Кралски работи и клюки - януари 2021

• 67 056
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 1 260
Шарлот и Каролина приличат повече на баба си принцеса Шарлот, която е майка на принц Рение III.
Уникална прилика.Сега си обяснявам на кого са се метнали с тези техни специфични физиономии.Нито на Грейс,нито на Рение,нито са микс от  двамата.И ако нямаха тези празни погледи,щяха да са  магнетични.

Деца като деца са близнаците,Нека родителите им да харчат,за да стигнат парите до повече хора.Колкото може повече.

# 1 261
# 1 262
Забавна снимка от 2010г.

# 1 263
Крачето в късата поличка на Шарлийн ли е или на някоя девойка отзад Simple Smile Нещо не мога да се ориентирам как е застанала и как се е посукала.
Зълвата е грозничка и въобще No Mouth

# 1 264
  • Варна
Крачето в късата поличка на Шарлийн ли е или на някоя девойка отзад Simple Smile Нещо не мога да се ориентирам как е застанала и как се е посукала.
Зълвата е грозничка и въобще No Mouth
Не - Шарлийн е изцяло в черно с панталони:
Скрит текст:

# 1 265
  • Някъде там
Днес в Швеция е Карлов ден и имен ден на краля. Кралят споделя името Карл, което означава "свободен човек ", с много от предшествениците му на трона. Шведските крале, които са носили името, са го изписали по различни начини, някои като " Карл ". а други като " Каролус ".

Софи и Едуард от днес, разговарят с доброволчески организации във Форфар (Шотландия).

# 1 266
Ако снимате добре и се смятате за спец в социалните мрежи, Елизабет си търси Инстаграм сътрудник Simple Smile

# 1 267

Даяна с Мохамед ал Файед (който е роден на днешния ден).

# 1 268
  • Някъде там
Дипломатически прием днес.

Тук още снимки
https://www.instagram.com/p/CKl05hnltLN/?igshid=1irt1yj7tgkkk
За първи път да не ми хареса Фелипе как е облечен. Този панталон е ужасен.
Летисия е хубава.

# 1 269
Летисия страшно много ми хареса! Цветът е красив, но не виждам ясно това рокля ли е или костюм с панталон? (:

# 1 270
  • Някъде там
Летисия страшно много ми хареса! Цветът е красив, но не виждам ясно това рокля ли е или костюм с панталон? (:
Рокля.
Носена и друг път

# 1 271
Иска ми се да отрежа поне една педя от тая рокля. Иначе не е лоша.

# 1 272
  • Mediterraneo
Страхотни испанците!

# 1 273
  • Някъде там
Слънчева сресана Максима днес. Говори за иновации в медицината.

https://www.instagram.com/p/CKl8dp3n9Ta/?igshid=vfmh05xcyqyy

И Шведите на среща с държавния съвет.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 17:23 от daviz

# 1 274
София е посетила болница и е разговаряла с лекари, медицински сестри и пациенти с хранителни разстройства.

Общи условия

Активация на акаунт