Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив

E, как кога, в 29 епизод викаше "Санджар, прости ми", за да го стисне по болното място.
Фалшиво, но го каза.

Източник: https://www.facebook.com/EnginAFansATW/posts/1778411872315490

Феновете: Идвам при теб, Гедиз...

# 511

Хубава вечер!

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 18:27 от victoria vassileva

# 512

Нали точно това искаше от самото начало и по ирония пак слушател беше Гедиз.
Клетвите се сбъднаха...
"Всички, които не ми повярваха да горят в Ада!"

.................................................................................................
Сега, приемайки женитба с Гедиз, мисли за семейството му и за него самия, пък какво ще преживеят Санджар и Мелек - този въпрос  вълнува май само зрителите.
Но ставайки една Ъшъклъ, нейното семейство са вече те. Трябва да мисли за тях.

...
Колкото и да "боде" тази женитба,  тя си е напълно логична.
Гедиз отдавна иска Наре.
И човек, чиито цели сега се сбъдват, няма как да е искрен в точно обратното /"Женим се, за да спасим приятеля ми"/
Кой моля ще спасявате? Този който искахте да бъде на дъното на Ада или този, който да полудее в затвора...

"Тя трябва да вземе решение за собствения си живот и за живота на близките си.
Ще бъде ли възможен нов живот за всички?"

Първо, кои са близките ѝ?  Нейното семейство - баща? Гедиз? свекърва? Мюге?
Или Санджар и Мелек? Ефеоглу не ги слагам в сметката, защото за нея това са "никои хора".
Елван дали остава в графа близки? Каврук и Зехра?

за да говорим за нов живот - за мен значи, че тя ще си остане омъжена. Може и да опита наистина нов живот с Гедиз, но дали Мелек ще приеме този факт...

П.П.
И нещо много красиво, което видях  -  сладурчето на Фахрие.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 18:12 от Марта_49

# 513

"Любовта- облагородяваща и опасна, тя е огледало с две лица. Колкото по-дръзка и грешна е, толкова по-желана и изкусителна става."
из „Римска тайна“ на Карън Суон

Грешна е за Наре, дръзка е за Санджар, според посланика обаче.
Цитат
И човек, чиито цели сега се сбъдват, няма как да е искрен в точно обратното /"Женим се, за да спасим приятеля ми"/
Лошо е, че "ГА"-Ураз, не може или не иска да изиграе лошия Гедиз.

Ще гледаме разкрития за Гедиз, но той вече няма да го има.Thinking

# 514
Скрит текст:

"Любовта- облагородяваща и опасна, тя е огледало с две лица. Колкото по-дръзка и грешна е, толкова по-желана и изкусителна става."
из „Римска тайна“ на Карън Суон

Грешна е за Наре, дръзка е за Санджар, според посланика обаче.
Цитат
Лошо е, че "ГА"-Ураз, не може или не иска да изиграе лошия Гедиз.

Ще гледаме разкрития за Гедиз, но той вече няма да го има.Thinking
Значи, щом отказва да продължи с образа на Г., значи героят му става точно такъв, какъвто го виждаме. Злобен, завистлив и алчен, отмъстителен. Защо не -  да бъде и насилник. Това  естествено би навредило на имиджа, който успя да си създаде в първите серии /макар, че още във втора серия демонстрира  подкрепа не на приятеля си, когото познава, а на непозната жена, която го интригува, а още повече като разбра и коя е -  Наре от легендата/. Понеже търсих определен момент се върнах в първите серии - там целенасочено пред Наре, той непрекъснато напомняше на Санджар - "Върви при жена си, какво ще обясняваш на "снахата", нали му беше кум и още от този сорт. Умишлено създаваше условия те двамата /Наре и Санджар/ да не говорят и да не се изяснят. Отделно, където Наре беше сърдита и кълнеше де когото свари, най-вече Санджар и му правеше напук и навъпреки с близостта си с Гедиз. Всъщност Санджар сам откри истините /за съжаление след консумацията на брака си с Менекше/ и оттам започна неговата трансформация - от човек невярващ, на човек доверяващ се на Наре. А това, че обича само нея - то беше ясно. Той в конака почти не се прибираше, беше непрекъснато около Наре и Мелек. Въобще не можем да кажем, че е бил семейство с Менекше.  А Гедиз и с Менекше беше в "съюз"...

