Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 873
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 4 110
Ре, чак ме стресна, като те прочетох, че от снощи и ние сме в такива разговори вкъщи.
Станахме две. Знам, че още не му е дошло времето  ... Sad

# 4 111
  • sf
А с космалаците как се оправяш?

Не им обръщам внимание. 😂🤪

# 4 112
  • София
На мен не ми пречат. Нямаме килими, а и от котешките, надали ще ги забелязвам.

# 4 113
Ако се дават добавки и хубава храна,няма голяма драма с космите при късокосмести породи. Виж,наши приятели с хъски направо са се хванали за главата. Два пъти в годината се скубе,за по 6 месеца. 😁 И едни дълги,къдрави... Ужас е! Те се заричат,че след него повече куче няма да вземат. Но аз нямам проблем с френчито. Пролет и есен падат де,но не ми пречи.

# 4 114
  • София
Абе и късокосместите пускат. Имах забит в петата косъм, но не ми пречат. Само за разходките ми е по-стресиращо,

# 4 115
Само за разходките ми е по-стресиращо,
Толкова ли тежат разходите? Мен все с това ме плашат ☺

# 4 116
  • Пловдив
Ако обичаш да си поспиваш Wink

# 4 117
Нито съм с ранобудните, нито с поспаливите ... дъжд не ме плаши, студ почти не. Притеснява ме кучето да не ръфа примерно дивани, да си играе така, че да трябва ремонт, такива неща. Ще трябва и аз барабар с него да си търся подслон Simple Smile))

# 4 118
  • Euskal Herria
Хубаво ще е да вземеш отпуск, докато го научиш. Но все ще има изгризано по нещо, докато свикне. Няма ненаучено куче, но при някои отнема повече време. За каква порода мислите?

# 4 119
  • sf
Нищо не ме плаши мен, ни дъжд, ни студ. За 4 години е наръфал ъгълчето на една маса и една джапанка.  Понякога краде чорапи 😂  Но радостта , която излъчва , когато се прибера е безценна.

# 4 120
  • Пловдив
Ооо, Елифче...ще има и още как Simple Smile ама само съм слушала, де.

# 4 121
Плюс едно на донсита, дет се вика. Нашето Сари

# 4 122
Хубаво ще е да вземеш отпуск, докато го научиш. Но все ще има изгризано по нещо, докато свикне. Няма ненаучено куче, но при някои отнема повече време. За каква порода мислите?
Преговорите в къщи са на много начален етап още, защото и аз не съм сигурна мога ли да поема 100% отговорността.
За порода име не мога да посоча, ще събирам инфо. Иска ми се да не е миниатюрно, а среден размер, с дружелюбен характер, да не се скуби много и да може да се отглежда в апартамент.

# 4 123
  • София
Само за разходките ми е по-стресиращо,
Толкова ли тежат разходите? Мен все с това ме плашат ☺
Нашето куче спеше до късно, но в апартамент си трябват две разходки. Ние купихме къща, но в близките 10 години няма да се пренесем там. Аз ако не се върна на работа ще е ок, но пък и доходът ще ни падне. Гледам снимки на бебоци кучовци и се самонавивам.

# 4 124
Здравейте, момичета, гледам, че сте захванали темата за кучетата, та да дам и аз моите 5 стотинки. Взехме лабрадоро-голдънче ние, на 3 месеца е. Още не го извеждаме, че вървим назад с ваксините и още няма 3та. Гледаме го в 40 кв. Апартамент и въпреки това е такава радост като си отвори очите сутрин - идва, ближе ни по ушите, върти опашката, няма такава любов просто. Чакаме с нетърпение да почнем да го извеждаме, да му покажем света, дето се вика.😊 Сравнително лесно го научихме на пелена да ходи, като там си ходи нощно време, за да не ни буди. През деня си знае, че трябва да ходи в тоалетната, та застава до вратата, почва да лае и да мята главата да го водим. Grinning Голяма отговорност е, но и голямо щастие.

Общи условия

Активация на акаунт