Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 874
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 135
  • Оптимист по принуда
Ушички?

# 136
  • Euskal Herria
Дано да е преминало това, което го е тормозило. И като се събуди, да е спокоен.

# 137
Не мога да заспя. Пуша цигарака под абсорбатора. Още малко и ще залепна на това място Simple Smile
Спинка ли бебока, Bubbles?
Цункай го за сладки сънища от мен Simple Smile

# 138
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
🎈, на колко месеца е твоя младеж? Много е тегаво с бебоците, не могат да си кажат какво го мъчи...Дано да премине, и да е весел малчо утре, или днес, ако сме точни, след няколко часа.
Аз не спя, защото през един етаж съседа тийн купонясва. И то не е музика, а хилене и крясъци.

# 139
Благодаря ви момичета за загрижеността.Hug
Малкия е на 4 месеца, спинка сега, неспокойно ама спинка. Няма температура, не знам дали са ушичките, гушкане, цункане, дондуркане, пеене ...нищо не помогна, важното е че заспа. Не знам дали може да истеряса от дрехите, ама всичко ме води до тая мисъл (уж да му използвам подаръците за коледа, ама като се замислих всичко по него беше ново) , както и да е дано да е добре Rolling Eyes. Ще го нацункам от добрите лели във форума като стане за мляко. Нямам търпение да може да си каже какво му е, макар че сигурно ще съм се състарила с години до тогава Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 01:19 от Анонимен

# 140
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Освен да го следиш и наблюдаваш следващите часове, няма какво да правиш Sad  Стискам палци да сте наред!

# 141
Благодаря ви момичета за загрижеността.Hug
Малкия е на 4 месеца, спинка сега, неспокойно ама спинка. Няма температура, не знам дали са ушичките, гушкане, цункане, дондуркане, пеене ...нищо не помогна, важното е че заспа. Не знам дали може да истеряса от дрехите, ама всичко ме води до тая мисъл (уж да му използвам подаръците за коледа, ама като се замислих всичко по него беше ново) , както и да е дано да е добре Rolling Eyes. Ще го нацункам от добрите лели във форума като стане за мляко. Нямам търпение да може да си каже какво му е, макар че сигурно ще съм се състарила с години до тогава Rolling Eyes
О, бабин златен, те наборчета и по месеци с моя внук Simple Smile  Вчера коментирахме с ММ, че май нещо започва да ни драска на долния венец. Балонче, лягай да спинкаш и ти. Може нещо да е сънувало детето. Може и да си права за новите дрешки - миришат различно от познатото. По мнооого стари спомени (дали от Спок) съветваха при детето да сложиш някаква твоя дреха. На мен не ми се е налагало да го правя, но има дечица, на които им действа добре.
Хайде пак лека нощ от мен!
Ще се опитам да подремна.

# 142
Добро утро!
Не мога да повярвам,че съм първа тази сутрин 😜! Бебето спи, ММ излезе за работа,а аз имам малко време за мен!
Бабълс,дано вече е добре бебето! Малката така плаче, когато се разболява,дано при вас не е това,а са просто колики или новите дрехи 🤗🤗🤗
Айде и кафето от мен днес !

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 07:36 от Sissy

# 143
Благодаря за кафето, Сиси, аз се събудих в ранно утро, но не ме учудва, след цялото мързелуване и поспиване вчера през деня.
Добър да ви е деня, дано и бебето на Бабълс е добре. И баба ми едно време казваше, че е добре, ако бебе плаче без причина и до засиняване, да се съблече и да се завие с дреха на майката, както е казала Тетка.

# 144

Добро утро!
Балонита,как мина нощта?

# 145
Добро утро!
Баницата вече се пече във фурната. Голямото толкова се е лепнало за мен, че дойде в кухнята при мен и заспа на дивана , докато хранех малкото. Що не си спи в леглото това дете??? Как хубавко спеше преди до 10ч. Сега само да чуе, че ходя и се е закачил за мен Sad
Тетка, как така драска долния венец? Че то вашето ще превари моето, а май беше по- малко. Нервен е, пипам венеца ама няма никой Sad

# 146
Добро утро!
Балонче, гуш Hug Дано нощта е била спокойна за двама ви.
Панди, всичко е добре, когато свършва добре.
Понеделникът се задава с бясна скорост ... така ми хареса мързелуването в къщи Simple Smile
Хубава събота от мен! След малко излитам на любимо място с приятели.

# 147
Добро утро! Coffee

# 148
  • sf
Добро утро! Обожавам момента след разходката, детето още спи, кучето яде и ляга за дрямка, а аз с кафе и гоблен. 😄
Чудя се дали да не го натоваря после на колата и да ходим до Панчарево, че малко ми писна от тоя диван. 🤣🤣🤣

# 149
Донси, къв е тоя гоблен...не го ли свърши?
Или само за парлама го държиш в скута,
а нагоре очите жомат Stuck Out Tongue Winking Eye

Не бе, не спя...аз такова, бродирам Joy

Добрутро. Скрежасали са колите. А след вчерашната разходка, синко точи сопол.

Общи условия

Активация на акаунт