Така, че сега очаквам наистина да е в комбина с посланика. Наре това ще го разбере и за да бъде всичко напълно огледално, най-вероятно  това ще се случи след като е взела решението за живота си и този на близките си.  Т.е. нейното решение ще е да даде шанс да бъдат с Гедиз семейство.
Абе и тя ще се разходи из кръговете на Ада, но да видим дали СЦ  ще я дарят с дете и от Гедиз.

Но, ако този сценарий стане, ще е жалко, защото "еднаквите" решения за семейство с друг партньор са в различно време и както Санджар, така и Наре вече са на друго стъпало в мислене и действия.
Но, ако тя направи същото, след като разбра  неговите причини и колко беше нараненане само  тя самата, ами и той с грешното си решение - сега умишлено повтори всичко, значи тя не е мръднала ни на милиметър от онази Наре в първа серия. Язък, ще ѝ е цялата година време - ще излезе, че не е искала да разбере никой и нищо, че разкаянието на Санджар въобще не я е трогнало, факта че си игра с неговите чувства /предложението и годежа/ си е било чисто отмъщение...
Ако стане така, значи наистина е дъщеря на баща си.

# 515
  • Пловдив

Нашият режисьор е пуснал в сторито си тази снимка.
Хаштагът върху нея е #deplasman. Думата deplasman има няколко превода: далеч, изместване, преместване и още...
Можем да си помислим нещо: Пътува и има сняг надалеч, той се премества.... Ох... и други фенове си мислят същото. Ще стане ясно.
Гонджа/Халисе защо тук държи клапата с друго име за режисьор - Мурат Аксу? Той бе втори режисьор до лятото.

# 516
Миналия ден съм будувала 11-18 серия. Ревах много. Не мислех, че Каврук ми е влезнал на сурце. Много се уплаших че ще умре. Любимия ми Каврук. Защо се чува като Каурук;) Дано скоро ги оженят. Гедиз мисля е единствен с такива естествено бели зъби, Енгин също. Неслихан е винаги с винени устни пише че който има такъв цвят естествени уатни има сърдечни или чернодробни проблеми. Бих се хвърлила на първата секунда ако човек като Гедиз ми каже ожени се.
Плаках много и з  детето, помислих, че тоя Кахраман ще го отвлече. Излезна добър човек.  Не достатъчно за да не отвлече жена. Сестра му (или жената) русата е срам за жените, да предаде Наре.

Изкефих се на Наре как каза ако не върнем дъшеря ми ще съборя този конак,ще го запаля. Идеше ми да пребия Яхя, също и младата наивница. Ама ти вика си беше готов да изнеяериш. И го каза това пред Гедизчо. Такова красиво момиче, толкова добро, прекрасна е Елван. Виждам колко страта от подмятанията че няма да има дете. Както и аз. Изплаках си очите. Яхя не я зяслужава. Как може да знае, че не е обичана? В момента в който Санджо се грижеше за Наре тя не заплака от ревност защото те се обичат. Направо поклон пред такава жена. И как хубаво пее. Актрисата певица ли е? Гледах че свири на цигулка. И тази песен дър дър, гюлюлдан много ми са влезнали в главата, само си пея;)
Ако придуцентите имат намерение да убият Санджар аз повече се заклевам да не гледам турски филми. Имаше обещания за мелодия на сърцето, за черна любов нови епизоди и така и не дойде нищо при нас.

