ръка през цялото време. Хората чак се спряха да гледат. Сякаш някой ангел хвана детето във въздуха и го спусна обратно. А аз търча зад нея, но тя беше доста напред. Стигнах я когато се приземи, за да я успокоя и нагушкам.

# 129
Yummy Mommy, кукличка си имаш!

За телевизията - добре, че мога да разцъквам 130 канала до седмица назад Simple Smile Ако ми я махнат тази опция ще се побъркам. Така успешно прескачам рекламите и досадните предавания.

# 130
Yummy Mommy, прекрасна е малката да ти е жива и здрава.
Изпуснах и аз другите снимки, ама некой ден мога и да ги хвана о време.
Да се пооплача може ли, че седя и пуша нервно на терасата вторачила се в бебефона.
Скрит текст:
Малкия досега рева в някаква истерия изпадна и аз не разбрах, сякаш нещо го боли. Няма температура, нищо. Ако и като се събуди така реве, директно към някое спешно го товаря да го карам. Изкара ми ангелите и просто усещам как няма да спя тая нощ. Имам на кого да се обадя да дойде  за да не съм сама, ама се чудя да го занимавам ли човека.

# 131
  • Euskal Herria
Може ли да са колики? Или просто да е превъзбуден?

# 132
Може и от новото място да е. Децата усещат всичко. Стисни зъби и изтърпи. Според мен са емоции

# 133
Коликите уж успешно ги разпознавам, ама досега така не е плакал. Иначе възможно е всичко, ама и превъзбуден съм го виждала и с колики, така за пръв път реве до посиняване. Sad Сега заспа, дано да го отспи, ако не към болницата пък дано да са колики.

# 134
Може ли да са колики? Или просто да е превъзбуден?
Да, възможно е колики. На колко стана?
Гушкай го. По този начин му се затопля коремчето и облекчава. Галенето по гръбчето и ритмичното леко потупване успокояват. Пей му тихичко някаква песничка, за да чува гласа ти. Heart

Общи условия

Активация на акаунт