Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 856
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 90
Елифф, благодаря. Опитваме се, времето ще покаже.

Щях да развалям елхата днес, но ще е утре. Да й се порадваме още малко .

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 14:27 от Анонимен

# 91
Елиф, пържени картофи, зелева салата (нарязана от мъжа ти и измерена от теб) и готово! (замествам Тета Innocent)
Може и още нещо нарязано като мезе, разбира се. Smiley

# 92
Елиф, пържени картофи, зелева салата ( нарязана от мъжа ти и измерена от теб) и готово! (замествам Тета Innocent)
Може и още нещо нарязано като мезе, разбира се. Smiley
Чудесни идеи, Лори! Тъй като не съм толкоз умна и не съм купила своевременно зеле, дали мога да му зема други мерки? Sunglasses

# 93
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Днес си направихме 10 хил. крачки. Чакам с нетърпение 4-ти януари, защото се чувствам като компилация от детегледачка и  Пепеляшка.
 Детето е рожденик след две седмици, трябва да мисля подаръчета за децата ( понеже в градината са забранени торти и аниматор, рожденика подарява дребни играчки на другарчетата от групата.)
Клуб с деца отпада, вкъщи е тясно, цупльо ще негодува лекичко, но поне малка торта, балони, цифра и подарък ще е добре да сглася.

# 94
Направи се на болна. Охкай там. Кажи че главата те върти...Joy

# 95
Не ми се получава да заместя Тета. Тя е много по-опасна! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
Направи се на болна. Охкай там. Кажи че главата те върти...Joy
Аз ли? 😁

# 97
Мисля, че Тетината рецепта е пенкилер, демек става за всички/всичко 😂

# 98
На когото му се налага 😁

# 99
На когото му се налага 😁
Ако се ожаля, че ми е зле, ще ми измерят температура, кръвно налягане, и нищо чудно големия Киликандзер да ме натовари към спешен център, докато малкия Караконджул оживено ще ме разпитва дали ще умра 😂

# 100
  • sf
Ей само да порасне тва хлапе и ще изчезна поне за седмица без да му кажа къде съм. Отиде да кара на НДК, не си вдига телефона , а сега пък е изключен, а даже и ключовете си е забравил. Вече знам какво й е било на майка ми едно време без телефони, като ме нямаше по цял ден.

# 101
Лани(вече 😁),бяхте почналЕ с показването на нещо.Ей го,голямо нещу

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 20:21 от Ренко

# 102
Бузкиии! 😍❤💋
Дремнах аз следобяд.
После се повозихме,няма жив човек по улиците. Ходихме на високо,да гледаме светлинките. Чак ме хвана яд,че снощи не се качихме преди зарята,щеше да е яко.
Харесах си една къща. 😂 Казах на ММ да продава апартамента в Сф и да я взимаме! 😍🥰
Ся хапнахме. Ще зяпаме някой филм.

# 103
Аз тъкмо се унесох и дойде съседката на гости. Сега къпем бебко и се надявам скоро и голямото да ляга , че Сънчо ме зове.
При нас има място, от където се вижда целият град и зарята ама с Дечко ме е страх да ходя. След година- две може да идем.. вчера гледа зарята и на средата вика " повече не искам да гледам заря" Wink

# 104
Малиии,кви бузаци! Мигновено го намачкай от мен! Само за мачкане е.Ренко,сладури сте!Чудна снимка!

Общи условия

Активация на акаунт