Как така Наре се е омъжила за Гедиз;) това е формално. Много ме е яд, че Кахраман (май на турски значеше герой) е дал работа на бащата, такъв изрод. Ясно защо Санджо увреди едната ръка, трябваше и двете да ги смаже. Много се изкефих и плаках. Как Санджар сложил на тел оня дъждобран;) представям си колко е трудно с рана да оцелееш. И как не го чуха като закачи куката. Плаках в момента в който Гедиз взе Нарин защото Санджар припадна. Това е някакъв символ. Представете си, той им помага, а е болезнено влюбен. Никога не бих предположила че Санджар ще даде на Гедиз да се омъжи за Наре. Защо Санджар влиза в затвора?
Нямам търпение Менекше с зеленоокия и Зехра и Каврук да се оженят. На оная бабка да и вземат къщата;) мразя майки които правят зло за децата си без да знаят им навреждат. Мисля че Елван и Зехра трябва да идат да му обновят гардероба че се облича като старец. Защо е толкова блед, не му слагат грим, и има торбички. Иначе е ангелче.

# 517
Цитат
Гонджа/Халисе защо тук държи клапата с друго име за режисьор - Мурат Аксу? Той бе втори режисьор до лятото.
След лятото, какво е станало с него....?

Heart

# 518
Хареса ми този колаж, като картина е 😍

# 519
# 520
  • Пловдив

Здравейте и добро утро в нашия ден - понеселник.
Да си подредим нещата и довечера пред мониторите.

И нещо, което са пуснали рускините: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_147784

* Енгин, какъв прекрасен човек си ти

Помните, че преди около месец имаше слухове, че една от сериалните двойки ще даде интервю за известно списание и ще имат фотосесия. Нашите фенове си помислиха, че са НарГин, тъй като и двамата заминаха за Истанбул в един и същи ден. Но, по-късно се оказа двойка от сериала "Селджуки". Така ...

* Оказва се, че тогава Неслихан се разболява за първи път точно на снимачната площадка. Тя била спешно хоспитализирана и след това откарана в Истанбул, където в този момент бил и чакал съпругът й Кадир. И кой я придружи до болницата в Истанбул, познайте? ЕНГИН. С тях имаше и жена от снимачната площадка - Дидем. Енгин е добър приятел.

# 521
Добро утро,

Heart
Цитат
И кой я придружи до болницата в Истанбул, познайте? ЕНГИН. С тях имаше и жена от снимачната площадка - Дидем. Енгин е добър приятел.   
Hands Plus1 Heart

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 522
Добро утро, приятели!
Усмихнат ден и успешна седмица! 🙂☕🍀

Ще видим продължението на историята...

# 523
  • Пловдив

Едно "разследване" проведено от полякините - Engin Akyürek EU / Polish Fans: https://www.facebook.com/EnginAkyurekPolishFans/posts/1783935161791316

Какво научаваме от сватбите? Включително дата и място на раждане и имена на родители. В епизод 1 научихме за рождената дата наСанджар (28.10.1988 г.). В епизод 35 - рождените дати на Наре и Гедиз. Гедиз е връстник на Санджар (роден на 14-12-1988), а Наре е с 6 години по-млада (21-06-1992). И нещо не е наред, защото тя трябваше да е на 18 години, когато се омъжи за Санджар през май - през май ...
Наре е родена в Рейкявик, научаваме и името на майка й, Юлкю. Гедиз е роден в Ню Йорк и ние си мислехме, че учи само в Америка. Такива любопитства! 

В еп.4 Наре разказва за изнасилването й на Гедиз - в Индия 2010 г., тогава навършва 18 г. Тя сключи религиозен брак със Санджар на 6 май 2010 г. - празник в Турция, наречен Хъдърлез.  В свидетелството за брак изписват, че Наре е родена на 21.06 - един месец по-късно от информацията за пълнолетието. Недоглеждане или мислят, че зрителите няма да помнят, но феновете не забравят.

# 524

Здравейте момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден понеделник!
Макар и доста студен, нека е пълен с топлината и усмивките на нашите близки и тези на приятелите ни.

И какво нещо е илюзията - гледаш и не вярваш на очите си.

Като се сетя, как едни /Санджар/ повярваха на това което чуха, но после горчиво съжалиха и се разкайваха - ама никой не им прости, а други /Гедиз/ повярваха на това което видяха и макар да разбраха, че е било лъжа - нито съжалиха, нито се разкаяха /случая с прехвърлените от Акън пари на Яхя/.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт