Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 141
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Момичета Two Hearts спокойно!
Неслихан нека да си почине до февруари, защото  навсякъде се спрягаше, че тогава ще започне да снима международния си проект.

Наре най-вероятно ще скочи за трети път от скалата и действително душата ѝ ще бъде свободна като на птица. Пък нали тя винаги е била за легендата - "Ако единият умре - стават легенда, ако са живи и двамата - е лъжа"
Върнете се в началото на сериала.

Просто, аз очаквах да видя и нейната трансформация и тя наистина да открие и приеме любовта на Санджар, а не само да се е преструвала на щастлива.

Но, историята и животът ще продължат. Ще се появи  най-вероятно сестра ѝ /след като Акън имаше сестра/, а  може и майката да "възкресят" - ако майката си е тръгнала от посланика, пък Наре да е избрала да остане с него. Има такава вероятност, но тъй като Наре винаги  е "забравяла" лошите неща - просто е предпочела да забрави и това и да счита майка си за мъртва.

Яд ме е, че можеха да  покажат възстановяването на тази емоционално опустошена жена, която търсеше и живееше само в нещастие. Просто не знаеше какво да прави щастието и любовта.
Жалко, че ще остави и Мелек... Най-слабите хора посягат на живота си, защото не могат да се справят с трудностите, а в същото време не осъзнават че им е нужна помощ.

Така, че ще очакваме сестрата на Наре. 

# 556
  • Варна

Аниста, дишай дълбоко 🙂 Ами не било писано...

Нина казва, че има други прецеденти 🤔Аз не съм чувала.

На мен друго ми е интересно, с каква цел се пусна новината час преди серията 🙄
Еми, не искам да търся под вола теле, ама много се навързаха случайности Smiling Imp
Първо Ортилерките напускат, после заговори се за Ураз, че напуска..
Смяна на сценарий, смяна на актьори, като че ли се събудиха след дълъг сън Някои хора, за да видят, че допуснаха, да зациклят нещата в един момент ..
Неслихан, надявам се бързо да се възстанови, може просто да използва ситуацията и да се оттегли, незнайно защо, то ще се чуе Relaxed
Поне сега да излязат с някакво изявление или не знаят какво ще правят най- вероятно Unamused

# 557
Трябвяш да уточня, не да заменят актрисата на Наре,а да направят продължението на историята с нова актриса и образ. Според мен ще се самоубие.
Сещам се за два турски сериала в които убиха главните героини.

Йозге Яъз напусна поредицата „Обещание“, както и образа на Лейла и сериала продължи без тях...
Певицата Емина Сандал се отказа от главната роля в началото на Сезони на любовта-Lale devri. Въпреки това продукцията  продължи доста успешно, при това.

# 558
Е то ясно, че Наре ще умре, как иначе да напусне сериала. Много гадно 😐 Ако замине някъде каква е логиката никой да не я търси, и да остави нещата така.

# 559
Цитат
Смяна на сценарий, смяна на актьори, като че ли се събудиха след дълъг сън Някои хора, за да видят, че допуснаха, да зациклят нещата в един момент ..
Предполагам, че в техния колектив се е знаело, но не са били сигурни, кога.

# 560
  • Варна

Предполагам, че в техния колектив се е знаело, но не са били сигурни, кога.
много се изхвърляха с големи приказки за тоз проект, накрая се ос...ха, язък за труда на актьорите и най-вече Енгин
Smiling Imp   Scream

# 561
С този проект се убеждавам колко голям професионалист е Енгин. Човека си има договор и ще си го изпълни докрай, без значение какво се случва. Затова ще е толкова успешен и харесван. Дано на есен го гледаме пак с много по-успешен сериал, а не да го чакаме отново 3 години. Тоя сериал така и все проблеми, все нещо не върви, не знам...

# 562
  • Пловдив

https://www.instagram.com/turk.melegi/live/

Превод на руски в ефир - в инстаграм.

Наре се е качила в колата и е заминала...

Мелек разказва, че майка й била тук, разбрала, че Халисе е добре и й казала, че много я обича, че малко ще поживее в конака.
Санджар към Мелек - да не яде много сладко, че ще станела много сладка...

Рефика чака Гедиз да дойде. Гедиз - кажи, че имам работа. Рефика му каза, че са освободили Санджар...

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 20:31 от mariana51

# 563
  • Варна
С този проект се убеждавам колко голям професионалист е Енгин. ......................Тоя сериал така и все проблеми, все нещо не върви, не знам...
Така му тръгна, да видим как ще свърши, само големите им приказки останаха Smiling Imp
А, че е професионалист, то е ясно и затова избира толкова, ама като няма какво, лошо ... иска си човека хубави и нестандартни роли..
Като гледам как вървят надолу със сценариите, които изкараха тази година, само психодиспансери Rage или римейк, то по-добре римейк, като не могат вече да родят нещо смислено ...лошо.............много лошо
Да вземе Енгин вече да си напише един сценарий че  бактън  Scream

Казвайте, каквото сте разбрали от серията Simple Smile
пп да не би сега да катастрофират и Наре и Гедиз, с един куршум два заека Smiling Imp

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 20:43 от Аnista

# 564
  • Пловдив

Дребният, на когото Яхя даде пари е овчар, Санджар видя - все едно той е направил записа на падането от скалата на Санджар и Акън. Санджар му вика - дай да видя записа, овчарчето каза, че полицията взели записа.
Санджар тръгва да разплита...

Санджар разбра, че пъстрата птичка му е дала записа на овчарчето.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 20:53 от mariana51

# 565
За мен серията засега е доста добре даже... Разговора между Мелек и Санджар беше много емоционален. Чак на мен ми тръгнаха сълзи.

# 566
Аз пък за втори път гледам сериала на голям екран - вярно само на картинки и нищо не разбирам, но удоволствието Санджар да ми е на една ръка разстояние компенсира всичко.[ /b]

# 567
  • Пловдив
Яхя си призана, че Наре му е наредила да даде записа, но не знае защо.
Мелек - татко не се карайте - докторът на баба ви вика.

Гедиз в хижата: Ах бе Наре, толкова ли беше трудно да ме приемеш???

# 568
Яхя си призана, че Наре му е наредила да даде записа, но не знае защо.
Мелек - татко не се карайте - докторът на баба ви вика.

Гедиз в хижата: Ах бе Наре, толкова ли беше трудно да ме приемеш???

Мерси, Марианче, че нищо не схващам по картинки. Нямам инстаграм и не ми се занимава.

# 569
  • Пловдив
Елван успокоява Санджар - този път той ще я спаси.
Тръгва да търси Наре.

Гедиз и Мюге: Наре си отиде. Извади Санджар от затвора, даде дъщеря си на баща й, и си отиде.

Мелек на Елван: Според мен мама и татко ще бъдат заедно тази нощ, хайде с теб да направим кекс.

Мюге: да прегледат записите от болницата.

Мюге: звъннали от болницата, намерили жена, която приличала на Наре.
Санджар: Защо звъните там...
Извадили жена от морето.

Санджар: Не си отивай дъще на посланика...

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 21:15 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт