Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 598
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Araselia, подкрепям.. Ще видим какво ще стане, скоро ще имаме и озет.

Добро утро!
Не можем да имаме всичко.
Стигат ни здравето и щастието.
За останалото да не мислим.
То само ще дойде!❤️

Честит имен ден на всички именници.

# 151
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Честит празник на всички празнуващи.

Да се порадваме на усминат Санджар, че какво ли ни чака...
Успешна сряда.

araselia, не съм писала никъде, че ще има ПБН между Гедиз и Наре. Нито съм им го пожелавала.
Моето предположение е, че Наре може и да не каже ДА. Но халката е на лявата ръка - значи ще има брак.

# 152
Марианче, извинявай, ако грешно съм разбрала 🙈, понеже спомена бебе и затуй си го навързах 🙂

# 153
  • Пловдив
Марианче, извинявай, ако грешно съм разбрала 🙈, понеже спомена бебе и затуй си го навързах 🙂

Ох, и бебе не съм споменавала - бъркаш ме с ....
Писах за бебешка кошница под снимката с Джейлян пред конака.
Както и да е, няма проблем...

Интересно ми е, как Наре ще обясни ситуацията на Мелек.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 08:55 от mariana51

# 154
Оле, съвсем се опетлах 🙈, объркала съм те с Нина, в нейния пост има бебе ✌️ Ама разбирам, че и на нея не и се вярва да се стигне до това.

Явно не съм се разсънила още 🙂

# 155

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:55 от Марта_49

# 156
Марта 💞, никой не прескачам 🙂 Уважавам и ми е интересно на всеки мнението, просто се хванах за последното споменато бебе 🙂Ти наистина имаш желязна аргументация относно действията на Наре, което си е така няма как да го отречеш 👍. Но аз заради преживяното насилие, физическо и психическо, от баща и и Акън, изгонването и конфликта със Санджар, някак си не мога да я съдя толкова крайно. Психически няма как да е добре човек ударен при такава житейска история.
  Иначе и на мен вече все повече ми избледнява любовта между Санджар и Наре, дали от сценария, дали химията куца, не съм сигурна, но съм любопитна накъде ще завият новите сценаристи, дали може да се залепи счупената стомна 👀👀👀
  Пък както казваш може да се влюби в Гедиз, знам  ли 🙄 аз до сега нищо не видях като индикации от нейна страна към Гедиз, ама нали съм пристрастна, може и да не забелязвам, казват, че имало химия между тях , може и да е така ✌️.
  За децата е важно родителите да се разбират и да имат равностоен контакт и с двамата, при положение, че не става да са заедно това е максимума, който може да се постигне и минимало да се травмира детската психика. То на теория е така, ама на практика хич не е лесно 🙂

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 11:41 от araselia

# 157

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:55 от Марта_49

# 158
  • Пловдив

Принцесата на тати.

Енгин е отново сред най-обсъжданите в туитър.
Всички негови фенове по света се вълнуват и го подкрепят.

# 159
Марта,други доводи нямам, различни от твоите, така усещам нещата. Тя се опитва да постъпва правилно, но някак все има обратен ефект. Относно баща и - мисля, че при тях респекта и преклонението пред родителите е нещо вкоренено дълбоко, не зависимо какви са и какво са направили.
  Но че всички си измиват ръцете със Санджар и неговите грешки, си права. Така е, силните характери си носят отговорността и кръста без да мрънкат, признават си грешките, без да се надяват на прошка. Опитват се да поправят стореното до колкото е възможно, да са по-добри. А слабаците и егоистите си търсят някой да им е виновен, да си успокоят съвестта с обстоятелства и хора, и грам не виждат някаква вина в себе си, и няма как като не я търсят.
  Наре е нещо по средата, тя не е егоист, проявява съчувствие и подкрепа към изпаднали в тежко положение, но Санджар не е от тях според нея, той е силен, твърд характер, стои изправен насред бурите, носи на бой, на всичко 🙂 И затуй и към него има най-малко съчувствие 🙂.
  За нейните грешки - прекалено доверчива, донякъде я показват глупава, което е в противоречие с образованието и, разнородния и широкообхватен начин на живот, който е водила, а и самия и житейски опит би трябвало да и светва някаква лампичка за опасност, ама не 🙂

# 160

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:54 от Марта_49

# 161
  • Пловдив

А аз мисля, че бебе Ъшъклъ няма да има.
Марта, твоите доводи ги отхвърлям, защото феновете веднага ще нападнат Ейлем Джанполат в липса на въображение.
А моето предположение е, че няма да повторят ситуацията от първите епизоди - Наре да се чуди отново от кого е бременна. Направо е смешно... Но пък, 1% възможност им давам да сътворят подобна глупост...

Работа, работа, работа...
В болнична обстановка ли е Халисето?

А тук, част от актьорите на път за раота си пеят:

https://vk.com/club144707938?z=video-144707938_456242740%2F6f9b0 … -144707938_145265

https://twitter.com/Crisscor/status/1346800226850500620

Крис Кор от Бразилия с маска на Бешикташ, и тениска с разказ от Енгин написа:
Първият ми подарък от 2021 г.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 15:10 от mariana51

# 162

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:52 от Марта_49

# 163
Здравейте,

Аз, да си призная, очаквам "глупости".

След като тръгнаха да омъжват Наре и ни натрапват нейното наивно, до глупост поведение.

Призна си пред Сахра за наивността си и нищо.Продължава с още по-голяма сила грешките си.

Момичета, Hug Flowers Bouquet

# 164
  • Пловдив

Според агенция Somera, най-популярните екранни двойки за седмицата от 30 декември до 6 януари.
Ние без нов епизод на 4, отново сме на 1 място.

Време за равносметка от различни агенции.
Според Adba Analytics, ето най-популярните в соц; медии за 2020 г.

https://www.adbaanalytics.com/sosyal-medyada-2020nin-en-cok-konu … nlari-belli-oldu/

* Сериалът ни на 5-то място:

* Мъжете актьори - Енгин на 2-ро място:

* Жените актриси - Неслихан на 3-то място:

* Каналите - Стар тв на 3-то място:

В линка има още мноооого класации.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 18:39 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт